Canım benim reklam yapmak ya da ikna etmek gibi bir sıkıntım olamaz ameliyatımı yapması dışında Bilsev beyi tanımıyorum bile.. Sadece sorduğun için sana yardımcı olmak istedim. Bu arada özelden öncesi sonrası resimleri atıyorumAynen resimm???? Doğruluğuna inanmak.için çünkü çoğu kimse Dpktor reklami yapmak veya kötülemek.için biswler yazio
Bana da ozel den artabilir misin fotoğraf öncesi sonrasıCanım benim reklam yapmak ya da ikna etmek gibi bir sıkıntım olamaz ameliyatımı yapması dışında Bilsev beyi tanımıyorum bile.. Sadece sorduğun için sana yardımcı olmak istedim. Bu arada özelden öncesi sonrası resimleri atıyorum
Tabiki gönderiyorum azadnazBana da ozel den artabilir misin fotoğraf öncesi sonrası
?
Tamam gönderiyorum özeldenBuraya koysan da bizde görsek miracle1981 değilse bende istiyorum mümkünse tabi::))
Kızlar kesinlikle Bilsev İnce..benim ameliyatımı yaptı.çok memnunum..tavsiye ederim kesinlikle..
canım ben söyleyim. Bi kaç gün şişlik morluk oldu sonrası sorun yok hatta 10 gün sonra işe döndm. Hiç ağrımadı, tampon 2gün sonra alçı bir hafta sonra çıktı. Her geçen gün daha da güzelleşiyor. Çok doğal güzel ama estetik gibi durmuyor. Kısmetim açıldı resmen :)
Slm kızlar.. aynuraynur42 sana kesinlikle katılıyorum yazdığın gibi ağrı sızı olmuyor birkaç günde toparlanıyorsun Bilsev bey çok ilgileniyor fikirlerini dikkate alıyor önemsiyor hasta olarak..ameliyat sonrası benim de kendime güvenim arttı
Canım benim reklam yapmak ya da ikna etmek gibi bir sıkıntım olamaz ameliyatımı yapması dışında Bilsev beyi tanımıyorum bile.. Sadece sorduğun için sana yardımcı olmak istedim. Bu arada özelden öncesi sonrası resimleri atıyorum
canm ya öncelikle önemseyip cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. ben yorumlardan yola çıkarak nurten hanıma olmayı düşünüyorum uzun burun ucu düşük kemikli ve sol tarafındaki iç kemiği eğri bir burnum varÇoğu burada yalan söylüyor doktor övgü yermek için söylenti...bende bu yol düşünüyorum uç doktor ismi var aklimda hakan çepni bilsev ince Nurten yavuz siz peki kimi düşünüyorsunuz kime karar verdinizzz burnuniz nasill benim.ki büyük etli
olmadım canm hakan beye olmayı düşünmüyorum bazı yorumları okuyunca direkt eledim zatenPeki muayane oldu mu...bilsev inceye doc.Dr hakan cepnide çok müşterisi var Nurten yavuz hakkında amelyt olduğun pek belli olmuyor diyorlar siz ne zamana düşünüyorsunuz peki
bence nurten hanımın ameyatında açık ara bir fark var sağolsun haricengazelci adlı arkadasın resimlerini gördüm bence fark var tabi beklentilere göre bu farklılık anlayısı değişir diye düşünüyorumolmadım canm hakan beye olmayı düşünmüyorum bazı yorumları okuyunca direkt eledim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?