- 1 Temmuz 2007
- 58
- 0
-
- Konu Sahibi Ab-xix Hayat
canım sağolasın bende emekli sandığına bağlıyım konyanın ilçesindeyim ama iki saat yumurta takibi nasıl oluyor? kaç defa istiyor ? biz 1.5 yıldır istiyoruz ama olmadı ayla hanımı kimse tavsiye etmedi. bana genellikle ankara dediler konyada en iyi hastane başkent diye biliyorum onun için gittim ayla hanıma tesadüfen gittim çok beğendim daha önce başka dr gittim ama ayla hanım muayenesi bile farklıydı.rahim flimi çektirdim sorun yok dedi tahlillerimde temiz
bana adetin ikinci günü gel dedi bu ay geçti artık diğer ay sömestir tatilne denk geliyor o zaman giderim bi canım eşin hangi bölüme sevk alıyor ürolojimi. benim eşimde sperm ileri hareketliliğinde biraz sorun var ama normalde kalabilirsin demişti dr yinede beklemeyecem hayırlısı olur inşallah. ağrı oluyor mu aşılamada
canım nete pek giremiyom morfolojide sorun yok sadece ileri hareketliğinde var dedi oda çok önemli değil demişti
darkinlife benim esiminde morflojisi bozuk tedavi olarak ne uyguluyosunuz?
ama tek spermiogramda bakalim 2. yaptircaz
3. aşılamadan sonra Adana başkentte tedavime devam etcem sanırım..Dr sevk edebileceğini söyledi.Burda yeni bi dr.la görüştüm.Çok iyi dediler buna da..