Konya adını gören buyursun

bayanlar ozaman ramazandan sonra olsun,oruçlu zor olur insanlar için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

buluşmadan gördüm sizi oleyyyy

bende konya selçuklu yazırda oturuyorum.35 günlük bebeğim var ramazan sonrası olması çok iyi olacak benim için

ama bir hafta öncesinden proğramlıyalımki herkes görebilsin

buluşmadan gördüm sizi oleyyyy

bende konya selçuklu yazırda oturuyorum.35 günlük bebeğim var ramazan sonrası olması çok iyi olacak benim için

ama bir hafta öncesinden proğramlıyalımki herkes görebilsin

aynen öyle yapalım yaa ayy maşşallah Allah bağışladınn,bu arada evler yakınmış bizim :)

aynen öyle yapalım yaa ayy maşşallah Allah bağışladınn,bu arada evler yakınmış bizim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT
teşekkür ederim
siz nerde oturuyosunuz

japon parkının orda otıruyorum ben

Merhaba bende konyada yazırda oturuyorum evliyim 1 yaşında kızım var 😊 ankaralıtım konyada oturuyorum evet buluşalım çok güzel olur

Bende ankaradan geldim 3 yıl oldu ama hala alışamadım herfırsatta ankaraya gidiyorum konyayı sevemedim birtürlü okuduğum kadarıyla ankara dan gelen konya beğenmiyor birçok arkadaşım var burda onlarda çok boş bir şehir olduğunu söylüyorlar

Bende ankaradan geldim 3 yıl oldu ama hala alışamadım herfırsatta ankaraya gidiyorum konyayı sevemedim birtürlü okuduğum kadarıyla ankara dan gelen konya beğenmiyor birçok arkadaşım var burda onlarda çok boş bir şehir olduğunu söylüyorlar

bende ilk zamanlar sevmiyordum konyayı ama alıştım artık yaşamı kolay bir şehir en azından :)

Evet ankara ya yakın tek tesellim bu 😃😃hızlı trende var çok şükürr daha kötü bir şehirdede olabilirdim ☺️

Burda hep evliler var ayol :-) ben de evli olmak isterdim ama maalesef henuz eş adayinin adayı bile yok:-) Konyalıyim ama başka bi şehirde öğretmen olarak çalışıyorum:-) tatillerde gelebiliyorum sadece:-(

Konyamiza alisamayanlar varmış. Kızlar konya o kadar da kötü bir şehir degil hatta cok güzel bence ama bir şehri güzel yapan yasanmisliklardir ve sevdiklerinin olmasidir o yüzden bu sehirde güzel insanlarla tanisip güzel anılar biriktirmeye çalışın yoksa Paris'te bile yasasaniz mutlu olamazsiniz

Bende konyada yaşyorum 2 sene oldu 1 sene bosna şuan meramdayım bosnamı özledim ☺️

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

ne zaman buluşuyoruzzzzzzz:21:

Buluşmamı yapıyorsunuz nerde oluyo??

Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

Buluşmamı yapıyorsunuz nerde oluyo??

Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

ewet buluşma yapacağız henüz yeri ve zamanı belli değil

çogunluk yazır tarafında oturuyor galiba bu taraflarda bi yerde yapalım bence japon parkında yapalım

ewet buluşma yapacağız henüz yeri ve zamanı belli değil

çogunluk yazır tarafında oturuyor galiba bu taraflarda bi yerde yapalım bence japon parkında yapalım

Orası çok güzelde artık bana uzak bosnada otursaydım iyi :KK70:

Orası çok güzelde artık bana uzak bosnada otursaydım iyi :KK70:

sende özlemişsindir bu tarfları gezmeye gelirsin işte :) ne güzel olur

X