Canim ben iki gün önce nurten hanima ameliyat oldum. Buraya yazmamamizin sebebi ameliyat sonrasi biraz aci şişlik ve morluklar oluyo haliyle insan yüzüne bakmak istemiyo o sirada buraya da yazmak icin iyilesmeyi bekliyoruz... ama sana kisaca soyliyim bi kere bu yaz ameliyat olman cok zor cok gec kalmissin okullara cok az kaldi...merhaba arkadaşlar ben burun ameliyatı olmak için sizler gibi doktor arayışına giriştim konya da yaşıyorum öğretmenim okullar açılmadan ameliyat olmak istiyorum haziran da bu siteye tesadüfen rastladım o günden beri takip etmeye çalışıyorum ameliyat olan arkadaşlara özel den mesaj atıyorum sağolsunlar cevap vermeye veriyorlar ama resim atmalarını istediğim de sadece bana geri dönen "harictengazelci" adlı arkadaşım oldu ona gerçekten çok çok tesekkür ediyorum burada yazan ameliyat olan daha sonra resim paylaşacam ya da iyileşme sürecini anlatacam deyip ameliyat sonrası neden cevap vermiyorlar LÜTFEN cevap verirseniz mutlu oluruz
tabi dediğiniz de doğru haklısınız ama sosyal alğı diye bie sey var bir de ben bir kere korktum ya önyargı olustu sanırım diğer doktor platformlarına pek göz atmadım açıkcasıBuradaki yorumlara gore değerlendirme derim sen muayane olduunmj hayir gorusdunmu bir da arkasında kim olduğumu bilmedgign insanların yorumlarnia güvenme derim çoğu asilsiz doktor kötüleşmeye reklam yapmaya çalışan çok kişi var sen amelyrlri gördün mü bizzat konusdunmu ben konusdum sizin hakkinzda kotu yorumlar vr dedim konya da en çok amlyt yapan doktor benm dedi belgesini gösterdi ole bi şey olsa yurt disindan dahi hastam gelmez rakip doktorlaein yaptigi bisey birçok şey konusduk bence güvenme herşeye derim
siz ameliyat oldunuz muBence bir erkek hekimi sec bu isi yapan genelde erkek doktor sayilarina bakarsan ...daha cesaretli oluyolr
Doktor konusunda endiseliysen ben nurten hanimdan memnunum burnum suan sargili cok bisey farketmiyorum ama sargilarla bile güzel duruyo bene
düşüncenize saygı duyuyorum ancak böyle seylerin erkek ya da bayanı olduğunu düşünmüyorum önemli olan el becerisi cesarete gelince doktor olarak o belgeyi alıp bir de üzerine devlete ait bir hastanede çalısan bir doktorun her türlü cesateri vardır diye düşünüyorumsiz ameliyat oldunuz mu
Atarim sargilar cikinca ama sana öncelikle şunu söylemek istiyorum buradaki arkadaslar az çok tecrube ettiklerini anlatip insanlara moral vermeye fikir vermeye calisiyi tabi kimisi abartiyo olabilir ama herkesin yalan soyluyormus gibi bi tavrin var ve bence dogru degil. Kimse yasadiklarini yada fotolarini atmak zorunda degil buraya ama sagolsunlar yardimci olmaya calisiyorlar ve ben onlar sayesinde nurten hanimi buldum ve cesaret edip ameliyat oldum hepsine tesekkur ediyorum o yüzden. ..Canimm resmi atarmisjn eski ve yeni halini farki görmek isterim nerden nereye geldigini
Tesekkur ederim canim. Iki gün oldu ameliyat olali 2 saat kadarda ameliyatim surdu. Benim burnumda cok islem yapildi o nedenle uzun sürdü bazilarinin sadece bi saat suruyo.canm geçmiş olsun kaç gün oldu ameliyat olalı ve kaç saat sürdü
siz ameliyat oldunuz mu[/
bana gözü kara bir şekilde erkek bir doktora olun onlar daha cesaretli oluyorlar dediniz ya siz neden birini seçip olmadınızBende arasririyorum korkuyorum güvenmiyorum kimi zaman cesaret edemiyorum karasizim kafam karisil heyecanliyim
siz ne zamandır doktor arastıyorsunuz ya da ne zamandır olmak istiyorsunuzBen daha olmadim.amelyt karsisimz kasimda düşünüyorum kime alacagim.net degil hala...o bir fikir di sadce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?