Geçmiş olsun. Güzel olmuş burnunuz. Ücreti ne kadar oldu ameliyatın acaba?Merhaba Arkadaşlar. Evet ameliyatımı Nurten hanımda oldum. 40.günümdeyim. Kısaca bilgi vereyim ve becerebilirsem resimlerimi de paylaşacağım.
1) Ameliyathanede bile ağladım korkudan ama boşaymış :) Nurten hanım söylemişti zaten.
2) Sabah ilk kişiydim ameliyata giren ayılıp yatağa girmeniz ile arası 2 saat kadar sürüyor. Bi rahatsızlık hissetmedim ama son güne kadar sigara içtiğim için narkozdan zor ayıldım biraz. Tavisye olarak sigarayı bi süre önce kesin kullanıyorsanız !
3) Burnumun üzerinde hem alçı hem de tamponlar olduğu için göremediğimden uzun süre tedirgin ve meraklı şekilde hissettim gece boyu. Ağrım hiç ama hiç olmadı zaten seruma ekliyorlar ilaçları.
4) Sabah doktorum kontrol ediyor sanırken aniden silikon tamponları aldı. Burun sızlaması gibi bi şey hissettim sadece kaydı çıktı ve kan bile yoktu neredeyse üzerinde.
5) Şişliğim 2. gün oldu 3. gün kayboldu. Morarmam 2. gün göz kapağımda ve göz altı torbalarımda pembeden mora dönük hafif oldu 4. gün pembe 5. gün yok denecek kadar azdı. 1. hafta alçıyı almaya gittiğimde hiç kalmamıştı. Sadece normal olarak ödem vardı. Bu ödemin %80'i 3. ay gibi yok olacakmış. Neden fazla morarmadığıma gelirsek gece boyu soğuk kompresi hiç aksatmadan sabaha kadar yaptım.
6) Okyanus suyunu 1 kutu bitene kadar kullandım. Burun tıkanıklığını çok iyi açıyor. Ne zaman daraldıysam düşünmeden kullandım ama burnumu hiç zorlamadan direkt kendi çıkarabildiği kadar. İlk hafta mukus ile kan karışık geliyor korkacak bi şey yok. Dikişler alınınca ve alçı çıkınca nazal nem sprey ile sürekli nemlendirdim. Yapışma kuruma olmadı.
Nurten hanıma nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Apne bitti, horlama bitti. Hem de ilk haftadan itibaren. Nefes alabilmek mucize gibi ve genel anlamda beklediğim, istediğim tipte bi burun oldu.
Tavsiye eder miyim? Kesinlikle ederim.
1.hafta Eki Görüntüle 2047345
1.ay Eki Görüntüle 2047347
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
konya da burun ameliyatı
- Konu Sahibi hepmuzur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ekim 2017
- 12
- 6
- 1
- 36
bende de var migren. inşallah benimki de geçer ameliyattan sonra. teşekkürlerbaş ağrısının sebebine migren demişlerdi ama nefesle alakalıymış
- 28 Ekim 2017
- 12
- 6
- 1
- 36
o arkadaşın ücretini bilmiyorum ama kendiminkinden örnek verebilirim. ben de bir kaç haftaya ameliyat olacağım. bana 1700 tl dedi. aynı ameliyata tıp fakültesinde 2500, dışarıda özel hastanede 7000 tl demişlerdi. yapılacak işleme göre değişiyor. doktora muayene olunca kendisi söylüyor zatenGeçmiş olsun. Güzel olmuş burnunuz. Ücreti ne kadar oldu ameliyatın acaba?
- 28 Ekim 2017
- 12
- 6
- 1
- 36
çok geçmiş olsun. ilk ameliyatınızı kime olmuştunuz? ne oldu ki tekrar revizyona gitmek ihtiyacı duydunuz? dikkat etmem gereken bir şey var mı ameliyat öncesinde? ne önerirsiniz?Arkadaslar Ben de revizyon oluyorum haftaya . Kaburga kikirdagiyla burnum duzeltilecek. Ilk dokturumdan ameliyat ucretimi geri alabilir miyim ?
- 24 Kasım 2007
- 488
- 112
- 323
- 40
İlk ameliyati Enver Arpaciya oldum. Burnum da hem çökme hem yamukluk hem burun sırtında egrilik ve aşırı incelik hem kemiklerde cikintilar var dört doktora gittim biri revizyonu kabul etmedi bile çok riskli diye. Ama üç doktorun ortak kararı kikirdak eklemekti. Tavsiye ve instagram da başarılarına bakarak İlker Yiğit e karar verdim.çok geçmiş olsun. ilk ameliyatınızı kime olmuştunuz? ne oldu ki tekrar revizyona gitmek ihtiyacı duydunuz? dikkat etmem gereken bir şey var mı ameliyat öncesinde? ne önerirsiniz?
Son düzenleme:
- 24 Kasım 2007
- 488
- 112
- 323
- 40
- 26 Ekim 2015
- 25
- 3
- 16
- 26
İnsanlar buraya niye yorum yazarlar diye Nurten hocayı araştırırken merak etmiştim, tanıdıkça daha iyi anladım. işini iyi yapan bir doktor görünce bir şekilde hakkını vermek istiyorsunuz. bende buraya ameliyat deneyimimi yazarak ameliyat olmayı düşünenleri bilgilendirmiş olayım. öncelikle şunu söylemek istiyorum, ameliyat olmadan önce tek tek tüm yorumları tüm sayfaları ziyaret ettim, bir ay nerdeyse her gün saatlerimi harcıyordum. ameliyat korkusundan ziyade ya pişman olursam kaygısı vardı vazgeçmeyi bile düşündüm ama ameliyat günü tüm cesaretimi toplayıp gittim.
öncelikle;
- ameliyatım 27 kasım pzartesi oldu. cuma günü kan vermeye ve yatış işlemlerini halletmeye gittim. işin en yorucu kısmı. 3-4 saatimi aldı nerdeyse çünkü sonuçları almak için öğle arasını beklmek zorunda kaldım. cuma günü hemşire ve doktor almam gereken buzu ve ateli yazdılar ameliyat günü bunları da götürmek gerekiyor.
- cuma günü tüm işleri hallettikten sonra pzartesi saat 8 de hastanedeydim. bi önceki gece saaat 12 den sonra hiç birşey yiyip içmemek grekiyormuş. öyle de yaptım. saat 10 daydı ameliyatım, 10.30 gibi aldılar. öncesinde hemşire beni özel odaya aldı ve giymem gerekenleri getirdi. ameliyat için hazırdım derken kapıda sedye belirdi. çıktım ve ameliyathanenin kapısında biraz bekledikten sonra ameliyathaneye alındım. buz gibi bir yer. damar yolum açıldıktan sonra gerisini hatırlamıyorum. ameliyatım 2 saat civarı sürmüş. gözümü açtığımda ameliyat salonunun dışındaydım ve midem aşırı bulanıyordu. daha sonra beni odama aldılar burnumda bir sızı vardı ve gözlerimi açamıyordum narkozun etkisinden. zaten o andan itibaren buz uygulamasına başladık.
ameliyattan sonra her yirmi dakikada bir buz uygulaması yapılıyordu. ağrı kesici serumlarla beraber hiç bir ağrım yoktu mide buantıları dışında ve saatte bir kan kusuyordum.
- ameliyattan yarım saat sonra nurten hanım odama geldi. ve burnuma göz altlarıma baktı. pansumanımı değiştirdi. sağ gözünün altındaki morluk ahriç morluğum yokmuş.
- hemşirelerde arada uğruyor, serumumu kontrol ediyor, bunun bantımı değiştiriyordu. şunu da söylemeden geçemiyecem hemşirelerde oldukça ilgiliydi. sürekli bir isteğim veya ağrım olup olmadığına dair kontrole geliyorlardı.
- ameliyattan bir kaç saat sonraburun tamponumu çıkardım ve burnumun ucuna baktım aynadan bir de ne göreyim mosmor ve kalkık bir burun ve o andan sonra moralim bozuldu zaten bir kaç gn kendime gelemedim. doktorumun veridği ilaçları düzenli olarak kullandım ve 3 güne morluğum kalmadı fakat şişliğim gözümden çeneme doğru indi resmen yüz şeklim dikdörtgen olmuştu. bu süreçte bol sıvı almaya özen gösterdim ödem en iyi o şekilde atılıyor.
- bu süreçte en çok zorlayan mide bulantılaım ve deniz suyunu kullanmak oldu gnde 10 defa faşan kullanmak gerekşyormuş.
- şunu da söyleyeyim 8 gün kaldı alçı burnum yavaş yavaş indi bile. zaten çok kalkık ve sivri bir burun istemiyordum şikayetim daha çok kemik eğriliğimdi bundan dolayı burnum kalkık kalaak diye endişelenmiştim. bugünde alçımı çıkarmaya gittim. zaten doktor hanımı görünce yazıyı yazmaya karar verdim. o kadar hassas ve kibar ki elide çok hafif. alçılarım çıktı. dikişlerim alındı. 3 gün takılı kalacak bant konuldu. burnumun zamanla oturacağını söyledi ama böyle de çok beğendim. doktor hanıma ne istediğinizi net bir şekilde anlattıktan sonra beklediğiniz şey çaıkuyor kaşınıza. pzartesi gel masaj göstereceğim dedi. pzartesiye kadar biraz daha toparlanmış olurum.
öncelikle;
- ameliyatım 27 kasım pzartesi oldu. cuma günü kan vermeye ve yatış işlemlerini halletmeye gittim. işin en yorucu kısmı. 3-4 saatimi aldı nerdeyse çünkü sonuçları almak için öğle arasını beklmek zorunda kaldım. cuma günü hemşire ve doktor almam gereken buzu ve ateli yazdılar ameliyat günü bunları da götürmek gerekiyor.
- cuma günü tüm işleri hallettikten sonra pzartesi saat 8 de hastanedeydim. bi önceki gece saaat 12 den sonra hiç birşey yiyip içmemek grekiyormuş. öyle de yaptım. saat 10 daydı ameliyatım, 10.30 gibi aldılar. öncesinde hemşire beni özel odaya aldı ve giymem gerekenleri getirdi. ameliyat için hazırdım derken kapıda sedye belirdi. çıktım ve ameliyathanenin kapısında biraz bekledikten sonra ameliyathaneye alındım. buz gibi bir yer. damar yolum açıldıktan sonra gerisini hatırlamıyorum. ameliyatım 2 saat civarı sürmüş. gözümü açtığımda ameliyat salonunun dışındaydım ve midem aşırı bulanıyordu. daha sonra beni odama aldılar burnumda bir sızı vardı ve gözlerimi açamıyordum narkozun etkisinden. zaten o andan itibaren buz uygulamasına başladık.
ameliyattan sonra her yirmi dakikada bir buz uygulaması yapılıyordu. ağrı kesici serumlarla beraber hiç bir ağrım yoktu mide buantıları dışında ve saatte bir kan kusuyordum.
- ameliyattan yarım saat sonra nurten hanım odama geldi. ve burnuma göz altlarıma baktı. pansumanımı değiştirdi. sağ gözünün altındaki morluk ahriç morluğum yokmuş.
- hemşirelerde arada uğruyor, serumumu kontrol ediyor, bunun bantımı değiştiriyordu. şunu da söylemeden geçemiyecem hemşirelerde oldukça ilgiliydi. sürekli bir isteğim veya ağrım olup olmadığına dair kontrole geliyorlardı.
- ameliyattan bir kaç saat sonraburun tamponumu çıkardım ve burnumun ucuna baktım aynadan bir de ne göreyim mosmor ve kalkık bir burun ve o andan sonra moralim bozuldu zaten bir kaç gn kendime gelemedim. doktorumun veridği ilaçları düzenli olarak kullandım ve 3 güne morluğum kalmadı fakat şişliğim gözümden çeneme doğru indi resmen yüz şeklim dikdörtgen olmuştu. bu süreçte bol sıvı almaya özen gösterdim ödem en iyi o şekilde atılıyor.
- bu süreçte en çok zorlayan mide bulantılaım ve deniz suyunu kullanmak oldu gnde 10 defa faşan kullanmak gerekşyormuş.
- şunu da söyleyeyim 8 gün kaldı alçı burnum yavaş yavaş indi bile. zaten çok kalkık ve sivri bir burun istemiyordum şikayetim daha çok kemik eğriliğimdi bundan dolayı burnum kalkık kalaak diye endişelenmiştim. bugünde alçımı çıkarmaya gittim. zaten doktor hanımı görünce yazıyı yazmaya karar verdim. o kadar hassas ve kibar ki elide çok hafif. alçılarım çıktı. dikişlerim alındı. 3 gün takılı kalacak bant konuldu. burnumun zamanla oturacağını söyledi ama böyle de çok beğendim. doktor hanıma ne istediğinizi net bir şekilde anlattıktan sonra beklediğiniz şey çaıkuyor kaşınıza. pzartesi gel masaj göstereceğim dedi. pzartesiye kadar biraz daha toparlanmış olurum.
- 28 Ekim 2017
- 12
- 6
- 1
- 36
İnsanlar buraya niye yorum yazarlar diye Nurten hocayı araştırırken merak etmiştim, tanıdıkça daha iyi anladım. işini iyi yapan bir doktor görünce bir şekilde hakkını vermek istiyorsunuz. bende buraya ameliyat deneyimimi yazarak ameliyat olmayı düşünenleri bilgilendirmiş olayım. öncelikle şunu söylemek istiyorum, ameliyat olmadan önce tek tek tüm yorumları tüm sayfaları ziyaret ettim, bir ay nerdeyse her gün saatlerimi harcıyordum. ameliyat korkusundan ziyade ya pişman olursam kaygısı vardı vazgeçmeyi bile düşündüm ama ameliyat günü tüm cesaretimi toplayıp gittim.
öncelikle;
çok geçmiş olsun. inşallah zamanla burun şekliniz de hayal ettiğiniz gibi olur. siz nurten hanıma fotograf mı gösterdiniz? yoksa kendisi mi gösterdi eski hasta fotograflarından? şekil konusunda nasıl anlaştınız? benim de ameliyatım pazartesi günü ve cuma günü kontrol için cagırdılar? sabah erken mi gitmeliyim kontrole? ameliyat saatini siz secebildiniz mi? bir de müsait olunca fotograf atarsanız cok sevinirim. ameliyatıma cok az kaldı ve cok heyecanlıyım. cuma günü değil de pazartesi günü mü oluyor yatıs işlemleri? yoksa siz mi öyle istediniz?
öncelikle teşekkür ederim. şu an istediğim gibi olacak gibi görünüyor ödemler var tabi çok fazla. geç yazmışsam kusura bakmayın. konuştuk şekil hakkında o daha önce yaptığı bir ameliyatla ilgili resm gösterdi böyle yapacam dedi tamam dedim bende. cuma sabah 9 da tahlller için orda olmak gerekiyor. ameliyat saatini de doktor seçmişti ben 10.30 da ameliyata girdim ama 8 de orda olmak gerekiyormuş. yatış işlemleri cuma günü evraklarla gerçekleşiyor, yönlendiriyorlar zaten. pazartesi gidince de hemşireler yardımcı oluyor.çok geçmiş olsun. inşallah zamanla burun şekliniz de hayal ettiğiniz gibi olur. siz nurten hanıma fotograf mı gösterdiniz? yoksa kendisi mi gösterdi eski hasta fotograflarından? şekil konusunda nasıl anlaştınız? benim de ameliyatım pazartesi günü ve cuma günü kontrol için cagırdılar? sabah erken mi gitmeliyim kontrole? ameliyat saatini siz secebildiniz mi? bir de müsait olunca fotograf atarsanız cok sevinirim. ameliyatıma cok az kaldı ve cok heyecanlıyım. cuma günü değil de pazartesi günü mü oluyor yatıs işlemleri? yoksa siz mi öyle istediniz?
- 28 Ekim 2017
- 12
- 6
- 1
- 36
- 30 Mart 2016
- 21
- 25
- 18
- 30
- 28 Ekim 2017
- 12
- 6
- 1
- 36
benim henüz bir ayım olmadı 27 aralıkta bir ay olacak. resm gönderebilirim isterseniz ama yanıltıcı olabilir. çünkü ben daha çok burun sırtımdan şikayetçiydim, en çok ödem orada olduğu için hala çıkıntı gözüküyor, burun geri kalan kısmında da hala ödem var tabi yine isterseniz özelden resim atablirim. burun şekli 3 haftada bile çok değişiyor mesela yandan baya kısa duruyordu biraz daha uzadı gibi, butun sırtım baya şişmişti yavaş yavaş masajlarla iniyor nerdeyse bir günde bile değişiyor şekilçok teşekkürler. peki 1 ay içinde burnunuzda çok mu değişme oldu? mesela kimisinin burun ucu kalkıklığı iyice aşağı iniyormuş veya burnu iyice küçülüyormuş vs. bir de rica etsem özelden fotoğraf gönderebilir misiniz öncesi ve sonrası şeklinde?
benim 1659 tl tutmuştu fiyatlar öyle mi yoksa işlemlere göre değişiyor mu bilmiyorum, doktor muayenede söylüyor zaten fiyatını. tahminimce 2000 tl yi geçmez. benimde ameliyat olmadan önce en çok korktuğum şey pişman olmaktı şimdi bazı kişiler ameliyat olduğumu anlamıyorlar bile. tamamen farklı biri olmuyorsun heralde doktordan ne istediğine bağlıMerhaba bende yaptırmayı düşünüyorum, burnumun ucu top gibi, soğuklarda kızarıo komik oluo, ve burun delikleri uzun küçülmesini istiyorum sence 2000 bini geçer mi maliyeti, bayadır düşünüyorum ama çok korkuyorum kötü sonuçtan
bir de burun ucu düşüyor çünkü hem zamanla ödem iniyor hemde sargılar burnu yukarı kaldırıyor. düşüyor derken ameliyattan sonra çok kalkıkken normale dönüyor. burnun küçülmesi dedikleri şeyde bence ödem ve şişliklerin geçmesidir.çok teşekkürler. peki 1 ay içinde burnunuzda çok mu değişme oldu? mesela kimisinin burun ucu kalkıklığı iyice aşağı iniyormuş veya burnu iyice küçülüyormuş vs. bir de rica etsem özelden fotoğraf gönderebilir misiniz öncesi ve sonrası şeklinde?
- 28 Ekim 2017
- 12
- 6
- 1
- 36
merhaba bana özelden öncesi ve sonrası halini atar mısınız? benim de ameliyatım 25 aralıkta, yani bu pazartesi. o yüzden acil olursa sevinirimyakın zamanda ameliyat olacak arkadaşlar varsa da ilaçlarımı verebilirim, birine lazım olur diye saklıyorum.
- 24 Kasım 2007
- 488
- 112
- 323
- 40