Karamada yasiyorum benanladım. nerde ikamet ediyorsunuz
anlıyorum endişenizi ama öyle çıkan bi iki kişidir herkesin öyle oldugunu sanmıyorum. benim burnumda kemik kayması vardı ve kıkırdağım düşüktü bide kemik eğriliği vardı. şuan hiç birinden eser kalmadıKaç tane olaya şahit oldum birde engelnene iki uç tane ayni cihazdan giriş yapilip yorum yazilan vs.o yüzden bir korku oldu kimseye guvenemiyormm
ne kadar ödedin canmanlıyorum endişenizi ama öyle çıkan bi iki kişidir herkesin öyle oldugunu sanmıyorum. benim burnumda kemik kayması vardı ve kıkırdağım düşüktü bide kemik eğriliği vardı. şuan hiç birinden eser kalmadı
anladım canm insallah karar verirsin sonucu da güzel olurO yüzden konyayi düşünüyorum
kaç gün yattın canm bir de içine tampon konulıyormus ya onu ne zaman çakarttı1950 lira canim
bir de sen nasıl bir burun istediğini söyledin mi resim filan gösterdin mi bu sekilde olsun gibisinden ya da doktora mı bıraktınkaç gün yattın canm bir de içine tampon konulıyormus ya onu ne zaman çakarttı
karaman da devlet hastanesinde kkb doktoru servet bey yapıyormuş diye duydumanladım canm insallah karar verirsin sonucu da güzel olur
işte beni düşündüren tarafı bu. tamm doktor daha ii bilir kendi bildiği gibi yapar ama sonuçta o burun benm yüzünde ve ben kullanacağım o yüzden onun küçük anlayısıyla benm ki aynı mı onu da burun yapılınca görecem o da çok mu geç olurResim gostermedim de fikirlerimi soyledim ama beni dinlemedi pek. Senin burnunu kucultup duzelticem dedi bende bi daha bisey soylemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?