Merhaba hanımlar, bütün yorumları okudum ve yazma gereği hissederek üye oldum. Burnumda deviasyon ve şekil olarak da az da olsa kemik eğriliği var. Küçük, ince derili ve çok da rahatsız etmeyen bir görüntüde. Nefes alma problemi, horlama, boğaz kuruluğu olmasa bence çok da estetiğe gerek olmayacak durumda diyebilirim. Aile olarak aynı sorunu yaşıyoruz. Ve çoğunluk ameliyat oldu değişik KBB doktorlarına. Ancak görüntü olarak memnun kalan hiç olmadı, fonksiyonel olarak da hepsi solunum sorunu yaşamaya devam ediyor. Hatta babam 4. ameliyattan sonra pes etti, hala horul horul uyuyor :))Uzun süredir ameliyat olmak isteyip, gerek madden gerekse de kendimi ailedeki kötü tecrübelerden dolayı hazır hissetmediğim için hiç muayene bile olmamıştım.
Bu hafta kesin karar verdim, bütün muayenelerimin detaylarını, fiyatları, hangi doktora neden karar verdiğimi, ayrıca ameliyat sonrası durumu, öncesi ve sonrası resimlerimi sürekli sizlerle paylaşacağım inşallah. İş yeri hekimim ile görüştüm ve
Hakan Çepni Bey ile görüşmeyi düşündüğümü söyledim. Yüksek maliyet ve hasta memnuniyetsizliklerindeki çoğunluk sebebiyle önermedi. Kendi oğlunu
Muhammet Keskin Beye ameliyat ettirdiğini ve memnun olduklarını söyledi. Ben de randevu aldım 15.04.2017 tarihinde kendisine muayene olacağım.
İnternette de araştırma yaptım
Nurten Yavuz hanıma yapılan hasta yorumlarından ötürü randevu aldım, bugün muayene olmaya gittim. İlk izlenimlerim tatlı, ilgili ve öz güven sahibi bir doktor olduğu yönünde. Şekil olarak ucunun hafif kalkması ve kemerinin düzeltilmesi gerektiğini, içeriden de deviasyona müdahale edeceğini söyledi. Ücret 1900TL, ameliyat için müsait olduğu tarih ise Ağustos.
Ardından bir hastanenin hekim olan üst yöneticisi ile görüştüm. Yine internette edindiğim isimlerden olan Beyhekim hastanesinden
Yusuf Baran ve özelden
Hakan Çepni beyler ile ilgili fikirlerini sordum. Hakan Bey'i duyar duymaz uzak dur dedi :) Yusuf Bey için ise aynı hastanede bir doktorun burun ameliyatını yaptığını ve 3.revizyona ihtiyaç duyulduğu söyleyince her ikisinden de vazgeçtim. Yerine yine Beyhekimden
Umut Genç Bey'i, Medicanadan
Kayhan Öztürk Beyi ve Meram Tıptan
Mehmet Dadacı Beyi önerdi. Hemen gittim Umut Bey'e muayene oldum. Kendisi güler yüzlü ve ehil olduğu belli bir hekim. Ancak KBB'ci olduğundan olsa gerek burnum için sadece içeriden olan probleme 15-20 dk.lık kapalı bir operasyonla müdahale edebileceğini, aynı ay içerisinde de semptomsuz iyileşeceğimi fakat görüntü için daha sonra plastik
estetik cerrahına ameliyat olmam gerekiğini, kendisinin yapmayacağını söyledi. Estetikten vazgeçersem kendisini kesinlikle düşüneceğim.
Sonuç olarak Muhammet Keskin bey ile görüştükten sonra önümüzdeki hafta için Kayhan Öztürk ve Mehmet Dadacı beylerden randevu alacağım. Bir de bu siteden edindiğim ve en olumlu yorumları alanlardan biri olarak
Bilsev İnce beyi araştırıp kendisiyle görüşmeyi düşünüyorum. Sizlere görüşlerimi yazmaya devam edeceğim.
Sevgiler,