Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
konya da burun ameliyatı
- Konu Sahibi hepmuzur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Nisan sen Merve misin bana ulaş ben Yeşim beceremedimYaa .s persembe günu kontrolum var ilk isim onu sormak olcak
- 31 Mart 2011
- 1.059
- 1.122
- 333
Bana dmden atarsa
iniz
Kızlar ben de Nurten hanıma ameliyat okdum şstryrne özelden atarım edki yeni halimi
iniz
Bana atarsanız foto eski yeni sevinirim furkan certel in hastalarını birebir gördüm memnun kaldım ama nurten yavuzu merak ettim teşekkür ler.Kızlar ben de Nurten hanıma ameliyat okdum şstryrne özelden atarım edki yeni halimi
Furkan Certel artık konyada degil istanbula gitti ameliyat olmak istiyosan haberin olsunBana dmden atarsa
iniz
Bana atarsanız foto eski yeni sevinirim furkan certel in hastalarını birebir gördüm memnun kaldım ama nurten yavuzu merak ettim teşekkür ler.
Selam arkadaşlar, ben Nurten hanıma ameliyat oldum. Buradaki olumlu yorumlar etkilemişti açıkcası beni. O yüzden deneyimlerimi aktarmak istiyorum ameliyat olmayı düşünenler için. 3.ayımdayım şu anda. Ödemimi %80 oranında atmışım. Buna binaen yapıyorum yorumlarımı. Ameliyat ve ameliyattan sonraki süreç çok rahat geçti benim açımdan 1 hafta şişlik morluk vs oldu sonrasında sadece burundaki ödem kaldı. Neyse şu anda çok doğal Bi burnum var kimse kesinlikle anlamıyor hatta hiç değişmediğimi söylüyorlar. Benim burun ucum düşüktü. Ama istediğim sonucu aldığımı söyleyemeyeceğim. Özellikle burun ucu için. Sanki eski burnumun ucu kütleştirilmiş gibi. Biraz tuhaf. Daha tuhaf olanı ise Nurten hanımın yaklaşımı ve tavrı. 3. Ay kontrolümde burnumun ucunun biraz aşağıda olduğunu söylediğimde ve olmasını istediğim şekli tarif ettiğimde bana sen "Domuz burnu" istiyosun yani demesi beni şok etti. Ki alakası yok sadece dudaküstüne gelen kısım kanatlarından aşağı da duruyor orası kanatlarla aynı hizaya gelsin istemiştim fotoğraf gösterince senin burnun buna uygun değil gibi Bi savunma yaptı. Burnumda ufak Bi kemik çıkıntısı var onun içinde öyle Kalacak yapacak bişey yok dedi Ameliyattan sonra oluşan Bi kemik çıkıntısı. En son olarakta 6-7 ay sonra tekrar gel burunda senin istediğin değişikliği yapmak üzere konuşalım ama sorumluluk tamamen sana ait olur dedi. Durum böyle. Sorularınız olursa cevaplarım.
- 31 Mart 2011
- 1.059
- 1.122
- 333
Yaaa çok üzüldüm kardeşim olmustu burun ucu ve görmüştüm hastalarını çok hoşuma gitmişti :/ off nurten yavuz kaliyor geriye onuda böyle yorumlar görünce tedirgin oluyorumFurkan Certel artık konyada degil istanbula gitti ameliyat olmak istiyosan haberin olsun
Ben ameliyat oldugum gün Furkan beyin bi hastasiyla görüsmüstüm o söyledi hatta o kız tamponlarini bile kendi cıkartacakmis Furkan bey Istanbulda olacagi icinYaaa çok üzüldüm kardeşim olmustu burun ucu ve görmüştüm hastalarını çok hoşuma gitmişti :/ off nurten yavuz kaliyor geriye onuda böyle yorumlar görünce tedirgin oluyorum
- 31 Mart 2011
- 1.059
- 1.122
- 333
Sen oldunmu ameliyat kime oldunuz ve resimleriniz varsa atabilirmisiniz rica etsem öncesi sonrası teşekkür leBen ameliyat oldugum gün Furkan beyin bi hastasiyla görüsmüstüm o söyledi hatta o kız tamponlarini bile kendi cıkartacakmis Furkan bey Istanbulda olacagi icin
Ben Nurten Yavuza oldum özelden atabilirimSen oldunmu ameliyat kime oldunuz ve resimleriniz varsa atabilirmisiniz rica etsem öncesi sonrası teşekkür le
- 31 Mart 2011
- 1.059
- 1.122
- 333
Atarsanız sevinirim şimdiden Tesekkurler birde ne Kdr ücret acaba merak ettim.Ben Nurten Yavuza oldum özelden atabilirim
- 31 Mart 2011
- 1.059
- 1.122
- 333
Mümkünse sizin de öncesi sonrası resminizi merak ettm ozel den Msj atabilirmisiniz tsklrSelam arkadaşlar, ben Nurten hanıma ameliyat oldum. Buradaki olumlu yorumlar etkilemişti açıkcası beni. O yüzden deneyimlerimi aktarmak istiyorum ameliyat olmayı düşünenler için. 3.ayımdayım şu anda. Ödemimi %80 oranında atmışım. Buna binaen yapıyorum yorumlarımı. Ameliyat ve ameliyattan sonraki süreç çok rahat geçti benim açımdan 1 hafta şişlik morluk vs oldu sonrasında sadece burundaki ödem kaldı. Neyse şu anda çok doğal Bi burnum var kimse kesinlikle anlamıyor hatta hiç değişmediğimi söylüyorlar. Benim burun ucum düşüktü. Ama istediğim sonucu aldığımı söyleyemeyeceğim. Özellikle burun ucu için. Sanki eski burnumun ucu kütleştirilmiş gibi. Biraz tuhaf. Daha tuhaf olanı ise Nurten hanımın yaklaşımı ve tavrı. 3. Ay kontrolümde burnumun ucunun biraz aşağıda olduğunu söylediğimde ve olmasını istediğim şekli tarif ettiğimde bana sen "Domuz burnu" istiyosun yani demesi beni şok etti. Ki alakası yok sadece dudaküstüne gelen kısım kanatlarından aşağı da duruyor orası kanatlarla aynı hizaya gelsin istemiştim fotoğraf gösterince senin burnun buna uygun değil gibi Bi savunma yaptı. Burnumda ufak Bi kemik çıkıntısı var onun içinde öyle Kalacak yapacak bişey yok dedi Ameliyattan sonra oluşan Bi kemik çıkıntısı. En son olarakta 6-7 ay sonra tekrar gel burunda senin istediğin değişikliği yapmak üzere konuşalım ama sorumluluk tamamen sana ait olur dedi. Durum böyle. Sorularınız olursa cevaplarım.
Normal ucreti 1920 tl. Ama istersen sen ogrenci oldugun icin senin malzemelerini hastaneden degilde disardan getirebilirim fiyatida 1050 tl olur dedi bende degisen bisey olmadigi icin kabul ettimAtarsanız sevinirim şimdiden Tesekkurler birde ne Kdr ücret acaba merak ettim.
- 31 Mart 2011
- 1.059
- 1.122
- 333
Peki resim yollar misin Msj olarak merak ettim çok .Normal ucreti 1920 tl. Ama istersen sen ogrenci oldugun icin senin malzemelerini hastaneden degilde disardan getirebilirim fiyatida 1050 tl olur dedi bende degisen bisey olmadigi icin kabul ettim
Peki resim yollar misin Msj olarak merak ettim çok .
Nurten yavuz sanırım şuan başka bi hastanedeymiş. Ama eğer tekrar gelirse veya bulma şansın varsa ona ol. Benim 10. ay ım ve inanılmaz memnunum :)))
devamlı giremiyorum cevap veremezsem kusura bakmayın
- 22 Ağustos 2016
- 258
- 219
- 103
Canım rica etsem banada atabilir misin özelden burnunu gecmis olsun :)Yaa .s persembe günu kontrolum var ilk isim onu sormak olcak
- 22 Ağustos 2016
- 258
- 219
- 103
Canım banada atabilir misin merak ettim seninkini de :)Kızlar ben de Nurten hanıma ameliyat okdum şstryrne özelden atarım edki yeni halimi
- 18 Mart 2017
- 12
- 1
- 1
- 28