Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Konya'da Bakıcı Arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

cogito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
44
0
86
44
İzmir
biraz erken açtım başlığı biliyorum ama bu konu beni şimdiden düşündürüyor. eylül de başlamak üzere9 aylık oğluma konya arıyorum. meram da oturuyorum sabahtan öğleden sonra 2 ye kadar bakılacak ve benim evimde bakılacak ilgilenen varsa bekliyorum.

selam.bende konya ,meram havzanda oturuyorum.hala bakıcı arıyorsanız görüşebilirmiyiz.cevap yazarsanız sevinirim. teşekkür ederim.

iyi günler ilanınızı gördüm daha yardımcı bulmadıysanız görüşelim benim iki tane referasnsım var ben çocukları çok severim bu konuda kendime güvenirim bu benim ************

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, benim de annem çocuk gelişimi öğretmeni , 3 çocuk büyütmüş ve yüzlerce öğrenci yetiştirmiş tecrübeli bir kadın. Nakiboğlu hastanesi yanında oturuyor. Çok temiz, titiz ve güvenilir bir insandır. Çocuğunuza bakabilir dilerseniz . Düşünürseniz buradan ya da özelden daha fazla bilgi verebilirim

Konya!da 22 aylık bebeğime bakabilecek, tercihen çocuk gelişimi mezunu , referansları olan bakıcı arıyorum. İlgilenenlerin cevabını bekliyorum.....

Konya!da 22 aylık bebeğime bakabilecek, tercihen çocuk gelişimi mezunu , referansları olan bakıcı arıyorum. İlgilenenlerin cevabını bekliyorum.....

Merhaba, yukarıdaki msj ımda da belirttiğim gibi annem çocuk gelişimi mezunu tecrübeli bir bayandır, eğer ilgilenirseniz msj ınızı bekliyorum...

mrb daha bakıcı bulmadıtsanız görüşelim ben daha öncede kameralı bir ortamda bebege baktım ve benden çok memnun kaldılar beni düşünürseniz sevinirim.

Merhaba,
19 aylık oglum için evimde ogluma bakacak tecrübeli,çocukları seven daha önce çocuk bakmış ya da kendi çocukları olan diksiyonu düzgün birini arıyorum.Özelden mesaj hakkım yok.O nedenle buradan yazıyorum.Topiğe daha önce yazmış olanlara da ulaşamıyorum.İlgilenenler bilgilerini benimle paylaşırlarsa irtibata geçebliriz.

selamlar ben konya selçuklu real karşısında oturuyorum yaşım 25 ev hanımıyım 1,5yaşında benimde bir oğlum var ve bebek bakmak istiyorum bebeklerine ve çocuklarına bakıcı arayan anneleri en iyi bir anne anlar ve öyle özveri gösterir çocuklara evime yakın olursa kendi evinizdede bakabilirim çocuğum sorun olmaz gündüzleri genelde uyuyo oluyo teşekkürler05066958376 defne_yekta2011@msn.com

ben yardımcı arıyorum. yanımda olup gün içinde çocuklara ve evişlerıne yarım edebilecek. real cıvarında oturan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…