konya da burun ameliyatı

hepmuzur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
23
8
88
Nefes alma sorunu yaşıyordum, burun içi kemik eğriliği vardı. İkı hafta önce burun ameliyatı oldum. Burun içi eğrilik giderildi, etler alındı, nefes almayı kolaylastıracak genişletmeler yapıldı. Bunların yanında tabi ameliyat masasına yatmışken estetik operasyon yapılmasa olmazdı:) Doktor hanım oldukça güler yüzlü ve insana güven veren bir hekim. Kendinizi gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz. Ameliyatım genel anestezi altında 1.5 saat sürdü. Narkozdan önce, uyanırken burnundan nefes alamayacaksın panik yapma ağzından nefes al dıye uyarmışlardı. Nefes alamayıp panik olcam dıye korkmuştum fakat delikli tampon kullanıldığından uyandığımda burnumdan nefes alabiliyordum çok şükür. Ameliyata girdikten 3.5 saat sonra odamdaydım. Konya'da eşimden başka bir yakınım olmadığından refakatçi olarak eşim yanımda kaldı.Bayan hastaların yanında eşimin refakatçi olarak kalması zor olacaktı. Sağolsun doktor hanım özel odaya aldı beni. Ikınci gun tamponlarım alındı ve evime gittim. 7. gun alçım alındı ve geçici bandaj takıldı. Kısacası ben çok memnun kaldım her konuda (reçete,rapor,oda vs) elinden gelen yardımı yapan bir doktor. Burun ameliyatı olmayı düşünen doktor araştıran arkadaşlara gidip Nurten hanımla görüşmelerini tavsiye ederim.

Canim geçmiş olsun bende konya da ameliyat ol cam dr un adı neydi canim

Aslinda burun fotografini gormeniz kriter olmayabilir. Çünkü doktor hanim hicbir sekilde karistirtmiyor isine. Yuzunuze yakisani dogal olani yapacagim diyor.
Hala sisliklerim inmedi burun ucu hala sis. Ama ayarlayip yuklerim

tamam canım teşekkür ederim..ablam da doğal ve küçük bi burun istiyor.Nurten hanımla görüşmek iyi olur aslında

Rica ederim. Cok tatli dilli bir bayan gorusmenizi tavsiye ederim ben ameliyat oncesi tvde sarkici ceylanin burnunu gorunce korkumdan kucuk olsun diyemedim) ama cok sukur dogal duruyo anlasilmayacak kadar.

Canim bende konyadayim burun estetigi olmak istiyorum. Gelismeleri burdan takip edecegim. Paylasirsaniz sevinirim

• Ben de 27 mayısta ameliyata gircem nurten yavuza bakalım nasıl olacak

Ben ameliyathaneye giderken beklerken korkmustum ama daha önce ameliyat olan, yazilarini okuduğum kisileri aklima getirerek rahatladim. Tavsiye ederim gecmis olsun simdiden.

• Ben ameliyathaneye giderken beklerken korkmustum ama daha önce ameliyat olan, yazilarini okuduğum kisileri aklima getirerek rahatladim. Tavsiye ederim gecmis olsun simdiden.
Valla açıkçası bir tarafım aşırı mutlu diğer tarafım korkuyor biraz Valla tavsiyeleri okudum senin tavsiyeni de okudum öyle gittim ankarada falan da çalışmış meram eğitim araştırmada yeniymiş ne yaptığını bilen bir doktor gibi geldi güven verdi ama açıkçası hiç fotoğraf bulamadım yaptığı burunlar hakkında inşallah güzel olur sana da geçmiş olsun tatlım

Benim asil amacim estetik degildi nefes alma sorunu yasiodum kemik egriydi. Estetik basina gecmisken yapalim gibi bisi oldu. Acikcasi bilmeyen hic anlayamaz benim operasyonu. Senin beklentilerin neler bilmiyorum ama inşallah istedigin gibi olur

Benim asil amacim estetik degildi nefes alma sorunu yasiodum kemik egriydi. Estetik basina gecmisken yapalim gibi bisi oldu. Acikcasi bilmeyen hic anlayamaz benim operasyonu. Senin beklentilerin neler bilmiyorum ama inşallah istedigin gibi olur
Benimki estetik ve deviasyon ve hayatım boyunca hiç ameliyat olmadım en büyük ameliyatım 20 lik dişlerimi aldırdım çok ağrılı oluyor mu mesela şunu yapma dediğin bişey var mı

Bide genel anestezi altında mı oluyor yoksa yoğun sedasyonla mı yapıyor onu sormayı unuttum :))

Genel anestezi altinda oldum ben. Benimde ilk ameliyatimdi hatta korktugum icin lokal anestezi olmaz mi dedim ama genel daha rahat olur dedi doktor. En son anestezi uzmanina ruya gorecek miyim die sormustum gerisini hatirlamiyorum uyandığımda kendim nefes alabiliordum cok rahat. Gozumun ustunde bi agirlik ve sogukluk vardi buz torbasiymis.
Aslında doktor bana hic bisey demedi ameliyat sonrasi hep ben sordum. Mesela dus alabilir miyim gozluk ne zaman kulanabilirim die sormayinca pek bisi demiyor aklina takilanlari sor doktora. Netten yapilmasi ve yapilmamasi gerekenleri bulabilirsin kolay. Bu arada ruya gormedim

Hahahah valla ben de genel anestezi istiyodum böyle bikaç sene önce bir flim izlemiştim adama anestezi veriyolardı vücut uyuyodu ama adam hala hissetmeye devam ediyordu böyle bağarıyodu hissediyorum yapmayın diye ama vücut uyumuş tabi söyleyemiyodu bir korktum ama hahahaha sonra anneme sordum böyle bişey olabilir mi diye annem de sinirler vücutta ruh hissedemez ki kızım dedi rahatladım uyandığında nefes alabilmen çok iyiymiş heralde delikli tampondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…