konya da burun ameliyatı

Marttan beri arastiriyorum elimden geldiği kadar konya da yasamiyorum o yüzde en herkesi tamda iyi bilemiyorum

Kaç tane olaya şahit oldum birde engelnene iki uç tane ayni cihazdan giriş yapilip yorum yazilan vs.o yüzden bir korku oldu kimseye guvenemiyormm
anlıyorum endişenizi ama öyle çıkan bi iki kişidir herkesin öyle oldugunu sanmıyorum. benim burnumda kemik kayması vardı ve kıkırdağım düşüktü bide kemik eğriliği vardı. şuan hiç birinden eser kalmadı

ne kadar ödedin canm

kaç gün yattın canm bir de içine tampon konulıyormus ya onu ne zaman çakarttı
bir de sen nasıl bir burun istediğini söyledin mi resim filan gösterdin mi bu sekilde olsun gibisinden ya da doktora mı bıraktın

Bi gece yattim. Ameliyatin ikinci günü tamponu cikarttilar. Tampon cikarilirken canim cok yandi ama agri kesici verdiler hemen.

tampon çıkartılıyor ama üzerine koydukları alçı gibi o sey mi duruyor sadece

Resim gostermedim de fikirlerimi soyledim ama beni dinlemedi pek. Senin burnunu kucultup duzelticem dedi bende bi daha bisey soylemedim

Resim gostermedim de fikirlerimi soyledim ama beni dinlemedi pek. Senin burnunu kucultup duzelticem dedi bende bi daha bisey soylemedim
işte beni düşündüren tarafı bu. tamm doktor daha ii bilir kendi bildiği gibi yapar ama sonuçta o burun benm yüzünde ve ben kullanacağım o yüzden onun küçük anlayısıyla benm ki aynı mı onu da burun yapılınca görecem o da çok mu geç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…