Konya Selçukluda Kiralık Ev Arıyorum.

oznurkazali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
202
2
Herkese Merhaba,

eşimim işi dolayısıyla konya selçukluya tasınacagız. Konyada mümkünse sitede ilkokula yakın temiz bır kiralık dire arıyorum. Muhit konusunda bilgisi olanlar varsa önerilerinizide beklerim.

Herkese Merhaba,

eşimim işi dolayısıyla konya selçukluya tasınacagız. Konyada mümkünse sitede ilkokula yakın temiz bır kiralık dire arıyorum. Muhit konusunda bilgisi olanlar varsa önerilerinizide beklerim.

sevgili arkadaşım,konya çok güzel ve büyük bir şehir.öncelikle selçukluda nereye yakın bir ev arıyorsunuz bilmek lazım.ama size tavsiyem ihsaniye mahallesi,makromarket civarı,form gibi merkezi yerlerdir.buralarda aşağı yukarı kiralar 400-700 arasıdır.form ve makromarket civarında kiralar yüksek ama hareketli ve market okul çok yakın.aile ortamı nezih bir semt istersen ihsaniyeden eve bakabilirsin.eşinin işinin nerde olduğunu bilirsem daha çok yardımcı olbilirim.amcam emlakçı sana yardımcı olabilir..

Eşimin işi organize sanayıde olacak dun bır arkadasım otogar cıvarından bahsettı sanırım reale de yakınmıs kızımda ilkokula gıdıyor sanrıım yıne yakınlarında okul da vardır, ilgine cok tesekkur ederım :)

Eşimin işi organize sanayıde olacak dun bır arkadasım otogar cıvarından bahsettı sanırım reale de yakınmıs kızımda ilkokula gıdıyor sanrıım yıne yakınlarında okul da vardır, ilgine cok tesekkur ederım :)

arkaddaşım oralar merkeze çok uzak ama.ilkokul falan var tabiki ama sosyal hayat çok kısıtlı merkeze gelmek için araban olmalı yada en az 30 saat dolmuşu çekeceksin ...

Herkese Merhaba,

öncelikle şimdiden Konya'ya hoşgeldin diyim;
arkadaş ihsaniye tarafından bahsetmiş oralarda güzel ama şuan bana göre en gözde yerlerden biri Otogar-real civarı..tüm servisler de otogar'dan geçior..
ben real civarı Barış caddesinde oturuorum.tavsiye ederim oraları..Kiralık ev konusuna gelince herkesin bütçesine göre evler bulunuor canım bu civarda.
nasıl özelliklerde bir ev arıorsun acaba?
görüşmek üzere.

bende real tarafını tavsiye ederim hemde eşinin işine yakın olur.şimdi orasıda merkez gibi oldu herşey var her bütçeye uygun evler var.

Ben yıllarca merkezde oturduğum için oralar bana uzak geliyor.konya gibi bir şehirde yaşamak büyük şans.ben evlenince istanbula geldim ama hala konyanın üzerine bir şeher bilmiyorum...konyanın her yeri ayrı güzel ama merkezi yerleri daha güzel..:KK1:

tesekkür ederim kızlar evet sanırım bende real- otogar yakınlarına agırlık verecegım netten aratıyorum kızlar site olsun istıyorum yenı bına olabılır zaten evler buyuk konyada bakıyorum en az 3 odalı evler 140 metrekare :) sehır buyuk tabı her yer ev olmus :)
guzel onerebılecegıznı o cıvarda sıteler varsa netten sıtenın adıyla aratırırm, tesekkur edıyorum sımdıden.

tesekkür ederim kızlar evet sanırım bende real- otogar yakınlarına agırlık verecegım netten aratıyorum kızlar site olsun istıyorum yenı bına olabılır zaten evler buyuk konyada bakıyorum en az 3 odalı evler 140 metrekare :) sehır buyuk tabı her yer ev olmus :)
guzel onerebılecegıznı o cıvarda sıteler varsa netten sıtenın adıyla aratırırm, tesekkur edıyorum sımdıden.

elitkent sitesi var mesela;realin tam karşısında..kiralar 450-550 tl arası değişior. 4+1 bu sitede evler yaklaşık 180 m.kare.
yine barış caddesinde güzel siteler var eğer yeni bina istiyorsan ; 400-600 arası değişebilior.
benim eşimde organizede çalışıor.barış cd.sinde oturuoruz biz..yeni bisite bizimki. boş evler var bizim sitede de 500-600 arası diorlarmış kiralara..
sormak istediğin başka şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım.

elitkent sitesi var mesela;realin tam karşısında..kiralar 450-550 tl arası değişior. 4+1 bu sitede evler yaklaşık 180 m.kare.
yine barış caddesinde güzel siteler var eğer yeni bina istiyorsan ; 400-600 arası değişebilior.
benim eşimde organizede çalışıor.barış cd.sinde oturuoruz biz..yeni bisite bizimki. boş evler var bizim sitede de 500-600 arası diorlarmış kiralara..
sormak istediğin başka şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım.

desene şimdiden komsumuda buldum, cok guzel benım ıcın uygun kıra aralıkları dedıgın sıtelere bakmaya calısayım ben netten, esım hemen gelecek ama bız kızımın okulu nedenıyle ya donem arası ya da okul sonu glemeyı dusnuyoruz kocaelındeyım su an.
tesekkür ederim, gorusmek uzere...

desene şimdiden komsumuda buldum, cok guzel benım ıcın uygun kıra aralıkları dedıgın sıtelere bakmaya calısayım ben netten, esım hemen gelecek ama bız kızımın okulu nedenıyle ya donem arası ya da okul sonu glemeyı dusnuyoruz kocaelındeyım su an.
tesekkür ederim, gorusmek uzere...

ben de Bursa'dan geldim..yaklaşık 5 yıldır burdayım..özelden msn verebilirim.o civarda oturduğum için evler hakkında genel bi bilgim var.
hem de hemşehri sayılırız.ne de olsa marmara bölgesindensiniz..
görüşmek üzere..

X