Hayırlısı olsun canım.yakınız.medicanada necati beye gittim aslında o tüp bebek uzmanı benim bebğim normal.ven daha önce başka bir rahatsızlık yüznden gitmşdim çok ilgiliydi. Ama tüp bebek uzmanı olunca kendi tüp bebeklerine yoğunlaşıyor sanırım istediğim ilgiyi göremedim ama önceki gittiğimde sağolsun çok yardmcı oldu iyi bir doktor ama kendi alanında.bende medicanada doğum yapmak istedim ama kısmet değilmiş. Selçukda iyi kuzenlerim orda yaptı inşallah. Sağlıkla sıhatle yaparız doğumlarımızı.seninki normal dopum mu.az kalmış.hayırlısıyla doğsunlilalilacanım. 40394417 .!.:ben realin arka tarafindayim :) medicanadan kime gittin canm.benim su an medicana metin capara gidiyorum.benle ayni doktora giden kimseyi bulamiyorm.normal doguma bakisini merak ediyorm daha once onda normal dogm yapmis olanlar warmi falan diye.34.haftadayim ben.altinci aya kadar hikmet beye gittim bencede cok iyi ilgili cok memnundum.hastahaneyi biturlu sewemedigim ve yeni dogan unitesi konusunda endiselerim oldugu icin hastane degistirdim cnm.
Maaşallah az kalmış allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.hoşbulduk:)normal doğummu.çok zor ya hamilelik:)) aşlahım güç kuvvet versin hepimize.sen hangi hastane hangi doktordunMerhaba etsin.hosgeldin ...sayfada gezinmiştim ama hiç yazmadım..hamileligin yeni Allah tamamına erdirsin INŞALLAH güzelim ...bben biraz biraz sona yakınım nefes sorun oluyor ama onun dışında çok şükür iyi gidiyor ...
Ben mevlana ya gidiyorum bana çok yakın olduğundan eşim işi gereği sık sık şehir dışına çıkıyor onu beklemek zorunda kalmıyorum...ççook memnun değilim ayrıntılı bi bakim yok aslında ama en azından sağlığını öğrenmiş oluyorum Dr. Doç. olmasıda ilgimi çekti tabi ..Maaşallah az kalmış allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.hoşbulduk:)normal doğummu.çok zor ya hamilelik:)) aşlahım güç kuvvet versin hepimize.sen hangi hastane hangi doktordun
Amin INŞALLAH canım ...doğum INŞALLAH normal olucak ....Maaşallah az kalmış allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.hoşbulduk:)normal doğummu.çok zor ya hamilelik:)) aşlahım güç kuvvet versin hepimize.sen hangi hastane hangi doktordun
Konya hospital de aysel hanım var ona gidiyorum, az kaldı gitmemize :)Belli olmaz belki kesin olmasa bile duruma göre yüksek tahminde bulunur, hangi doktora gidiyorsunuz?
Konya hospital de aysel hanım var ona gidiyorum, az kaldı gitmemize :)[/QUOTE mMerhaba arkadasim hastaneden ve doktorundan memnun musun ? Bende düşünüyorum da bilgi verebilir misin?
Merhaba kızlar, ben de konyadayım. Bugün itibariyle 18+5 olduk çok şükür. Henüz cinsiyetini öğrenemedik, ama haftaya Çarşamba Ayrıntılı ultrasonum var. Inş sağlıklı olsun da orda öğreniriz. Bu Sayfayı gördüğüme çok memnun oldum. Bizim için çok faydalı olur. Inş hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Bu arada öğretmenim ve real in ve otogarın tam ortasında oturuyorum
Merhabalarbende 3 haftalık hamileyim devlet hastanelerinden hangisini önerir siniz??
Merhaba canım hosgeldin ...sayfada gezinmiştim ama hiç yazmadım..hamileligin yeni Allah tamamına erdirsin INŞALLAH güzelim ...bben biraz biraz sona yakınım nefes sorun oluyor ama onun dışında çok şükür iyi gidiyor ...
Bencede erken başlamışşın canım şaka şaka gebelikte yaşıcan bütün sorunlar çok normal iki kişilik kan yetiştiriyorsun yorgunluk her ay var zaten bitmiyor enerjik olamıyor insan....Hamdolsun ki doğurunca geçecek şeyler ....nefes egzersizlerine devam et canım sancı larda çok faydası varmış ben yürüyüş yapıyorum her gün yarım yada 1 saat ..bacak agrilarim arttı benimde ne yapalım olucak artık bunlar ....Allah kolaylik versin güzelim. ..Benim bu aralar nefesim daralmaya başladı, yorgunluk ve uyku var. Uzun yürümeye, 2-3 kat merdiven çıkmaya, ayakta kalmaya gelemiyorum, nefes almakta zorlanıyorum canım. Nefes egzersizleri yapıyorum ara sıra, erken mi başladım ne nefeslere :))
[QSarayınonunde
Oturuyorum da merkez de olsun istiyorum beyhekim iyi diye duydum bende ama peki oözelde fiyatlar ne durumda hani pahali olur diyenler var
ali42, post: 40470077, member: 513167"]Merhaba:) Hayırlı olsun. Beyhekim'in kadın doğum doktorları hep yeni gelmiş, galiba 3'ü bayan 1'i erkek ama hangisi iyi bilmiyorum. Beyhekim temiz düzenli hastane ama kadın doğumda nasıl bilmiyorum. Meram Eğitim Araştırma'dan ve Meram Tıp'ta doğum yapan tanıdıklar oldu, hizmetten memnun kalmadılar. Nerde oturuyorsun canım?
Canım ben de Altınekinde oturuyorum yalnız ben doğum evine gidiyorum doktorumdan da çok memnunum özele gitmedim hiç bu 3. Hamilelik olunca fazla önemsemiyorum hastaneyi senin ilk heralde[/QUOTE]rabiaozlem .!.:Aarayonun
Canım ben de Altınekinde oturuyorum yalnız ben doğum evine gidiyorum doktorumdan da çok memnunum özele gitmedim hiç bu 3. Hamilelik olunca fazla önemsemiyorum hastaneyi senin ilk heralde
Evet benim ilk daha 2 aylik evliyim
Bencede erken başlamışşın canım şaka şaka gebelikte yaşıcan bütün sorunlar çok normal iki kişilik kan yetiştiriyorsun yorgunluk her ay var zaten bitmiyor enerjik olamıyor insan....Hamdolsun ki doğurunca geçecek şeyler ....nefes egzersizlerine devam et canım sancı larda çok faydası varmış ben yürüyüş yapıyorum her gün yarım yada 1 saat ..bacak agrilarim arttı benimde ne yapalım olucak artık bunlar ....Allah kolaylik versin güzelim. ..
Seheremrah; özelde doğum fiyatları hastaneye göre değişmekle birlikte ortalama 700-800 TL gibi, ortalama. Kontrollerde muayene ücreti olarak 30 alan var 50 alan var 60 alan var. Özel oda ve refakatçi ücreti de 100-150 TL eklense. Sen hesap et, devlet mi istersin özel mi karar ver:)