Konya'daki hamisleerr :) bilgi paylasimi yapalim mii

hanımlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyormusunuz?
Ben yaptirmadim açlık tokluk şekeri ne baktırdım iyiydi sonuçlar kendimde dikkat ettim şekerli gıdalar.. hamur işi.. ekmek tüketmemeye çalışıyorum ..yürüş yapıyorum 2litre su içmeye çalışıyorum ara ara şeker ölçümü yaptırıyorum yine ..şakaya gelmez canım doktoruna sor öyle karar ver ..

selamlar canım ben de henüz bir aylık bile değilim :emir_bebek::emir_bebek:tüp bebek tedavisi görürken hamile kaldım :anneadayı::anneadayı:şoklardayız cumartesi öğrendik mucizemizi:emir_bebek::emir_bebek:hastane araştırıyorum başkent hastanesi nasıldır sizce oradaki tavsiye edebileceğiniz doktor nedir
Canim hayirli ugurlu olsun.Ben baskent hastane si Emel Ebru Ozcimene gidiyorum ve gerçekten cok cok memnunum.okadar bilgili bir doktor ki kendini gercekten emin ellerde hissediyorsun. Kesinlikle tavsiye ederim..

Canim hayirli ugurlu olsun.Ben baskent hastane si Emel Ebru Ozcimene gidiyorum ve gerçekten cok cok memnunum.okadar bilgili bir doktor ki kendini gercekten emin ellerde hissediyorsun. Kesinlikle tavsiye ederim..
canım ben de ona gidiyorum çok memnunum bilgilendiryor açıklıyor herşeyi

Canım öncelikle hayırlı olsun bebegin sağlıcakla kucağına al INŞALLAH Farabi de mehmet beyde yeni doğum yaptı arkadaşım normal 850 demişti sezaryen 950 demişti 1 2 ayda değişmedi ise fiyatlar böyle bende mevlana ya yakın olunca oraya gidiyorum 35 muayene doğum 600 dediler medicana yi sordum muayene 75 doğum ilk 1150 2.ve sonrası 950 dediler oda fiyati ve refakatçi fiyatları hariç tabi

Sen hangi Mevlana'ya gidiyorsun Sevil? Mevlana birkaç yerde var da galiba.

canım ben lcw dan aldım bi kaç ürün. fiyat olarak hamile mazağalarına göre uygun ihtiyacı da karşılıyor

Hımm evet LCW'nin internet sitesini inceledim, çeşitli şeyler var. Sağol canım.

ben de tam bilmiyorum yeniyim çünkü konyada hamile kıyafetlerini nereden alabiliriz lcw haricinde :anneadayı:

Bir arkadaş çarşıda Bedesten girişinde bir dükkândan almış, normal kadın giyim ve bebek giyim dükkânıymış ama alt katında hamile giyim de varmış. Eşim söyledi geçen gün, bu Kule Site var ya canım, Kule Site'nin arka tarafında Toptancılar Çarşısı var, orda hamile giyim dükkânları varmış birkaç tane, biz de oralara bakalım diyoruz.

cinsiyetini öğrendin mi nurali42

Henüz gitmedim öğrenmedim canım, çünkü duruş pozisyonu açık değilse bu hafta göstermeyebiliyormuş cinsiyetini:) 18-19. haftada filan gideceğim ben, sağlam olsun diye:) Hem de eşimin işi sebebiyle o haftalar müsait olabiliyoruz.

Sen hangi Mevlana'ya gidiyorsun Sevil? Mevlana birkaç yerde var da galiba.
Barış caddesi ndeki ne gidiyorum canım mevlananin büyük bir hastanesi daha var ama o bitmemiş hala kampüsün otarafta orası çok büyük ve cok güzel olmuş ama bana yetişmicek sanırım yani suan barış caddesi ndeki ve vakif hizmette

Barış caddesi ndeki ne gidiyorum canım mevlananin büyük bir hastanesi daha var ama o bitmemiş hala kampüsün otarafta orası çok büyük ve cok güzel olmuş ama bana yetişmicek sanırım yani suan barış caddesi ndeki ve vakif hizmette

Hımm Barış Caddesi'ne yakın sayılır benim evim de :) Yakın gibiyiz:)

Bu arada sedef21 sedef21 canım, çarşının yerini yanlış yazmışım sana, Kule Site'nin arkasında değilmiş dediğim yer. Manifaturacılar Çarşısı diye bir yer var Kule Site'den biraz ileride, orda bebek ve hamile giyim mağazaları varmış birkaç tane.

Kızlar internette de biraz araştırdım bulduğum dükkânlarla ilgili linkleri yazayım şöyle:
https://www.ehamilegiyim.com/
Haber eski ama dükkân hâlâ duruyorsa @parksungrin 'in istediği gibi şıkır şıkır şeyler satıyor olabilir:) http://www.merhabahaber.com/sah-tan-hamile-ve-bebe-giyiminde-konyada-ilk-333h.htm
Bak bu Moda İncili mağazası Manifaturacılar'da, dediğim yerde. http://www.firmaadimiz.com/moda_incili-oti7nte.html
http://www.firmaadimiz.com/ramle_hamile-t7ctvte.html
http://www.konyalife.com.tr/rehber/932/2/ramle-hamile.html

Merhaba kızlar, ben de konyadayım. Bugün itibariyle 18+5 olduk çok şükür. Henüz cinsiyetini öğrenemedik, ama haftaya Çarşamba Ayrıntılı ultrasonum var. Inş sağlıklı olsun da orda öğreniriz. Bu Sayfayı gördüğüme çok memnun oldum. Bizim için çok faydalı olur. Inş hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Bu arada öğretmenim ve real in ve otogarın tam ortasında oturuyorum :KK66:

Merhaba kızlar, ben de konyadayım. Bugün itibariyle 18+5 olduk çok şükür. Henüz cinsiyetini öğrenemedik, ama haftaya Çarşamba Ayrıntılı ultrasonum var. Inş sağlıklı olsun da orda öğreniriz. Bu Sayfayı gördüğüme çok memnun oldum. Bizim için çok faydalı olur. Inş hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Bu arada öğretmenim ve real in ve otogarın tam ortasında oturuyorum :KK66:
Merhaba canım Allah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayi nasip etsin INŞALLAH

Arkadaslar merhaba yeni gördüm burayı bende bi sayfa acmşdm 2015in en taze anne adayları diye bayag kalabalığız hep orda yazsıyoruz hiç bakmamışdım çok sevindim görünce Burayı.bende 14 haftalık hamileyim konyalıyım doktorum hikmet karabacak.giden varmı aranızda hikmet beye çok tatlı ve harika bir doktor.nasıl gidyor hamilelikleriniz

Bu arada bende öğretmenim realin ilerisinde oturuyorum.çok zor geçti ilkk 3ay çok kustum.şimdi şükür iyiyim.bu arada 2015in en taze anne adaylarındaki arkadaslarımızda çok tatlı 3aydır yazışıyoruz paylaşımlar yapıyoruz birbirimize hep desteğiz sagolsunlar yazmak isterseniz buyrun sizlerde

teşekkür ederim canım...ben de başkentte emel hanımdan randevu aldım ilk kez gideceğim henüz bir aylık bile değilim :emir_bebek::emir_bebek:çalışıyorum öğretmenim emel hanımın kolay kolay rapor vermediğin duydum tedirginim rapor almam gerekirse diye ihtiyaç olacaktır da bilemiyorum ..bir medicana aklımda ama medicana da çok pahalı geliyor bana
Ben ilk başda medicanaya gitnşdim değştirdim doktoru seviyorum ama umdgm ilgiyi göremedim

Hikmet beyden de iki arkadasim bahsetti biri halen daha bi sıkıntısi olunca gider. Biri de 32. Haftasında fuat beye gecmis. Hikmet bey anladigim kadariyla biraz mesafeli
Yani iletişim sekli ne aradigina bagli. Ben mesela kokayca sorabileyim gerilmeyeyim isterim. Ya da ben sormadan gerekeni anlatsin isterim. Ama tabiki hikmet bey yillarin tecrübesi Diyorlar. Fuat beyden memnunum. Sira beklerken falan konustugum kimseden olumsuz bi söz duymadim
Canım hikmet beye gidyorum çok tatlı çok babcan hiç mesafeli değil öneririm

Merhaba arkadaşlar bende Konya'da dogum yapmayı düşünüyorum. Medline a giden arkadaşlar doğum ücreti ne kadar? Tulin hanim nasıl bilgisi olan varmi ? Birde sSelçuklu da rengin karatayli varmış bilgisi olanlar yardimci olabilir mi lütfen. Hospital de dogum ucreti 500 diye duydum Selçuklu farabi 1000 demis bazi arkadaslar neden bu kadar çok fark var ki arada?
Tülin hamımda yengem doğum yaptı çok memnun kaldı diğer yengemde şimdi ona gidyor çok memnun

Arkadaslar merhaba yeni gördüm burayı bende bi sayfa acmşdm 2015in en taze anne adayları diye bayag kalabalığız hep orda yazsıyoruz hiç bakmamışdım çok sevindim görünce Burayı.bende 14 haftalık hamileyim konyalıyım doktorum hikmet karabacak.giden varmı aranızda hikmet beye çok tatlı ve harika bir doktor.nasıl gidyor hamilelikleriniz
ben realin arka tarafindayim :) medicanadan kime gittin canm.benim su an medicana metin capara gidiyorum.benle ayni doktora giden kimseyi bulamiyorm.normal doguma bakisini merak ediyorm daha once onda normal dogm yapmis olanlar warmi falan diye.34.haftadayim ben.altinci aya kadar hikmet beye gittim bencede cok iyi ilgili cok memnundum.hastahaneyi biturlu sewemedigim ve yeni dogan unitesi konusunda endiselerim oldugu icin hastane degistirdim cnm.

Merhaba canım hosgeldin ...sayfada gezinmiştim ama hiç yazmadım..hamileligin yeni Allah tamamına erdirsin INŞALLAH güzelim ...bben biraz biraz sona yakınım nefes sorun oluyor ama onun dışında çok şükür iyi gidiyor ...

X