Konyada dğum yapan arkadaşlar yardım

ceylann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
125
0
Arkadaşlar ben haziran sonu konyada doğum yapmayı planlıyorum. Kontroller için selçuklu hastanesinde güler hanıma gidiyorum. Doğumu da prda yapayı düşünüyrum. Orda doğum yapan var mı? Ya da doktor , hastane öneriniz var mı? Korkuyorum lütfen yardım edin!!!!!!!!!!!!

canım bizim ailemizin doktoru ali acar konya tıp fakültesinde çok iyidirr tavsiye ederim.mersinde berbat bir doğum yaptım.keşke konyada olsaydım.

Doğum yapan arkadaşlar bi bakın buraya hamilelerden daha çok doğum yapalardan cevap bekiyorum. SELÇUKLUDA GÜLER HANIMDA doğum yapan yok mu?Nrmal mi sezeran mı,doğuma kimler giriyo,hastane nası,hemşireler ilgileniyor mu? Temiz mi ?Doğum nasıl oldu? Biraz bilgi verin neolur

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Canım ya cidden sen çok alıngansın. Ben seni kırmışım özür dilerim. Yapma böyle üzme kedini de beni de. Bilyosun doğum yaklaştıkça korkuyoruz. O yüzden merak ettiklerimiz hemen cevap bulsun istiyoruz. Çok afedersin canım belki ben hatalıyım .Teşekkür ederim

Canim Güler Hanim Da Iyi Bir Doktor Eğer şüphen Varsa Konya Hospital Naciye Hanm.yada Kizilay Hastanesine Jule'ye Gidebilirsin En Azindan Kafanda Tereddüt Kalmaz Hem Hastaneleride Görmüş Olursun Kizilay Ve Konya Hospital Da Doğum Yapan Arkadaşlarim Var Onlar Memnunlar Güler Hanima Ben Muayene Oldum çok Tatli Bir Kadin Ama çok Yoğun Fazla Gecikmeden Karar Vermelisin şimdiden Kolay Gelsin

canım sende kusura bakma, ben öyle yazıpta senden doğum yapanlar diye tepki gelince öyle davrandım, haklısın belki gebelikten böyleyimdir sıkıldım son günlerde, kusura bakma, sağlıklı doğumlar dilerim

teşekkür ederim canım naciye hanma gitmiştim o da çok yoğun,jule de çok yoğun . Şİmdilik Güler hanımda doğum yapaak gibiyim tabi karar değiştirmezsem.

ablacım vakıf hastanesinde emine gök var benim kuzenim orda doğum yaptı memnundu.orayıda bi araştır istersen.

konya hospital var orda iki bayan doktor var ikiside
çok iyi ve özeldir tavsiye edebilirim yerimseniben

meraba canım ben konya hospital de tülin hanımın hastasıydım.hatta bende erken doğum riski vardı.tülin hanım süper bir doktor.sezaryen ile erken doğum oldu neticede.ilgi ve alakası çok iyiy.herşeyden önce moral olarak çok fazla destekliyo.çok yumuşak bir bayan.ben konyanın taşkent kasdabasındayım.burdaki öğretmen arkadaşlarımve çalışmayan eşelrde dahil olmak üzere hep tülin hanımda doğum yaptıkçkim sorarsa öneriyoruz.yalnıa ondan randevu koparabilirsen şanslısın derim.çünkü aşırı yoğun bir doktor.naciye hanım da aynı hastanedeydi.tülin hanımı ben daha çok öneriyorum.yine sen bilirsin tabi.

evet tülin hanım çok doğru çok yoğundur randevu almak
zordur ama çok kaliteli bir doktor şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…