Yöresel Tarif Konya Mutfağından-Bamya Çorbası -Tamek biber salçası sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Afyonlular kendilerinin saniyormus ama değil . Konyamin vazgeçilmez corbalarindandir . Arabaşi ile demi G gazeldustubaglara m

kesinlikle öyle canım, arabaşı da bamya da konyanındır... düğünlerde bamya yoksa, o düğün güzel geçmez
ramazanda iftarda davetlerde bamya yoksa bişeyler eksik kalır...

Ellerin dert gormesin emiii hemsom sy nssi canim cekti diyet miyet girla gidecek simdi ...cimcimemm bi kase de benim yerime icmezsen bogazinda kalsin

Ellerine saglik :)

Evdeki bamyalar bu kadar ufak degil, olur mu acaba gene de? O en irisinden degil de 4 5 cmlik bamyalardan var...

Canim cektiiiii...

Arabası nere gonyanin arabasi yozgatın yemeği olm

Ama bak ne diyor
Arabaşı, yaygın olarak İç Anadolu Bölgesi'inde görülür. Türkiye'deNevşehir, Ankara, Antalya,Burdur,Denizli,Muğla,NiğdeSivas, Konya,Aksaray, Afyonkarahisar, Mersin,Eskişehir, Karaman, Kütahya, Çankırı,Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Isparta veKayseri'nin Türkmen ağırlıklı ilçelerin

de bilinir.

Ama sende hak ver konya ya ilk kar.yagdimi birimizde toplanıp yapılır . Konya harici kimsede duymamıştım . Şimdi bakınca gördüm

Valla benim eşim yozgatlı bende onlarda gördüm yedim. Kış oldumu vazgeçilmez yemekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…