canımm sen yaptığı diğer burunları gördün mü ?Genel anestezi altinda oldum ben. Benimde ilk ameliyatimdi hatta korktugum icin lokal anestezi olmaz mi dedim ama genel daha rahat olur dedi doktor. En son anestezi uzmanina ruya gorecek miyim die sormustum gerisini hatirlamiyorumuyandığımda kendim nefes alabiliordum cok rahat. Gozumun ustunde bi agirlik ve sogukluk vardi buz torbasiymis.
Aslında doktor bana hic bisey demedi ameliyat sonrasi hep ben sordum. Mesela dus alabilir miyim gozluk ne zaman kulanabilirim die sormayinca pek bisi demiyor aklina takilanlari sor doktora. Netten yapilmasi ve yapilmamasi gerekenleri bulabilirsin kolay. Bu arada ruya gormedim
Yok canim gormedim. Hatta benim ameliyat oncesi ve sonrası cektigi fotolarimi bile gostermedi.canımm sen yaptığı diğer burunları gördün mü ?
Ben estetikli burunlari gordugum zaman benim burnuma bi daha ameliyat yapılsa anca oyle olur diyorum. Gozum alistigi icin hic estetik yok gibi geliyo fotolarda da oyle minik gorunmuyo ama kotu de değil. Belirgin kavisli kucuk istiosan belirt bence dogal olacak die hic yapilmamis gibi de olmasin:)canımm sen yaptığı diğer burunları gördün mü ?
Ay aynen dedim ya böyle küçülsün güzel olsun anlattım ama yapılmış gibi de olmasın hani olur ya kayak pisti gibi ben estetiğim diye bağıran burunlar onlar gibi de olmasın dedim kıvamında olsunBen estetikli burunlari gordugum zaman benim burnuma bi daha ameliyat yapılsa anca oyle olur diyorum. Gozum alistigi icin hic estetik yok gibi geliyo fotolarda da oyle minik gorunmuyo ama kotu de değil. Belirgin kavisli kucuk istiosan belirt bence dogal olacak die hic yapilmamis gibi de olmasin:)
Bide ne kadar zamanda iyileştin :) bu delikli tampon koyulunca değişmiyo mu tampon ? Eski tamponlar her gün değiştiriliyordu :))Ben estetikli burunlari gordugum zaman benim burnuma bi daha ameliyat yapılsa anca oyle olur diyorum. Gozum alistigi icin hic estetik yok gibi geliyo fotolarda da oyle minik gorunmuyo ama kotu de değil. Belirgin kavisli kucuk istiosan belirt bence dogal olacak die hic yapilmamis gibi de olmasin:)
Ben en iisi sana foto gondereyim:)Ay aynen dedim ya böyle küçülsün güzel olsun anlattım ama yapılmış gibi de olmasın hani olur ya kayak pisti gibi ben estetiğim diye bağıran burunlar onlar gibi de olmasın dedim kıvamında olsuno da dedi ki senin burnun etli istesen de öyle olmaz dedi kemikli değil etli dedi bide gösterdi eliyle bak böyle olcak dedi sende estetik olarak neler değişti kemerli miydi mesela benim burun kemiğimde çok az bir çıkıntı var mimik yapınca belli oluyo ama benim asıl rahatsızlığım burun ucumda ve delikleri büyük :))
Ayy harikasııın çok saol tatlımmm valla çok az kaldı ya meraktan çatlıyorum
Ayyyy maşallah vallaha çok güzel olmuş güle güle kullan tatlımm çok beğendim yüzüne de çok yakışmışEki Görüntüle 1535495 Eki Görüntüle 1535497 Eki Görüntüle 1535500 Bunlar ameliyattan hemen sonra ve bikac ay sonrakiler.simdi 6 ay bitti daha oturmus durumda
Teşekkür ederim canim:) seninki de gonlundeki gibi olur ins. Tamponu ameliyattan sonraki.gun cikardi baska da bisi koymadi. Cabuk iyilesio fakat tam anlamiyla da iyilesmio benim yeni yeni normale donuyor.Ayyyy maşallah vallaha çok güzel olmuş güle güle kullan tatlımm çok beğendim yüzüne de çok yakışmışiçim rahatladı hahaha ben de haftaya rahat gidicem ameliyata
Hadi yaa zaten ben de erken yaptırıyorum üni başlayacak diye iyileşsin biraz diye :) maşallah hiç belli değil estetik çok doğal olmuş :)) eski burnun nasıldı ? :))Teşekkür ederim canim:) seninki de gonlundeki gibi olur ins. Tamponu ameliyattan sonraki.gun cikardi baska da bisi koymadi. Cabuk iyilesio fakat tam anlamiyla da iyilesmio benim yeni yeni normale donuyor.
Onu ozelden gondereyim;Hadi yaa zaten ben de erken yaptırıyorum üni başlayacak diye iyileşsin biraz diye :) maşallah hiç belli değil estetik çok doğal olmuş :)) eski burnun nasıldı ? :))
Tamamdır tatlımOnu ozelden gondereyim;))
Kime oldun tatlım ?Bu arada bende konyada oldum bilgi olarak yardimci olabilirin:)
Canım hakan çepniye oldum şiddetle tavsiye edıyorum oncesi ve sonrasında aşırı ilgili eli hafif ve yaptıgı burunlar cok güzelKime oldun tatlım ?
Canım hakan çepniye oldum şiddetle tavsiye edıyorum oncesi ve sonrasında aşırı ilgili eli hafif ve yaptıgı burunlar cok güzel
Fiyatı ne kadardı canım ??Canım hakan çepniye oldum şiddetle tavsiye edıyorum oncesi ve sonrasında aşırı ilgili eli hafif ve yaptıgı burunlar cok güzel
Tesekkur ederim canim bende cok memnunum doktorum gercekten cok iyiydi sukurler olsunBurnun süper olmuş cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?