- 9 Temmuz 2014
- 2.511
- 1.460
Hayırlısı olsun canım.yakınız.medicanada necati beye gittim aslında o tüp bebek uzmanı benim bebğim normal.ven daha önce başka bir rahatsızlık yüznden gitmşdim çok ilgiliydi. Ama tüp bebek uzmanı olunca kendi tüp bebeklerine yoğunlaşıyor sanırım istediğim ilgiyi göremedim ama önceki gittiğimde sağolsun çok yardmcı oldu iyi bir doktor ama kendi alanında.bende medicanada doğum yapmak istedim ama kısmet değilmiş. Selçukda iyi kuzenlerim orda yaptı inşallah. Sağlıkla sıhatle yaparız doğumlarımızı.seninki normal dopum mu.az kalmış.hayırlısıyla doğsunlilalilacanım. 40394417 .!.:ben realin arka tarafindayim :) medicanadan kime gittin canm.benim su an medicana metin capara gidiyorum.benle ayni doktora giden kimseyi bulamiyorm.normal doguma bakisini merak ediyorm daha once onda normal dogm yapmis olanlar warmi falan diye.34.haftadayim ben.altinci aya kadar hikmet beye gittim bencede cok iyi ilgili cok memnundum.hastahaneyi biturlu sewemedigim ve yeni dogan unitesi konusunda endiselerim oldugu icin hastane degistirdim cnm.