ben üç yıllık evliyim ve eşimle birlikte olamıyorum ilk tedavim evlendikten bir ay sonra jinekoloğa gittik bana zorla lokal anestezi yaptı bu uygulamadan sonra ben daha kötü oldum sonrasında psikiyatrise de gitsemde olmadı. tüp bebek yaptırmayı istiyoruz dr smear testi istedi dün yaptırdım tabiki anestezi ile ama onda bile çok kötü oldum artık tedavi olmak istiyorum konya da dr betül nazlısöz e gitmeyi düşünüyorum gidenler varsa yardım ederseniz sevinirim...
canım "vajinismus nedir?tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim"topiğine gelmeni tavsiye ederim biz o topik sayesinde kısa sürede başardık
teşekkürler ayrıca başarılı olmanıza sevindim çok zor bi durum
karar veremedim bulunduğum şehirde b.nazlısöz var ankarada cem keçe lina kad. sağ ve hera kadın sağ birde murat ulusoy hepside %100 garanti veriyor ama memnun olmayanlarda var ne yapacağımı şaşırdım ben parasından geçtim tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...........
cem keçe yi duydum onun hakkında bilgim yok ama kitabı var onu okuyup sonra gitmek istiyorsan gidebilirsin şu var ulusoy bile %100 garanti vermiyor dr un dediği ben size yardımcı olabilirim çözüm sizin elinizde
ben ocak ayında gittim tedavi sürecinde başarılı olamadım hala da başarmış değilim ama inanıyorum ki az kaldı bu tabii ki bu site sayesinde hiçbir şekilde doktorun bunda bir etkisi yok cesareti de güveni de burdaki arkadaşlar verdiler
hayır süleyman eserdağ a gittim umarım hepimiz bir an önce bu dertten kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?