konya da burun ameliyatı

Canim ben iki gün önce nurten hanima ameliyat oldum. Buraya yazmamamizin sebebi ameliyat sonrasi biraz aci şişlik ve morluklar oluyo haliyle insan yüzüne bakmak istemiyo o sirada buraya da yazmak icin iyilesmeyi bekliyoruz... ama sana kisaca soyliyim bi kere bu yaz ameliyat olman cok zor cok gec kalmissin okullara cok az kaldi...

tabi dediğiniz de doğru haklısınız ama sosyal alğı diye bie sey var bir de ben bir kere korktum ya önyargı olustu sanırım diğer doktor platformlarına pek göz atmadım açıkcası

Doktor konusunda endiseliysen ben nurten hanimdan memnunum burnum suan sargili cok bisey farketmiyorum ama sargilarla bile güzel duruyo bene

siz ameliyat oldunuz mu
düşüncenize saygı duyuyorum ancak böyle seylerin erkek ya da bayanı olduğunu düşünmüyorum önemli olan el becerisi cesarete gelince doktor olarak o belgeyi alıp bir de üzerine devlete ait bir hastanede çalısan bir doktorun her türlü cesateri vardır diye düşünüyorum

canm geçmiş olsun kaç gün oldu ameliyat olalı ve kaç saat sürdü

Canimm resmi atarmisjn eski ve yeni halini farki görmek isterim nerden nereye geldigini
Atarim sargilar cikinca ama sana öncelikle şunu söylemek istiyorum buradaki arkadaslar az çok tecrube ettiklerini anlatip insanlara moral vermeye fikir vermeye calisiyi tabi kimisi abartiyo olabilir ama herkesin yalan soyluyormus gibi bi tavrin var ve bence dogru degil. Kimse yasadiklarini yada fotolarini atmak zorunda degil buraya ama sagolsunlar yardimci olmaya calisiyorlar ve ben onlar sayesinde nurten hanimi buldum ve cesaret edip ameliyat oldum hepsine tesekkur ediyorum o yüzden. ..

Kaç tane olaya şahit oldum birde engelnene iki uç tane ayni cihazdan giriş yapilip yorum yazilan vs.o yüzden bir korku oldu kimseye guvenemiyormm

Ben daha olmadim.amelyt karsisimz kasimda düşünüyorum kime alacagim.net degil hala...o bir fikir di sadce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…