Sivilceli Ciltler Konya Asmer

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

dereceli_at_gozlugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
10
0
arkadaşlar benim yüzümde çok fazla sivilce vardı. kendimi tutamayıp kafasını koparttıklarım mı dersiniz, delik haline getirdiklerim mi... yani felaketti suratım. Konya'da Ayak Sağlık Merkezi diye bir yer var. ama sadece ayak bakımı değil, bildiğin güzellik merkezi. bunlarla ilgilenen kız da gazi eczacılık mezunu. biliyor bu işleri yani. biraz uzun yazdım, karışıklık olmasın diye her şeyi anlattım. zaman ayırırsanız belki faydası dokunur.

konuya geçiyorum. ablamın yüzü de benimkinden daha kötü durumdaydı. burayı öğrendi ve çok memnun. yeni sivilce oluşumu yok şu an. olanlar da sönmüş durumda. lekeler için tedavi de sivilce tedavisi bittikten sonra başlayacak. ben de gitmeye yeni başladım. 2 gün üst üste, 1 hafta sonra ve 3-4 hafta sonra gitmeye devam ediyorsunuz. bende ilk haftadan sonuçlarını gösterdi.

surata önce bir maske yapıyor, onu temizledikten sonra sivilcelerinizi sıkmaya başlıyor. ama deli gibi sıkıyor, çok acıyor onu baştan belirteyim :KK58: bizim yaptığımız gibi hemen dibinden değil daha geniş alanı sıktığı için bütün iltihap, kan ne varsa çıkıyor. sonra yüzünüze bir şeyler sürüp gönderiyor. cilt tipinize göre çeşitli losyonlar, kremler veriyor. önemli olan tek şey kabuklara ellememek. 'bütün lekeleri geçiririm ama ben işlem yaptıktan sonraki kabuğu kopartırsan ona yapacak bir şey yok' dedi. belki geçer belki geçmez ayakalarına yatmıyor, kesin geçiririm diyor. tabi ben 20 yaşında olduğum ve hiç roaccutane kullanmadığım için bende daha çabuk etki gösterirmiş.

herkese aynı ürünleri vermediği için de kafama yattı açıkçası. 'ben bunu veriyorum, inşallah geçer artık' olayı yok yani. şimdiye kadar 3 seans gittim. 19'unda randevum var tekrar. ama sıkılacak bir şey yok yüzümde :KK76:

ben Ankara'dan gidip geliyorum. yüzüm için dağları delerim o derece :KK1: sizlere de kesinlikle tavsiye ediyorum. babam ve abim bile, ki erkekler dikkat etmez, fark etti yüzümdeki değişimi.

kesinlikle tanıdık değil, ablama da öğrencisi söylemiş. oradan biliyoruz. yani tanıdık yere gidin, para kazanalım olayı yok. değişimi görmesem asla açmazdım bu konuyu :KK34:

gidenin-gitmeyenin, uğraşanın-uğraşmayanın yüzü düzelir umarım. çok çektim bu sıkıntıyı çünkü. ama artık geçiyor!:KK64:

X