Konya///42

merhaba kızlar bende konyada oturuyorum evliym 2 çocuğum var sizlerle tanışmaktan çok memnun olurum

:1hug:merhabalar canim hafta içi olursa gelebilirim bende hafta sonu malum alis veris olayi oluyor hafta içi bulasalim gelen olmasada biz bulusalim a.s.

arkadaslar ben hafta sonları gelemem eger hafta ıcı olursa sızınleyım mesela persembe ogleden sonra adese de ne dersınız.
e hadi ama bugün uğrar görürmüsünüz acaba adresede ok bana uyar

bilsem bugün diye yazmış bir iki kişi ama gelirde görürlermi bilmem bugün sılayada haber versek adesede ne iyi olur

slm elif nasılsın bu gün sevgililer günün kutlu olsun arkadaşım

bilsem bugün diye yazmış bir iki kişi ama gelirde görürlermi bilmem bugün sılayada haber versek adesede ne iyi olur

evet elif abla ya benimde aklımda zaten siz bi karar verseniz sılamı arıycam merak ediyorum kaç zamandır napıyo diye oda gelir onu sizi görmek için gelirim bende :) ama karar verilemedi gitti işte..

hadi kalk pamukşeker bugün sıla sen ben varmısın adesede haberleri olursa gelirler

hadi kalk pamukşeker bugün sıla sen ben varmısın adesede haberleri olursa gelirler

elif ablaa yarın yada cumartesi olsun annemi almaya gidicem yoksa inanki hemen gelirdim

ayrıca msn ye ekledim ama sanırım yanlış ekledim

tamam şeker öle olsun:) kızlar yarın yada cumartesi yazın bakalım

tamam bana uyar gelecek olanlar adını ilave etsin yoksa ikimiz buluşuruz

kızlar sıla gelecek ancak vakti biraz daha 1-2 gibi olsun der ve ben ve dirşah ancak dirşahı tanımıyoruz ben özelden telimi yazarım öle anlaşırız

başlık temizlendi 2006 dan kalmaydı devam edelim en son buluşacakdık taze taze devama.s.
slm hanımlar ben konyalı değilim ama konyaya gelin olan biriyim şuanda istanbuldayım ama 4 yıl konyada yaşadım güzel anılarım var bayramlarda gelirim meramı çok özlüyorum bide kule siteyi....
neyse konyaya kucak dolusu sevgiler....

elif abla sıla ya haber vermen iyi olmuş bende msj atacaktım ona şimdi tam bi saat ayarlayalım vede tam yeri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…