Konya'daki hamisleerr :) bilgi paylasimi yapalim mii

lilalilacanım. 40394417 .!.:
ben realin arka tarafindayim :) medicanadan kime gittin canm.benim su an medicana metin capara gidiyorum.benle ayni doktora giden kimseyi bulamiyorm.normal doguma bakisini merak ediyorm daha once onda normal dogm yapmis olanlar warmi falan diye.34.haftadayim ben.altinci aya kadar hikmet beye gittim bencede cok iyi ilgili cok memnundum.hastahaneyi biturlu sewemedigim ve yeni dogan unitesi konusunda endiselerim oldugu icin hastane degistirdim cnm.
Hayırlısı olsun canım.yakınız.medicanada necati beye gittim aslında o tüp bebek uzmanı benim bebğim normal.ven daha önce başka bir rahatsızlık yüznden gitmşdim çok ilgiliydi. Ama tüp bebek uzmanı olunca kendi tüp bebeklerine yoğunlaşıyor sanırım istediğim ilgiyi göremedim ama önceki gittiğimde sağolsun çok yardmcı oldu iyi bir doktor ama kendi alanında.bende medicanada doğum yapmak istedim ama kısmet değilmiş. Selçukda iyi kuzenlerim orda yaptı inşallah. Sağlıkla sıhatle yaparız doğumlarımızı.seninki normal dopum mu.az kalmış.hayırlısıyla doğsun

Merhaba etsin.hosgeldin ...sayfada gezinmiştim ama hiç yazmadım..hamileligin yeni Allah tamamına erdirsin INŞALLAH güzelim ...bben biraz biraz sona yakınım nefes sorun oluyor ama onun dışında çok şükür iyi gidiyor ...
Maaşallah az kalmış allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.hoşbulduk:)normal doğummu.çok zor ya hamilelik:)) aşlahım güç kuvvet versin hepimize.sen hangi hastane hangi doktordun

Maaşallah az kalmış allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.hoşbulduk:)normal doğummu.çok zor ya hamilelik:)) aşlahım güç kuvvet versin hepimize.sen hangi hastane hangi doktordun
Ben mevlana ya gidiyorum bana çok yakın olduğundan eşim işi gereği sık sık şehir dışına çıkıyor onu beklemek zorunda kalmıyorum...ççook memnun değilim ayrıntılı bi bakim yok aslında ama en azından sağlığını öğrenmiş oluyorum Dr. Doç. olmasıda ilgimi çekti tabi ..

Merhaba kızlar, ben de konyadayım. Bugün itibariyle 18+5 olduk çok şükür. Henüz cinsiyetini öğrenemedik, ama haftaya Çarşamba Ayrıntılı ultrasonum var. Inş sağlıklı olsun da orda öğreniriz. Bu Sayfayı gördüğüme çok memnun oldum. Bizim için çok faydalı olur. Inş hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Bu arada öğretmenim ve real in ve otogarın tam ortasında oturuyorum :KK66:

Merhaba canım, hayırlı olsun. İnşaallah Allah sağlık versin hepimize ve bebişlerimize:)
Diğer sayfaları okudum da Real'e yakın oturan çok kişi var anlaşılan, sevindim, ben de Real'in karşısında oturuyorum sayılır:)

Merhabalar :-) bende 3 haftalık hamileyim devlet hastanelerinden hangisini önerir siniz??

Merhaba:) Hayırlı olsun. Beyhekim'in kadın doğum doktorları hep yeni gelmiş, galiba 3'ü bayan 1'i erkek ama hangisi iyi bilmiyorum. Beyhekim temiz düzenli hastane ama kadın doğumda nasıl bilmiyorum. Meram Eğitim Araştırma'dan ve Meram Tıp'ta doğum yapan tanıdıklar oldu, hizmetten memnun kalmadılar. Nerde oturuyorsun canım?

Merhaba canım hosgeldin ...sayfada gezinmiştim ama hiç yazmadım..hamileligin yeni Allah tamamına erdirsin INŞALLAH güzelim ...bben biraz biraz sona yakınım nefes sorun oluyor ama onun dışında çok şükür iyi gidiyor ...

Benim bu aralar nefesim daralmaya başladı, yorgunluk ve uyku var. Uzun yürümeye, 2-3 kat merdiven çıkmaya, ayakta kalmaya gelemiyorum, nefes almakta zorlanıyorum canım. Nefes egzersizleri yapıyorum ara sıra, erken mi başladım ne nefeslere :))

[QSarayınonunde
Oturuyorum da merkez de olsun istiyorum beyhekim iyi diye duydum bende ama peki oözelde fiyatlar ne durumda hani pahali olur diyenler var
ali42, post: 40470077, member: 513167"]Merhaba:) Hayırlı olsun. Beyhekim'in kadın doğum doktorları hep yeni gelmiş, galiba 3'ü bayan 1'i erkek ama hangisi iyi bilmiyorum. Beyhekim temiz düzenli hastane ama kadın doğumda nasıl bilmiyorum. Meram Eğitim Araştırma'dan ve Meram Tıp'ta doğum yapan tanıdıklar oldu, hizmetten memnun kalmadılar. Nerde oturuyorsun canım?[/QUOTE]

Aarayonun

Benim bu aralar nefesim daralmaya başladı, yorgunluk ve uyku var. Uzun yürümeye, 2-3 kat merdiven çıkmaya, ayakta kalmaya gelemiyorum, nefes almakta zorlanıyorum canım. Nefes egzersizleri yapıyorum ara sıra, erken mi başladım ne nefeslere :))
Bencede erken başlamışşın canım şaka şaka gebelikte yaşıcan bütün sorunlar çok normal iki kişilik kan yetiştiriyorsun yorgunluk her ay var zaten bitmiyor enerjik olamıyor insan....Hamdolsun ki doğurunca geçecek şeyler ....nefes egzersizlerine devam et canım sancı larda çok faydası varmış ben yürüyüş yapıyorum her gün yarım yada 1 saat ..bacak agrilarim arttı benimde ne yapalım olucak artık bunlar ....Allah kolaylik versin güzelim. ..

[QSarayınonunde
Oturuyorum da merkez de olsun istiyorum beyhekim iyi diye duydum bende ama peki oözelde fiyatlar ne durumda hani pahali olur diyenler var
ali42, post: 40470077, member: 513167"]Merhaba:) Hayırlı olsun. Beyhekim'in kadın doğum doktorları hep yeni gelmiş, galiba 3'ü bayan 1'i erkek ama hangisi iyi bilmiyorum. Beyhekim temiz düzenli hastane ama kadın doğumda nasıl bilmiyorum. Meram Eğitim Araştırma'dan ve Meram Tıp'ta doğum yapan tanıdıklar oldu, hizmetten memnun kalmadılar. Nerde oturuyorsun canım?

Aarayonun[/QUOTE]
Canım ben de Altınekinde oturuyorum yalnız ben doğum evine gidiyorum doktorumdan da çok memnunum özele gitmedim hiç bu 3. Hamilelik olunca fazla önemsemiyorum hastaneyi senin ilk heralde

rabiaozlem .!.:
Canım ben de Altınekinde oturuyorum yalnız ben doğum evine gidiyorum doktorumdan da çok memnunum özele gitmedim hiç bu 3. Hamilelik olunca fazla önemsemiyorum hastaneyi senin ilk heralde[/QUOTE]
Evet benim ilk daha 2 aylik evliyim :-)

Seheremrah; özelde doğum fiyatları hastaneye göre değişmekle birlikte ortalama 700-800 TL gibi, ortalama. Kontrollerde muayene ücreti olarak 30 alan var 50 alan var 60 alan var. Özel oda ve refakatçi ücreti de 100-150 TL eklense. Sen hesap et, devlet mi istersin özel mi karar ver:)

Bencede erken başlamışşın canım şaka şaka gebelikte yaşıcan bütün sorunlar çok normal iki kişilik kan yetiştiriyorsun yorgunluk her ay var zaten bitmiyor enerjik olamıyor insan....Hamdolsun ki doğurunca geçecek şeyler ....nefes egzersizlerine devam et canım sancı larda çok faydası varmış ben yürüyüş yapıyorum her gün yarım yada 1 saat ..bacak agrilarim arttı benimde ne yapalım olucak artık bunlar ....Allah kolaylik versin güzelim. ..

Rahim büyüyüp baskı yapınca midem yukarı çıktı, yememi de nefesimi de zorluyor, 1 porsiyon bile fazla geliyor, eskisi gibi değilim:) Ben yürüyüşe başlayamadım, güya 3 ay bitince başlayayım diyordum. Hamilelikten önce yürüyüş yapmakta zorlanıyordum, 15-20 dakikada yorulup kalıyordum, şimdi hiç cesaret edemiyorum. Kimi zaman havanın soğukluğunu bahane ediyorum.. Ama yapmam lâzım değil mi.. iyice hantallaşmaktan korkuyorum, zaten zayıfım kaslarım güçsüzleşiyor iyice. Nerde yürüyorsun? Saat kaçta yürüyorsun, zamanın bir önemi var mı? Ben Selçuklu Belediyesi'nin arkasındaki parka çıkarım belki. Yakında başka düz bir yer yok. Allah yardımcın olsun canım, sağlık afiyet versin.

Seheremrah; özelde doğum fiyatları hastaneye göre değişmekle birlikte ortalama 700-800 TL gibi, ortalama. Kontrollerde muayene ücreti olarak 30 alan var 50 alan var 60 alan var. Özel oda ve refakatçi ücreti de 100-150 TL eklense. Sen hesap et, devlet mi istersin özel mi karar ver:)

Anladım canım :-) sağlık için değerdiycem de bunlar aadamın ocağına incir ağacı diker :-)

Hastaneden ziyade doktorun tecrübesi bilgisi ilgisi önemli:) Doktoru araştırmak önemli. Ama bazen de en iyi denilen en kötü doktor olabiliyor. Doktorun iyisi riskli doğumda belli oluyor bence. Risk yokken her doktor iyi.

X