• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya Novafertil de tüp bebek yaptıranlar.

ya canım inşaallah güzel haberlerini bekliyorum bende gitmeyi düşünüyorum ama önce eşimi gösterecez ahmet şalvarcıya güven vermeleri çok önemli memnun olanlar bana yol gösteriyor
novafertilde eşi ahmet şalvarcıya ameliyat olan gebelik haberini bizim önümüzde alan bir bayanla tanışmıştım ahmet hocadan memnun olanlar var inşaallah sende memnun kalırsın canım

ya canım inşaallah güzel haberlerini bekliyorum bende gitmeyi düşünüyorum ama önce eşimi gösterecez ahmet şalvarcıya güven vermeleri çok önemli memnun olanlar bana yol gösteriyor
Kucagınız bebişle dolar inşallahh... Rabbim hakkınızda en hayırlısını nasip etsin... karar verince yazın sürecinizi... dua edelim birbirimize

Kızlaaarrr:KK48: heyecandan unuttum Özür dilerim...sonuçlar güzel die aradılar...başladık 225 başladı aşılama gibi değilmiş ilaç dozları...2019 bebekle gelsin inşallah :dua:

Hataylı mış canım...çok tatlı eşimde çok sevdi onun rahat olması benim rahat olmam

canım cesaretim kalmadı ama böyle bekleyerek de olmuyor o yüzden besmele çekip başlamak istiyorum her gün düşünüyorum maddi ve manevi çok zor bir iş[/QUOTEcanım bol bol dua oku allah inşaallah kalbine göre versin bunlar bizi için bir imtihan o nerse o olur canını sıkma onun haznesi geniş allah hayırlı evlat versin ama şuda pes etmiceksin devam edeceksin inşaalah herşey gönlünce olur canım

canım transferin ne zaman olacak embriyolar hakkında ne dediler duamız seninle
Canım bugun aradılar.... 23 yumurta toplamışlarfı cuma günü... 20 si olgundu döllediler... 12 tanesi cunartesi iyi durumda diye aradılar... bugunde öglen aradılar 6 tanesi 3. Güne ulaşmış ve dondurmuşlar.... yumurtam çok oldugu için ohss olma riskimden dolayı bu ay transfer yok dedi doktorum adet olmayı bekliyorum subata inşallah.... :)

Canım bugun aradılar.... 23 yumurta toplamışlarfı cuma günü... 20 si olgundu döllediler... 12 tanesi cunartesi iyi durumda diye aradılar... bugunde öglen aradılar 6 tanesi 3. Güne ulaşmış ve dondurmuşlar.... yumurtam çok oldugu için ohss olma riskimden dolayı bu ay transfer yok dedi doktorum adet olmayı bekliyorum subata inşallah.... :)
maşallah durum çok iyi inşaallah sonuçda yüzünü güldürür çok sevindim biraz dinlen bakalım

Canım bugun aradılar.... 23 yumurta toplamışlarfı cuma günü... 20 si olgundu döllediler... 12 tanesi cunartesi iyi durumda diye aradılar... bugunde öglen aradılar 6 tanesi 3. Güne ulaşmış ve dondurmuşlar.... yumurtam çok oldugu için ohss olma riskimden dolayı bu ay transfer yok dedi doktorum adet olmayı bekliyorum subata inşallah.... :)canım hakkında hayırlısı olsun inşallah doktorun riske atmak istememiş şubatta hayırlı haberini alırız.

maşallah canım vücudun kendini toparlar inşaallah vakit saatte yeter bebişini kucağına alırsın 6 tane çok güzel 2. çocuk içinde kalır inşaallah

Selam herkese cumartesi ilk muayenemi oldum 300 gonalf başladım perşembe tekrar muayene, geçen seferki dozum 225 ti doktorum yumurtalar zayıflamaya başlamış dedi. Hayatın kanunu bu busefer daha sakinim doktoruma güveniyorum.
selam canım ilaçlarını düzenli kullanıp doktora güvenmekten başka çaren yok seni özellikle takip ediyorum 2. çocuğunda ilk denemende gelir inşaallah

doktorun pozitif olması çok önemli canım inşaallah bu sonucada yansır güzel haberlerini bekliyorum
inşaallah canım doktor pozitifse güven veriyorsa bencede sonuca yansıyor ben alisami beye çok inandım güvendim sonucumda iyi oldu dua edelim inşallah

Hatayı nerede yaptınız biliyor musunuz ? Merkezin statik IP adresinden başka yerdeymiş gibi yorum yazarak hata yaptınız.

3-4 taneniz ile telefonda görüştüm, çok güzel rol yaptınız. Önce üyeliklerinizi kapadım 8 ayrı kişiden sms geldi. İlk aşamayı geçtiniz ama gidip merkezden başka bir yerdeymiş gibi yorum yapmanız ipinizi çekti.

Bu başlıkta yorum yapan ve 10 ayrı üyeliğe sahip kişilerin hesapları viral reklam yaptıkları için kapatılmıştır.

Yazdıklarına asla itibar etmeyin....

Back