Konya///42

saat 1 de adesede olsun ama neresinde yada 1 erken derseniz 2 yapalım

Buluşma olmuyo yine yaa :çok üzgünüm:

ya olcek inşallah canım olmazolurmu,ben elif abla büyüğümüz yer ve zamanı o belirlesin diye pek karışmamıştım lafa :))) yani gelcez,kulede sinemanın orası ii olur derim ben,en yakın masaya oturur bekleriz,ben gelince ararım elif ablayı ,buluşuruz.ok
:dance:

kızlar kesin bişey söylemiyosunuzki hasta yatıyodumn sırf söz verdim diye size bakmaya geldim şölendede olabilir giriştede dirşahın dediği gibi sinemanın önüde olabilir niye hep organizasyon sorunu çekiyoruzki

:dance:niye organizasyon sorunu yaşıyomuşuz bakiim,kararlaştırdık işte,elifablacım aldım telefonunu,bende sarımelek e verdim numaramı,buluruz birbirimizi orada,sorun olmaz

ilahi elif abla öldüm gülmekten,çok tatlısın yaaa:)),yok ablacım kule sitenin içine gir yürüyen merdivenlerden falan 2 kat çık,pizza pizza,burgerking,özsüt vs. bisürü yerler var orada,orda sinemaya en yakın yerde otururuz,ok,PAMUKŞEKERCİM NERELERDESİN YAVVV,ORGANİZASYONU YAPTIK SEN YOKSUN PİYASADA :)) görüşmeküzre arkadaşlar..gelemeyecek olan bildirirse çok ii olur dimi

hehe geldim ben buluştuk işde sıla ben dirşah sarımelek 4 kişi ama olsun pamuk hanım gelmediler sıla ve dirşar konuştu biz dinledik genelde:)a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…