Konya'daki hamisleerr :) bilgi paylasimi yapalim mii

"nurali42, post: 40482957, member: 513167"]Hastaneden ziyade doktorun tecrübesi bilgisi ilgisi önemli:) Doktoru araştırmak önemli. Ama bazen de en iyi denilen en kötü doktor olabiliyor. Doktorun iyisi riskli doğumda belli oluyor bence. Risk yokken her doktor iyi.[/QUOTE]

Anladim canım haklısin ya peki onerecegin bi doktor var mi

Rahim büyüyüp baskı yapınca midem yukarı çıktı, yememi de nefesimi de zorluyor, 1 porsiyon bile fazla geliyor, eskisi gibi değilim:) Ben yürüyüşe başlayamadım, güya 3 ay bitince başlayayım diyordum. Hamilelikten önce yürüyüş yapmakta zorlanıyordum, 15-20 dakikada yorulup kalıyordum, şimdi hiç cesaret edemiyorum. Kimi zaman havanın soğukluğunu bahane ediyorum.. Ama yapmam lâzım değil mi.. iyice hantallaşmaktan korkuyorum, zaten zayıfım kaslarım güçsüzleşiyor iyice. Nerde yürüyorsun? Saat kaçta yürüyorsun, zamanın bir önemi var mı? Ben Selçuklu Belediyesi'nin arkasındaki parka çıkarım belki. Yakında başka düz bir yer yok. Allah yardımcın olsun canım, sağlık afiyet versin.[/QUOTE]
9 yaşındaki oğlumu okula götürüp getiriyorum mecburen bende yuruyuş yapıyorum almaya giderken 1 saat erken çıkıyorum barış caddesinde yürüyorum bahane olmasa benimde çıkacağım yok aslında plates yapacaktım güya bugün yarın derken ağırlaştım sonra denedim olmadı sancı yaptı ...aama yürümezsen doğumda zorlanırsin canım kendini aliştir en azından haftada 3 gün yürü ben 5 gün yürüyorum cmrts pazar banada tatil :KK70:sen yinede beslenmeye dikkat et aksamlari benimde canım bişey istemiyor öğlende bişey yemem yoğurtla sütle geçiştiririm bugünkü kontrolde bebeğim 5 gün küçük çıktı :KK61::KK17:o mide baskılarına alış güzelim bundan sonra hep olucak yemeği erken yersen daha az sorun oluyor sanki 5 gibi falan Allah kolaylik versin canım :KK68::KK68:

"nurali42, post: 40482957, member: 513167"]Hastaneden ziyade doktorun tecrübesi bilgisi ilgisi önemli:) Doktoru araştırmak önemli. Ama bazen de en iyi denilen en kötü doktor olabiliyor. Doktorun iyisi riskli doğumda belli oluyor bence. Risk yokken her doktor iyi.

Anladim canım haklısin ya peki onerecegin bi doktor var mi[/QUOTE]
Canım fiyat olarak uygun bir yer arıyorsan MEVLANA hastanesi fiyatları uygun 35 ti yeni 45 olmuş tahliller fiyata dahil birtek ikili üçlü gibi testler ücretli 20 lira .... Dr Refika hanim çok iyi ama doğum vakifta oluyor ordaki doktorlar ilgileniyor muş ordaki doktorları bilemiyorum Ebeler iyiydi 2. Çocuğumda orda oldu şuan doğum 600.ayrıca Refika hanim Yrd. Doç doktor dur ..

Ay kızlar yazın yazın bende ogreneyim banada çok lazım bilgiler ben şuan konyada olmayınca arastiramiyorum

9 yaşındaki oğlumu okula götürüp getiriyorum mecburen bende yuruyuş yapıyorum almaya giderken 1 saat erken çıkıyorum barış caddesinde yürüyorum bahane olmasa benimde çıkacağım yok aslında plates yapacaktım güya bugün yarın derken ağırlaştım sonra denedim olmadı sancı yaptı ...aama yürümezsen doğumda zorlanırsin canım kendini aliştir en azından haftada 3 gün yürü ben 5 gün yürüyorum cmrts pazar banada tatil :KK70:sen yinede beslenmeye dikkat et aksamlari benimde canım bişey istemiyor öğlende bişey yemem yoğurtla sütle geçiştiririm bugünkü kontrolde bebeğim 5 gün küçük çıktı :KK61::KK17:o mide baskılarına alış güzelim bundan sonra hep olucak yemeği erken yersen daha az sorun oluyor sanki 5 gibi falan Allah kolaylik versin canım :KK68::KK68:
Hımm ne güzel canım, mâşâallah sana:) Tamam canım hiç yapamazsam 3 gün yürüyeyim inş. Kahvaltıdan önce acıkınca (eşim daha kalkmadan), öğle öğününde ve bi de gece yatarken acıkınca ne yiyeceğimi bilemiyordum, şimdi kuru meyveler aldım (kayısı, erik, üzüm), badem, ceviz, yer fıstığı aldım, onları yiyorum, doyurmasa da geçiştiriyor.
Canım diğer bir konuda da gördüm ama bilmiyorum, bebeğin küçük çıkması ne demek, gelişmesi mi geride 5 gün? Üzülme ya, düzelir sağlıklı olur inşaallah.
Hımm öyle mi, tamam canım, burdaki mesajını okuyunca dünden itibaren erkene çektim akşam yemeği saatimi.
Allah hepimize kolaylık versin.

**Bu alıntılar niye böyle oluyor, sitede sorun mu var...

[/QUOTE] Anladim canım haklısin ya peki onerecegin bi doktor var mi[/QUOTE]

Selçuklu Tıp'ta Ayşegül Kebapcılar var bilgisine güvenebileceğim. Özel hastane düşünmüyorsun sanırım. Zaten benim de özelde bildiğim doktor pek yok kadın doğumda.

Arkadaslar merhaba yeni gördüm burayı bende bi sayfa acmşdm 2015in en taze anne adayları diye bayag kalabalığız hep orda yazsıyoruz hiç bakmamışdım çok sevindim görünce Burayı.bende 14 haftalık hamileyim konyalıyım doktorum hikmet karabacak.giden varmı aranızda hikmet beye çok tatlı ve harika bir doktor.nasıl gidyor hamilelikleriniz
cinsiyeti öğrenebildin mi everdeen ?

Sağol canım Allaha şükür bişeyi yok Dopler USG ye gönderdi doktorum ...herşeyi normal çıkıyor belki zayıf olucak bilemiyorum önümüzdeki aylarda belli olur sağlık sorunu yok çok şükür ...Kuru meyva yemiş almakla iyi etmissin canım hepsi çok faydalı özellikle kuru meyve yedikten sonra su tüketirsen kabızlık ta olmaz bende kahvaltıda ceviz ve üzüm yiyorum...ssağlıcakla kal canım

Kislar bende dr arastiyorum baskent hastanesi nihal hanimi soylediler iyi diye baska bilniorum devlette tavsiye ettiginiz var mi

melek2 40550537 .!.:
kızlarr selçukluda hıkmet karabacak nasıll duydunuzmuuu
Benim doktorum çok tatlı çok ilgili çok babacan bi doktor kesinlikle tavsiye ederim.çok dolu yoğun ama herkesle ayrı ayrı ilgileniyor

Sağol canım Allaha şükür bişeyi yok Dopler USG ye gönderdi doktorum ...herşeyi normal çıkıyor belki zayıf olucak bilemiyorum önümüzdeki aylarda belli olur sağlık sorunu yok çok şükür ...Kuru meyva yemiş almakla iyi etmissin canım hepsi çok faydalı özellikle kuru meyve yedikten sonra su tüketirsen kabızlık ta olmaz bende kahvaltıda ceviz ve üzüm yiyorum...ssağlıcakla kal canım

Bir şey yokmuş, çok sevindim çok şükür. Allah sağlık afiyet versin bebişine canım.

Kislar bende dr arastiyorum baskent hastanesi nihal hanimi soylediler iyi diye baska bilniorum devlette tavsiye ettiginiz var mi

Devlette Selçuklu Tıp'ta Ayşegül Kebapcılar iyi, bilgili, ilgili.

X