Konya'da vajinismus tedavisi yaptıranlar dr önerileri

mirage9_2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
817
2
116
Konya
ben üç yıllık evliyim ve eşimle birlikte olamıyorum ilk tedavim evlendikten bir ay sonra jinekoloğa gittik bana zorla lokal anestezi yaptı bu uygulamadan sonra ben daha kötü oldum sonrasında psikiyatrise de gitsemde olmadı. tüp bebek yaptırmayı istiyoruz dr smear testi istedi dün yaptırdım tabiki anestezi ile ama onda bile çok kötü oldum artık tedavi olmak istiyorum konya da dr betül nazlısöz e gitmeyi düşünüyorum gidenler varsa yardım ederseniz sevinirim...:17:

arkadaşım ankarada tedavi ol yakın konya bendede var sorun bende heraya gitmeyi düşünüyorum bi araştır istersen süleyman eserdağ iyi diyorlar kalıcı tedaviyi herkes yapamıyor çünkü bendende kültür alındı ama çığlık çığlıa her dr anlamıyor canımı çok acıttı dr kadın anlamadı bile bide kadın olacak bide beni azarladı seni iyi anlıyorum

jinekologlar bizi anlamıyor senin durumunda birine nasıl böyle davranır anlamıyorum banada yapılan aynısıydı işte süleyman eserdağ da jinekolog ya bilemiyorum ama hakkında hep iyi şeyler okudum ama ankara da nasıl olur onuda bilemiyorum kalacak yer problemi var başkasının evinde nasıl egzersiz yapılır onuda bilemiyorum
vajinismus aynı zamanda erteleme hastalığı gibi

ben üç yıllık evliyim ve eşimle birlikte olamıyorum ilk tedavim evlendikten bir ay sonra jinekoloğa gittik bana zorla lokal anestezi yaptı bu uygulamadan sonra ben daha kötü oldum sonrasında psikiyatrise de gitsemde olmadı. tüp bebek yaptırmayı istiyoruz dr smear testi istedi dün yaptırdım tabiki anestezi ile ama onda bile çok kötü oldum artık tedavi olmak istiyorum konya da dr betül nazlısöz e gitmeyi düşünüyorum gidenler varsa yardım ederseniz sevinirim...:17:

canım "vajinismus nedir?tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim"topiğine gelmeni tavsiye ederim biz o topik sayesinde kısa sürede başardık

Son düzenleme:
tatlım otelde kalırsınız ne bileyim sonuçta yeneceksen değer bence güzelce 1 hafta tatile gidiyormuş gibi hisset pozitif düşün formdaki arkadaşlarla da konuş ben mesela 3 parmak egersiz yapıyorum ama iş oraya gelince tıkanıp kalıyor durum o yüzden bende gitmeyi düşünüyorum hatta bebek düşünüyorum yenince ilk işim bu oraya devam ederim diye düşündüm hiç olmazsa durumdan anlayan bi dr olması benim için çok önemli ben mesela 3 parmağa kadar hiç drdan yardım almadan başardım bi site vardı ordaki arkadaşlarla konuşarak buraya kadar geldim ama tıkanıp kaldı işte

süleyman eserdağ sitede okuduğum kadarıyla %100 başarı şansı varmış yarın fiyatınıda öğrenip randevu almayı düşünüyorum

karar veremedim bulunduğum şehirde b.nazlısöz var ankarada cem keçe lina kad. sağ ve hera kadın sağ birde murat ulusoy hepside %100 garanti veriyor ama memnun olmayanlarda var ne yapacağımı şaşırdım ben parasından geçtim tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...........

umarım okumuşsundur mesajımı tercih senin ama emin ol ki burda da arkadaşlar çok güzel yardımcı oluyorlar doktorun yaptığından hiçbir farkı yok

karar veremedim bulunduğum şehirde b.nazlısöz var ankarada cem keçe lina kad. sağ ve hera kadın sağ birde murat ulusoy hepside %100 garanti veriyor ama memnun olmayanlarda var ne yapacağımı şaşırdım ben parasından geçtim tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...........

cem keçe yi duydum onun hakkında bilgim yok ama kitabı var onu okuyup sonra gitmek istiyorsan gidebilirsin şu var ulusoy bile %100 garanti vermiyor dr un dediği ben size yardımcı olabilirim çözüm sizin elinizde

cem keçe yi duydum onun hakkında bilgim yok ama kitabı var onu okuyup sonra gitmek istiyorsan gidebilirsin şu var ulusoy bile %100 garanti vermiyor dr un dediği ben size yardımcı olabilirim çözüm sizin elinizde

parmak egzersizi yapamıyorum ulusoy a gidenler memnun ama kişiye görede tedavi değişiyor siz nasıl kurtuldunuz bu hastalıktan

ben ocak ayında gittim tedavi sürecinde başarılı olamadım hala da başarmış değilim ama inanıyorum ki az kaldı bu tabii ki bu site sayesinde hiçbir şekilde doktorun bunda bir etkisi yok cesareti de güveni de burdaki arkadaşlar verdiler

evet ulusoy a gidip baaşaramayanına en azından ben astlamadım parmak egzersizi yapamıyorsan benim gittiğim doktor dilatör vermişti parmak yerine dilatör ile egzersiz yapıyorum

ben ocak ayında gittim tedavi sürecinde başarılı olamadım hala da başarmış değilim ama inanıyorum ki az kaldı bu tabii ki bu site sayesinde hiçbir şekilde doktorun bunda bir etkisi yok cesareti de güveni de burdaki arkadaşlar verdiler

inşallah bir an önce başarılı olursun ulusoya mı gittin

hayır süleyman eserdağ a gittim umarım hepimiz bir an önce bu dertten kurtuluruz

hayır süleyman eserdağ a gittim umarım hepimiz bir an önce bu dertten kurtuluruz

inşallah
istismara açık bir hastalık ne paralar dönüyor anşamıyorum herkesin yaptığı birşeyi bizler yapamıyoruz anesteziyle smear testi yaptırdım çok canım sıkıldı eşim anlayışlı Allah dan ama nereye kadar dayanacak bilemiyorum

aylin iyi geceler senin için içten dua ediyorum başarılı olduğun zaman haber verirsen sevinirim paylaşdığın için teşekkürler....

Back