Konya'daki hamisleerr :) bilgi paylasimi yapalim mii

Oncelikle merhaba ben de konyadaki yeni hamislerdenim. Henuz 7. Haftadayim gecen hafta ilk kontrolum vardi. Medicana da narin hanima gittim. Memnun kaldim iyi ilgili bi dr. Fakat onerilere de açığım. Ozelde bayan tercihim olur memnun kaldiginz dr tavsiyesi alabilir miyim?
narin hanım benım ıcınde tanıdıgım en soguk ilgsiz doktorur cnm.ama benım ııcn önemlı olan normal dogum olması dersen yaptırır.benımkı erkek oldugu ıcın oneremiyorum.baskentte de nobetcı doktorun gırdıgını sanmıyorum canım.

narin hanım benım ıcınde tanıdıgım en soguk ilgsiz doktorur cnm.ama benım ııcn önemlı olan normal dogum olması dersen yaptırır.benımkı erkek oldugu ıcın oneremiyorum.baskentte de nobetcı doktorun gırdıgını sanmıyorum canım.
Cok tesekkur ederim cevabin icin baskentte eger kendi doktorum gircekse ben de emel hanima gecebilirim belki. Ilk hamileligim bu yuzden bayan doktorda daha rahat oluyorum saglikta aranmaz yoksa. Bu arada dogumuna cok az kalmis Rabbim saglikla kolaylikla kurtarsin. Bize de yasatsin bu guzellikleri :)

Arkadaslar bugun baskent univ. Hastanesine gorusmeye gittim. Normal dogum eger geceye denk gelirse icapcı dr kimse o giriyormus doguma bilginiz olsun.

Cok tesekkur ederim cevabin icin baskentte eger kendi doktorum gircekse ben de emel hanima gecebilirim belki. Ilk hamileligim bu yuzden bayan doktorda daha rahat oluyorum saglikta aranmaz yoksa. Bu arada dogumuna cok az kalmis Rabbim saglikla kolaylikla kurtarsin. Bize de yasatsin bu guzellikleri :)
tsk ederim cnm zaman hizli geciyor nasil gecer bu dokuz ay diyordum sizinde cabucak gecer.bi tavsiye olsun sadece nm erkek doktorlar kadin dogum konusunda daha iyiler bence. kaprissiz ve ilgililer.bu surecte bes alti tane doktor tanidim buna dayanarak soyluyorum.su zamana kadar hic alttan muayne olmadim.rahatsiz edici bisi olmadi.dogum aninda da zaten sancimdan baska bisey dusunmeme imkan olmaz :) bayanlarin da iyi olanlari azda olsa var tabi.emel hanmi iyi diye duydum bende.tanimiyorum.

tsk ederim cnm zaman hizli geciyor nasil gecer bu dokuz ay diyordum sizinde cabucak gecer.bi tavsiye olsun sadece nm erkek doktorlar kadin dogum konusunda daha iyiler bence. kaprissiz ve ilgililer.bu surecte bes alti tane doktor tanidim buna dayanarak soyluyorum.su zamana kadar hic alttan muayne olmadim.rahatsiz edici bisi olmadi.dogum aninda da zaten sancimdan baska bisey dusunmeme imkan olmaz :) bayanlarin da iyi olanlari azda olsa var tabi.emel hanmi iyi diye duydum bende.tanimiyorum.
Canim dediklerine yuzde yuz katiliyorum. Baskentte geceye denk gelirse icapci dr giriyormus doguma bu yuzden ordan vazgeçtim. Herseyin hayirlisi aslinda cok da kasmak istemiyorm sonucta eskiden insanlar bi kere bile doktora gitmeden dogum yapiyormus. Hersey nasip :) ne kadar rahat bi anne olursam bebegimin de o kadar saglikli olcagina inaniyorm. Cok saol canim bilgilendirmen icin :*

verirm tabiki canım ama benim kesin sezeryan olacağı için sanırım nöbet olayı ortadan kalkıyor canım
Canim ben sordum baskentte gece dogumlara icapci dr giriyormus. Senin icin sorun degil ama benim icin sorun olabilir :) hayirlisi gene de canim Rabbim hepimizi kolayca kurtarsin.

Arkadaşlar merhabalar, bende konyadayim ve 9 haftalik hamileyim ikili test icin farabiye gidicem fakat hicbir sosyal güvencem yok ne kadara mal olur bilgilendirirseniz cok ama cok sevinirim...

Arkadaşlar merhabalar, bende konyadayim ve 9 haftalik hamileyim ikili test icin farabiye gidicem fakat hicbir sosyal güvencem yok ne kadara mal olur bilgilendirirseniz cok ama cok sevinirim...
Merhaba. Farabi'ye ikili ve üçlü test fiyatlarını sormuştum ama unuttum. Gitmeden önce hastaneyi arayıp sorabilirsiniz bilgi verirler. Forumda benden ve bir arkadaştan başka Farabi'ye giden yok bildiğim kadarıyla. Hamileliğin hayırlı olsun.

Bedesten girişinde Garanti Bankası'nın hemen arkasında Hamile Sarayı diye bir mağaza var, tabelada hem Kocamazlar Perde Sarayı hem Hamile Sarayı yazıyor ordan bilirsiniz. Girdiğiniz kat perdeci, alt kat hamile giyim. 2 arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim baktım çok güzel şeyler var, bluzlar, tunikler, gömlekler, etekler, pantolonlar, jileler, abiye elbiseler, pijama takımları... Hepsi çok hoşuma gitti ama daha önce Işşıl'dan almış bulunduğum için burdan hiçbir şey alamadım ve niye daha önce gelmedim diye çok üzüldüm... Abiye elbiseler @parksungrin 'in istediği gibi şıkır şıkır geldi bana:)
Facebook sayfaları var Konya Hamile Sarayi diye https://www.kadinlarkulubu.com/KONYA-Hamile-Sarayi/672515742860725

Buraya yazmak istediğim linki kopyalıyorum ama yapıştırınca başka bir adres oluyor, benim kopyaladığımı aynen almıyor buraya, sorun var.

X