Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım "vajinismus nedir?tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim"topiğine gelmeni tavsiye ederim biz o topik sayesinde kısa sürede başardık
bu tedavi neden bu kadar pahalı 4000 liradan bahsediliyor üfffffffffff
bu parayı tedavıye verecegıne balayına verırsın tatlım bak gercekten yıne ıs bızde bıtıyor dr vercegıde parmak egzersızı yıne yapacak sensın ben kk da yendım vede 120 kısı boyle yendı bırbırımıze destek olarak yanı
senin adına sevindim
haklısınız maddi olarak zorlayacak beni
ama ben parmak egzersizi yapamıyorum buna öncelikle nasıl başladınız
bu rahatsızlığı yaşayan birçok kişinin eşinde de sperm problemi çıkıyor anlamıyorum
bu gün buradan aldığım doktorları aradım birisi 5000 lira istiyor sizin dediğiniz gibiyse yani parmak egz yaptırıyorlarsa hiç bir anlamı yok
birde dr mail attım cevap vermiş bana ücretimde şu diyor bir dr öncelikle paradan bahsediyorsa...
benim güvenim sarsıldı açıkcası
teşekkürler inşallah dr konusunda söylediklerinde çok haklısın benimde güvenim kalmadıtatlım malesef doktorlar bu işi ticarete dökmüşler o yüzden de benim doktorlara hiç güvenim yok artık.çok uçuk rakamlar bunlar asgari ücretin ne kadar olduğundan haberleri yok galibasen doktora gitsen bile sana dilatör vericek parmağı yapamayıp dilatörü nasıl yapıcaksın ki onlar daha büyük.tabi belki parmağı iğrendiğin için yapamıyosundur bilemem ben de fazla uzatmamıştım parmak egsersizini sonuçta bu sorun psikolojik bir kaç defa parmakladım baktım ki içi boş.kendi kendimi kontrol ettim kastığım zaman parmaklarımı sımsıkı sarıyodu ama gevşediğim zaman içerisi gepgeniş oluyodu.ama sen parmak istemiyosan mumla da yapabilirsin.sonuçta ha mum ha dilatör bi farkı yokki bence.geçende diğer topikte gördüm seni bence orda paylaşsan bu sorununu herkes yardımcı olucaktır sana ve bi çok arkadaşımız da doktora gitmekten o topik sayesinde vazgeçti hatta doktora gidenler de keşke burayı daha önce bulsaymışız da o kadar para vermeseymişiz dediler.belki o kadar parayı verince insanda bi baskı oluştuğu için de daha kısa sürede yenebilirsin bu sorunu.ben 2,5 ayda başardım ama 3-5 günde başaranlar da var aramızda.egserszileri ne kadar düzenli yaptığınla alakalı.bnece bu sorunla spermin bi etkisi yoktur.aramızda hamile olan 19 arkadaşımız var tabi haber vermeyenler de vardır mutlaka çünkü çok kalabalık bi topik bazıları başardıkları için artık girmiyorlar.biraz uzun oldu ama demek istediğim o kadar para verip yine aynı şeyleri yapıcaksın egsersizden başka yolu yok bu işin.ayrıca diğer topiğe mutlaka gelmelisin bence.tabi son kararı vericek olan tabiki sensin.içinde kalıcaksa git doktora.inşallah sen de bir an önce başarırsın canım.Allah yardımcın olsun
ben üç yıllık evliyim ve eşimle birlikte olamıyorum ilk tedavim evlendikten bir ay sonra jinekoloğa gittik bana zorla lokal anestezi yaptı bu uygulamadan sonra ben daha kötü oldum sonrasında psikiyatrise de gitsemde olmadı. tüp bebek yaptırmayı istiyoruz dr smear testi istedi dün yaptırdım tabiki anestezi ile ama onda bile çok kötü oldum artık tedavi olmak istiyorum konya da dr betül nazlısöz e gitmeyi düşünüyorum gidenler varsa yardım ederseniz sevinirim...![]()
canımm konya mersin yakın bak ben mersinde tedavi oldum..istersen sana isim telefon verebilirim internettende araştırabılırsın..çok tatlı bi bayandı psikologum burdna yazmam lur mu bilemediğimden isim yazmadım..kısa sürede sonuc alırsın 1 sene 4 ay bekledım bende boşaymış hepsi
ayrıca son bişey öyle 5000 falan verme sakın ola kimseye 1500 tl ye tedavi oldum ben
tabiki bu siteyle destek olarakta aşabilirsin ama bence bi uzmandan yardım almakta güzel tekrarlamaması ve ilerde doktor muaynesi falan açısındanda
ben üç yıllık evliyim ve eşimle birlikte olamıyorum ilk tedavim evlendikten bir ay sonra jinekoloğa gittik bana zorla lokal anestezi yaptı bu uygulamadan sonra ben daha kötü oldum sonrasında psikiyatrise de gitsemde olmadı. tüp bebek yaptırmayı istiyoruz dr smear testi istedi dün yaptırdım tabiki anestezi ile ama onda bile çok kötü oldum artık tedavi olmak istiyorum konya da dr betül nazlısöz e gitmeyi düşünüyorum gidenler varsa yardım ederseniz sevinirim...![]()
Merhaba canım.Bende 2 yıl boyunca aynı problemi yaşadım.Neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.Benim 2 yılımın her günü göz yaşıyla geçti.Ama yalnız değilsin bir çok kişi bu sorunu yaşadı,yaşıyor ve yaşayacak ne yazıkki.Öncelikle soruna cevap vereyim.Ben Betül hanıma 6 seans kadar gittim.Kişiliğine bişey diyemem ama yaptığı tedavi bende işe yaramadı.Davranışçı tedavi uyguluyor ve ne yazıkki herkeste sonuca götürmüyor.Sonrasında konyada dr araştırmayı bıraktım.Aklımda sadece tek isim vardı.Murat ulusoy.Gecen Temmuzda Kuşadasına,Murat Ulusoy'a gittim.ve bu kabus 1,5 günde bitti.Sonrasında hiçbir sorun yaşamadım.Ve şuanda 6 haftalık hamileyim.Tüp bebek falan denemeden önce bu sorunu çözmelisin.Bende umutsuzdum ama bu mucizeyi bizzat yaşadım.Allah yardımcın olsun.Umarım tez zamanda bu problemi aşarsın.
merhabalar öncelikle ben çok fayda görücemi inanarak derdimi paylaşmak istiyorum 1 aylık evliyim ilk ilişkiden sonra 3 gün normal akıntıyla kanama oldum biraz ara verdik hatta korktum istemdim adet günümde girince 20 günü buldu rahat bırakıp tekrara denedik gene kan geldi damla damla çok olmasada endişendirecek kadar aktı ve ilişkimin ağrısını anlatamam doktora gittim bana girişinde yaralanma olduğunu ve kızlık zarımın hala açılmamış olduğunu söledi ayrıca vajinamın dar olduğunu genişletebilicemi söledi yarlar için krem verdi ve kayganlaştırı al dedi şuan 4 gündür düzenli kremi kullanıyorum fakat iyileşmesini istediğimden ilişkiyi denemedik kayganlaştırıcı işimi kolaylaştırır mı bana yardım edin lütfen gene acı çekicem telaşındayım doktor yaraların2 hafta iyileşmesi sürer dedi beklemeli miyim yoksa deneyip ilişkiyimi yaşamalıyım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-egzersiz-yapanlar-yenip-anne-olanlar.486570/Diğer topik dediğiniz neresi. Yıllardır bu sorun var ben de.