biraz erken açtım başlığı biliyorum ama bu konu beni şimdiden düşündürüyor. eylül de başlamak üzere9 aylık oğluma konya arıyorum. meram da oturuyorum sabahtan öğleden sonra 2 ye kadar bakılacak ve benim evimde bakılacak ilgilenen varsa bekliyorum.
iyi günler ilanınızı gördüm daha yardımcı bulmadıysanız görüşelim benim iki tane referasnsım var ben çocukları çok severim bu konuda kendime güvenirim bu benim ************
merhaba, benim de annem çocuk gelişimi öğretmeni , 3 çocuk büyütmüş ve yüzlerce öğrenci yetiştirmiş tecrübeli bir kadın. Nakiboğlu hastanesi yanında oturuyor. Çok temiz, titiz ve güvenilir bir insandır. Çocuğunuza bakabilir dilerseniz . Düşünürseniz buradan ya da özelden daha fazla bilgi verebilirim
Merhaba,
19 aylık oglum için evimde ogluma bakacak tecrübeli,çocukları seven daha önce çocuk bakmış ya da kendi çocukları olan diksiyonu düzgün birini arıyorum.Özelden mesaj hakkım yok.O nedenle buradan yazıyorum.Topiğe daha önce yazmış olanlara da ulaşamıyorum.İlgilenenler bilgilerini benimle paylaşırlarsa irtibata geçebliriz.
selamlar ben konya selçuklu real karşısında oturuyorum yaşım 25 ev hanımıyım 1,5yaşında benimde bir oğlum var ve bebek bakmak istiyorum bebeklerine ve çocuklarına bakıcı arayan anneleri en iyi bir anne anlar ve öyle özveri gösterir çocuklara evime yakın olursa kendi evinizdede bakabilirim çocuğum sorun olmaz gündüzleri genelde uyuyo oluyo teşekkürler05066958376 defne_yekta2011@msn.com