Konya adını gören buyursun

Merhaba arkadaşlar
Eşim konyalı kadınhanından. Bende yarı konyalı sayılırım. Ama istanbulda yaşıyoruz. 4 yıllık evliyiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cihanbeyli den selamlar hatunlar 42 liyik sonuna kadar

Hoşbuldukk😊

Ne güzel bi bölüm olmus böyle. Bende aslen bursaliyim amma tayinden dolayi konyadayizz.. bebegimde konyali olck nasipse :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben konyalı oldum artık:)24 sene oldu buraya geleli

tüm konyada yaşayan bayanlar toplanalım bi yerlerde bigün ya mümkünse :))

kızlarrrr bir gün belirleyelim bende japon parkının oradayım evliyim 23yaşındayım :) zaferi bilmeyen yoktur heralde ,zaferde haftaiçinde birgün toplanalım elif bu işi yaparr :)) öncümüz sensin elifff :)

Bana uyar:)Ama birkaç gün tamirat var.Yarın biter sanırım ama bitmeyedebilir.Kalanı bayram sonu devam edecek.Ne zaman derseniz ok::=

Bana uyar:)Ama birkaç gün tamirat var.Yarın biter sanırım ama bitmeyedebilir.Kalanı bayram sonu devam edecek.Ne zaman derseniz ok::=

öncü sen olcaksın canımm toplayalım tüm bayanlarıı huhuuuu kızlarrrrrr toplanıyoruzzzz :))

öncü sen olcaksın canımm toplayalım tüm bayanlarıı huhuuuu kızlarrrrrr toplanıyoruzzzz :))

Tamamda oruç olanlar nasıl olur ve sıcak.Akşamüzeri sıcak yatışınca olsun müsait zamanınızı yazın ona göre belirleyelim.Genellik ne zaman müsaitse ozaman olsun

Tamamda oruç olanlar nasıl olur ve sıcak.Akşamüzeri sıcak yatışınca olsun müsait zamanınızı yazın ona göre belirleyelim.Genellik ne zaman müsaitse ozaman olsun

akşamda beylerevde ama nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…