• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya'da kapı süsü, bebek şekeri için malzeme alabileceğimiz yer var mı?

Chitlembiq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
376
3
96
Konya
Konya'da bulunan arkadaşlar, Ankaralı olduğum için fazla bilmiyorum Kony'da ne nerede satılır. Kapı süsü, bebek şekeri, sepet falan alabileceğim yerler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

bedestes içinde SEDEF diye bir yer var böyle incik boncuk fırfır düğme fiyonk v.b. satan bi dükkan. hatta iki dükkanı var. orda aradığın herşeyi bulabilirsin. bedesten çok karışık olduğu için tam tarif edemiyorum ama buna benzer çok yer var orda zaten.

Real alışveriş merkezinin karşısında kızılkaya ticaret merkezi var orada Lila tuhafiye ve aksesuar var yeni açılan. Orada bebek şekerleri,sepetleri, kapı süsleri bez pastalar ne ararsanız var. İnşallah sağlıklı bir doğum olur.:34:

Son düzenleme:
bende aynı arayışlar içindeyim kula sitenin arka tarafında bebek magazaları var ya o araların birince yanınada ne vardı tam hatırlayamadım pastacı var pazta malzemeleri satan orda çok hoş kapı süsleri var hemde lila ya göre falan çok uygun oraya bak derim

evett var , çok güzel bir yer açılmış, zaferde . yenidoğan bebek şekerleri ve birçok özel gün için şeker çikolatalar var tavsiye ederim. özsüt pastanesi yanından girince arka 2.sokakta KOKOSSH adında biryer

$DSC01933.webp

arkadaşlar, kuzenimin kızına yaptırdığım bebek şekerimiz, firmanın facebook taki sayfasından kopy ettimmm sizinle paylaşıyorum

Arkadaşlar ben bebek şekeri ve nikah şekeri gibi daha bir çok alanda yapıyorum konyadan tüm türkiye ye ulaştırabilirim isterseniz sadece malzeme olarak ta ayarlayabiliriz :)

Real alışveriş merkezinin karşısında kızılkaya ticaret merkezi var orada Lila tuhafiye ve aksesuar var yeni açılan. Orada bebek şekerleri,sepetleri, kapı süsleri bez pastalar ne ararsanız var. İnşallah sağlıklı bir doğum olur.:34:

ayy çok tşkler daha bende ayarlayamadım bebek şekerini kapı süsünü falan...

arkadaşlar ben kendi el emeğimle yapıyorum bebek şekeri isterseniz yardımcı olurum :3:

Siz kendiniz yapmak mi istiyosunuz yoksa hazir mi istiyosunuz onunla alakalı bilgi verirseniz daha net yardimci olurum canım

Ya bilmiyorum canim aslinda bebisime kendi el emegimlede yapmak isterim ama ornek falan yok heralde hazir düşünürüm ama uygun fiyatlı bildiğim bir yer yok senin varsa söylersen sevinirim

Back
X