Tesekkurler ona da randevu alayim insallahDevlette Selçuklu Tıp'ta Ayşegül Kebapcılar iyi, bilgili, ilgili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler ona da randevu alayim insallahDevlette Selçuklu Tıp'ta Ayşegül Kebapcılar iyi, bilgili, ilgili.
doktora gittim bugün kız gibi duruyor dedi :)
çıktı tatlım ya :) ama pek bir yumuşak karnım neden ki :) karnım biraz daha şişsin de öyle çıkıcam şimdi ne kadar buyuyeceğini bilemediğim için almadımHadi hayırlısı :) Karnın çıktı mı ne durumda canım? Kendin için ne zaman çıkıyorsun alış verişe, şıkır şıkır şeyler almaya :))
ay inşaAllah hadi bakalım :)Evet canım tam 12.haftada öğrendik kız inşallah değşmez dedi doktor
çıktı tatlım ya :) ama pek bir yumuşak karnım neden ki :) karnım biraz daha şişsin de öyle çıkıcam şimdi ne kadar buyuyeceğini bilemediğim için almadım
çıktı tatlım ya :) ama pek bir yumuşak karnım neden ki :) karnım biraz daha şişsin de öyle çıkıcam şimdi ne kadar buyuyeceğini bilemediğim için almadım
normal doğum daha pahalı ıyı olmus,sezeryanın cazıbesını azaltır doktor acısından.sen nerde dgm yapcaksn cnmFarabi'de doğum ücretini sordum:
İlk doğum için;
normal doğum + normal oda + refakatçi = 1180 TL.
sezaryen doğum + normal oda + refakatçi = 1070 TL.
normal doğum + özel oda + refakatçi = 1280 (1300) TL. filan oluyor.
Canim bu oda ücretleri 1 günlük mü olmus oluyor benim ilk doğum ya bir bilgim yok daFarabi'de doğum ücretini sordum:
İlk doğum için;
normal doğum + normal oda + refakatçi = 1180 TL.
sezaryen doğum + normal oda + refakatçi = 1070 TL.
normal doğum + özel oda + refakatçi = 1280 (1300) TL. filan oluyor.
aynı şekilde benimde öyle tatlım karnım zaten sıkıştırıyor beni bir de birşeyler yiyince olmuyor hiçbirşey tayt bile nefessiz kalıyorum sanki :) ben lcw den hamile reyonundan esofman aldım l beden karın kısmını esnek yapmışlar ama 8-9 aylık gibi değil 4-5 aylıkların tam giyebileceği gibi bak bir istersen ben çok rahat ettim onunla.banada kız ama bellı olmaz dedı bende beklıyoırum daha randevumuzada coook 21 mayısta:) Evdekiler üstüme olmuyor, hele bir de yemek yiyince tok karna belleri çok sıkıyor, acilen alış verişe çıkmam lâzım benim. Ama şimdilik normal bedenimden 1-2 beden büyük etek pantolon vs. alacağım, son aylar hamile kıyafeti bakarım artık. Güzel şeyler gördüm nette de dışarda aynısını bedenimize göre bulur muyuz onu bilmiyorum.
Aynada karnıma bakıp bakıp duruyorum ya, bu benim karnım mı diye, güzellik takıntım var da azıcık:)
Bilmem ki. Benim karnımın alt tarafı (artık rahmin olduğu yer mi oluyor bilemiyorum) sert geliyor elime, kalınlaşmış mı acaba diyorum ben de.
Bugün doktora gittim ben de. "Kız gibi" dedi, "Ama şimdilik kız diye alış veriş yapma, 2-3 hafta sonra tekrar bakalım yanılmayalım" dedi.
Ben de senin gibi düşündüm, sezaryenin cazibesini azaltır belki doktorlar için:) Ben Farabi'de doğum yapmak istiyorum bir mani olmazsa.normal doğum daha pahalı ıyı olmus,sezeryanın cazıbesını azaltır doktor acısından.sen nerde dgm yapcaksn cnm
Tayt giyme canım, hamilelikte rahat olmak gerek, vücudunu sıkmasın. Ben normal zamanda giymek için dün yeni bir tayt aldım, evde giyip deneyeyim dedim, birkaç saat sonra darlıktan bacaklarım acıdı, duramadım. Zaten denemelik giydiğim için hemen kaldırdım dolaba. Belleri lastikli bir pantolon ve etek aldım evde giymeye, pamuklu. Denk gelirsem LCW'ye bi bakayım.aynı şekilde benimde öyle tatlım karnım zaten sıkıştırıyor beni bir de birşeyler yiyince olmuyor hiçbirşey tayt bile nefessiz kalıyorum sanki :) ben lcw den hamile reyonundan esofman aldım l beden karın kısmını esnek yapmışlar ama 8-9 aylık gibi değil 4-5 aylıkların tam giyebileceği gibi bak bir istersen ben çok rahat ettim onunla.banada kız ama bellı olmaz dedı bende beklıyoırum daha randevumuzada coook 21 mayısta
Hımm onu sormadım canım, aklıma gelmedi. Bu 1 gecelik oda ücretiyse 1 gece daha kalmak gerekirse o da üstüne eklenir.Canim bu oda ücretleri 1 günlük mü olmus oluyor benim ilk doğum ya bir bilgim yok da
canım narin hanıma ben de gitmiştim ilgisiz geldi bana konuşurken yüzüne bile bakmıyor başka işle meşgul oluyor takmıyor yani..açıklama da yok ve en pahalı hastane medicana aynı tahlilleri başka özelde çok daha ucuza yaptırıyorsun benim hastanenin fiyatı da çok iyi ..ben başkent hastanesi emel hanıma gidiyorum çok memnunum açıklıyor herş eyi ne yapmam gerektiğini..Oncelikle merhaba ben de konyadaki yeni hamislerdenim. Henuz 7. Haftadayim gecen hafta ilk kontrolum vardi. Medicana da narin hanima gittim. Memnun kaldim iyi ilgili bi dr. Fakat onerilere de açığım. Ozelde bayan tercihim olur memnun kaldiginz dr tavsiyesi alabilir miyim?
Canim ben bi kez gittigim icin daha anlayamadim. Baskentte doguma kendi doktorun mu giriyor yoksa nobetci dr mu? Bu konuda bi fikrin var mi?canım narin hanıma ben de gitmiştim ilgisiz geldi bana konuşurken yüzüne bile bakmıyor başka işle meşgul oluyor takmıyor yani..açıklama da yok ve en pahalı hastane medicana aynı tahlilleri başka özelde çok daha ucuza yaptırıyorsun benim hastanenin fiyatı da çok iyi ..ben başkent hastanesi emel hanıma gidiyorum çok memnunum açıklıyor herş eyi ne yapmam gerektiğini..
canım gebelik takibimi yaptırdığım doktor girer diye tahmin ediyorum hiç de sormadım aklıma gelmedi kendisi girer bence ..kabul de etmem zaten başkasınıCanim ben bi kez gittigim icin daha anlayamadim. Baskentte doguma kendi doktorun mu giriyor yoksa nobetci dr mu? Bu konuda bi fikrin var mi?
Canim baskentte eger dogum gece olursa nobetci dr giriyormus diye duydum ama dogru mu bilmiyorm. Sordugunda bana da haber verir misin?canım gebelik takibimi yaptırdığım doktor girer diye tahmin ediyorum hiç de sormadım aklıma gelmedi kendisi girer bence ..kabul de etmem zaten başkasını
verirm tabiki canım ama benim kesin sezeryan olacağı için sanırım nöbet olayı ortadan kalkıyor canımCanim baskentte eger dogum gece olursa nobetci dr giriyormus diye duydum ama dogru mu bilmiyorm. Sordugunda bana da haber verir misin?