Konya da görücü usulü kız

Misk-i amber

❤07.06.2017❤《▪Hoşgeldin Begüm ▪》
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.050
1.282
83
Merhaba arkadaşlar bu kız bulma işleri ne zormuş erkek kardeşim işi gücü güzel askerliği de bitti 26 yaşında ve evlenecegi kişiyi bizim bulmamızi istediği evlilik sürecine girmiş bulunmakta bi kaç kez kız görmeye gittik ama bizim gormemizle olacak şey değil eee şimdi genclerde bitiyor herşey.... Onlar ne derse o oluyor ...

Ama kız aileleri bı nazlı bı değişik bı günah olur namahrem olur havasındalar.. bilmem nasıl olur bu işler Konya da yok mu bekar kızlar veya önder olup bu kizin evine gidebilirsiniz diyeceğiniz ben artık sizlerden de dinlemek istiyorum 4 kişiye gittik ikisi naz yaptı erteledi biseyleri 3. Kız da az durmamizi istedi 4. İse biz eledik malesef

Evleneceği kadını dahi ailesinin kararına bırakan kişiye ben kız mız vermezdim, bekar olsam bakmazdım da.
Belki bu sebeple gönülleri yoktur.
Tanıdığımız biri var, huyu suyu iyidir, istersen onunla görüş demiyorsunuz, tanımadığınız birilerini arıyorsunuz. Büyük cesaret, sizin için de onun için de.

naz yapanlarin mutlaka gorustugu vardir dusunmuyorum kelimesinin acilimida sevgulim var demektir namahrem ya masallah gezerken sevgili yaparken hepimiz gezdik yani o zaman degilmiymis konya
mezunuyum orda yasamaya devam etsem bulurdum size bahti acik olsun.kardesinizin

Siz nerde oturuyorsunuz merak ettim Konya da hala devam ediyor bu şekilde evlilikler bnce normal bı durum özellikle tanıdık olsun istemiyoruz yakın akraba ve çevreden daha iyi yabancılar bence

Sağol canım bizde öyle düşündük vardır sevdikleri çok doğal bı durum

Hala devam ediyor olmasi ilginç suan en kotu vesile ile birileri tanistirir oyle isteme olur kavun seçmeye gider gibi hos degil bence.

Hala devam ediyor olmasi ilginç suan en kotu vesile ile birileri tanistirir oyle isteme olur kavun seçmeye gider gibi hos degil bence.
Bnce de hoş değil ama hep birileri götürdü tanıdığım çok iyiler diyerek gittik hayırlısı bakalım zaman ne gösterir

ailesinin kararı değil aslında tanışacak kız bulamıyor bir çok erkek çünkü işi gereği hiç kadın kızla muhatap olamıyor kimisi o nedenle tanıştırmak gerekir sonrası zaten onlarda anlaşacak olanlar onlar. yani arkadaş önerisi de görücü usulü bir nevi o eskisi gibi yok ki hiç bir yerde eskiden aileler tamam dedimi iş bitiyormuş o başka birşey zaten onlarda 15 16 yaşlarında oluyor muş evlilikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…