• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konya da burun ameliyatı

Ah ah nurten yavuz ameliyat oldum.arkadaşlar. buradaki.olumlu yorumlar bakarak. Ama.Sonuc felaket sakin. Ama.sakın olmayın . Ve şimdi. 2. Ci.ameliyat olmayı düşünüyorum. Bilsev ince yle görüştüm. Yeterli.kikirdak olmaya bilir dedi çok kötü bi durum. Dr iyi araştırın derim.tek.tavsiyem. u

Ben dogal.olsun demistim. Sadecé a.nurten.hanima ama.öyle doğal. Yaptık. Sağolsun kemerli burnum dahada kalım ve kemerli.hale geldi ve banada yapacak.bişi yok böyle kalcak aletlerimiz kısıtlı gibi saçma sapan şeyler söyledi ..10.yıldır olmak.istediğim ama.erteleuip
en.sonunda cesaret etmiştim.

Ben dogal.olsun demistim. Sadecé a.nurten.hanima ama.öyle doğal. Yaptık. Sağolsun kemerli burnum dahada kalım ve kemerli.hale geldi ve banada yapacak.bişi yok böyle kalcak aletlerimiz kısıtlı gibi saçma sapan şeyler söyledi ..10.yıldır olmak.istediğim ama.erteleuip
en.sonunda cesaret etmiştim.

Bende oldum nurten hanıma ama gayet memnunum tam da istediğim şekli yaptı alçım yarın çıkıcak ama bu halde bile çok beğeniyorum. Sizin adınıza çok üzüldüm

Esmeral inş sizinli. İyi. Olur ama şişlikler inmeye başlayınca asıl sorunlar olmaya başlıyo 3 4 aydan sonra bi Problem. Olmazsa zaten olmaz

Şu anda böyle bugün 17.günüm bant takarak çıkıyorum dışarı çünkü fazlasıyla şiş burnum. 4. Ve 5. Ayda ne oluyor ki burun bozuluyor mu

Eklentiler

• 1492002972022383909605.jpg
    1492002972022383909605.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 810
Merhaba hanımlar, bütün yorumları okudum ve yazma gereği hissederek üye oldum. Burnumda deviasyon ve şekil olarak da az da olsa kemik eğriliği var. Küçük, ince derili ve çok da rahatsız etmeyen bir görüntüde. Nefes alma problemi, horlama, boğaz kuruluğu olmasa bence çok da estetiğe gerek olmayacak durumda diyebilirim. Aile olarak aynı sorunu yaşıyoruz. Ve çoğunluk ameliyat oldu değişik KBB doktorlarına. Ancak görüntü olarak memnun kalan hiç olmadı, fonksiyonel olarak da hepsi solunum sorunu yaşamaya devam ediyor. Hatta babam 4. ameliyattan sonra pes etti, hala horul horul uyuyor :))Uzun süredir ameliyat olmak isteyip, gerek madden gerekse de kendimi ailedeki kötü tecrübelerden dolayı hazır hissetmediğim için hiç muayene bile olmamıştım. Bu hafta kesin karar verdim, bütün muayenelerimin detaylarını, fiyatları, hangi doktora neden karar verdiğimi, ayrıca ameliyat sonrası durumu, öncesi ve sonrası resimlerimi sürekli sizlerle paylaşacağım inşallah.

İş yeri hekimim ile görüştüm ve Hakan Çepni Bey ile görüşmeyi düşündüğümü söyledim. Yüksek maliyet ve hasta memnuniyetsizliklerindeki çoğunluk sebebiyle önermedi. Kendi oğlunu Muhammet Keskin Beye ameliyat ettirdiğini ve memnun olduklarını söyledi. Ben de randevu aldım 15.04.2017 tarihinde kendisine muayene olacağım.
İnternette de araştırma yaptım Nurten Yavuz hanıma yapılan hasta yorumlarından ötürü randevu aldım, bugün muayene olmaya gittim. İlk izlenimlerim tatlı, ilgili ve öz güven sahibi bir doktor olduğu yönünde. Şekil olarak ucunun hafif kalkması ve kemerinin düzeltilmesi gerektiğini, içeriden de deviasyona müdahale edeceğini söyledi. Ücret 1900TL, ameliyat için müsait olduğu tarih ise Ağustos.
Ardından bir hastanenin hekim olan üst yöneticisi ile görüştüm. Yine internette edindiğim isimlerden olan Beyhekim hastanesinden Yusuf Baran ve özelden Hakan Çepni beyler ile ilgili fikirlerini sordum. Hakan Bey'i duyar duymaz uzak dur dedi :) Yusuf Bey için ise aynı hastanede bir doktorun burun ameliyatını yaptığını ve 3.revizyona ihtiyaç duyulduğu söyleyince her ikisinden de vazgeçtim. Yerine yine Beyhekimden Umut Genç Bey'i, Medicanadan Kayhan Öztürk Beyi ve Meram Tıptan Mehmet Dadacı Beyi önerdi. Hemen gittim Umut Bey'e muayene oldum. Kendisi güler yüzlü ve ehil olduğu belli bir hekim. Ancak KBB'ci olduğundan olsa gerek burnum için sadece içeriden olan probleme 15-20 dk.lık kapalı bir operasyonla müdahale edebileceğini, aynı ay içerisinde de semptomsuz iyileşeceğimi fakat görüntü için daha sonra plastik estetik cerrahına ameliyat olmam gerekiğini, kendisinin yapmayacağını söyledi. Estetikten vazgeçersem kendisini kesinlikle düşüneceğim.
Sonuç olarak Muhammet Keskin bey ile görüştükten sonra önümüzdeki hafta için Kayhan Öztürk ve Mehmet Dadacı beylerden randevu alacağım. Bir de bu siteden edindiğim ve en olumlu yorumları alanlardan biri olarak Bilsev İnce beyi araştırıp kendisiyle görüşmeyi düşünüyorum. Sizlere görüşlerimi yazmaya devam edeceğim.
Sevgiler,

kızlar bişey sorcam ilker yigit mi nurten yavuz mu sızcee :/ kıkırdak egrılıgı var hem estetık hem saglık acısından olmam gerekıyor nefes alamıyrum :/

İsteyen bana instagram hesabımdan ulaşabilir dm'den yardımcı olurum. Nurten Yavuz'a ameliyat oldum önce ki sonra ki halini de atarım. Gayet memnunum :))) instagram: esmerellaa15

Merhaba hanımlar; Cumartesi randevum Muhammet Keskin Bey ileydi. Medline'da muayene ücreti 65TL. Kendisi ile 15-20 dk. kadar görüşme yaptık. Beyefendi ve sıcakkanlı bir doktor. Sakinleştiren bir tavrı var. Öncelikle sıkıntımın ne olduğunu sordu. Ben de problemlerimi ve beklentilerimi anlattım. Muayene etti ve daha önce yapılan tespitleri aynen yaptı. Ameliyat için ben karar verdikten 1 hafta sonrası için gün verebileceğini söyledi. Ortalama maliyet 4000TL. kadar çıkacaktır dedi. Muayeneden sonra fiziksel görüntü olarak neyi istemediğimi ve neyi istediğimi detaylıca anlattım. İzinli hastaların öncesi sonrası resimlerini gösterdi. Erkek burunlarında daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Fındık gibi, kalkık ve ucu ekstra şekilli bir burun isteyenler için ne derece tatmin eder emin değilim ancak doğal görünsün istenen ve benimki gibi hafif müdahale gerektiren burunlarda amaç gerçekte solunum problemiyse kesinlikle tercih edilebilir, güven telkin eden bir doktor.

İsteyen bana instagram hesabımdan ulaşabilir dm'den yardımcı olurum. Nurten Yavuz'a ameliyat oldum önce ki sonra ki halini de atarım. Gayet memnunum :))) instagram: esmerellaa15

Merhaba bende Nurten yavuzdan randevu aldım İnatagram kullanmıyorum ama bana özel olarak fotograf atabilirmisiniz önce ve sonraki burun estetik amilyatından sonra :)

Merhaba kızlar :) Nurten yavuz'a burun estetik amiliyatı olanlar bana fotoğraf yolluyabilirmisiniz? Bende randevu aldım Nurten yavuzdan ama değerlendirme gibi bir şansım olmadı önceki ve sonraki amiliyat sonuçlarını hepinizin yardımını bekliyorum yaptıranların özelikle özelden fotograflarınızı ve değerlendirmelerinizi rica ediyorum :)

Ah ah nurten yavuz ameliyat oldum.arkadaşlar. buradaki.olumlu yorumlar bakarak. Ama.Sonuc felaket sakin. Ama.sakın olmayın . Ve şimdi. 2. Ci.ameliyat olmayı düşünüyorum. Bilsev ince yle görüştüm. Yeterli.kikirdak olmaya bilir dedi çok kötü bi durum. Dr iyi araştırın derim.tek.tavsiyem. u

Gecmis olsun canim Özelden fotograf atabilirmisiniz önce ve sonra amiliyatan ?

Back