Konya///42

ayyy ne güzell:KK66:) elif abla ben seni yaşıtım zannediyodum elif diyodum pardon elif ablacım. yaaa şimdi bende merak ettim :)) he he

konya çok güzel :asigim: 30 cm'i geçkin kar var heryer bembeyaz bu arada yarın okullar tamamiyle tatil :teytey:

bayanlar bulusmadan haberım vardı ama malesef gelemedım demıstım ben hafta sonları gelemem ama gonlum sızlerle bırlıkte olmaktan yanaydı ama malesef neyse belkı bırgun hafta ıcı bulusursanız belkı gelırım herkeslere ıyı aksamlar

bayanlar bulusmadan haberım vardı ama malesef gelemedım demıstım ben hafta sonları gelemem ama gonlum sızlerle bırlıkte olmaktan yanaydı ama malesef neyse belkı bırgun hafta ıcı bulusursanız belkı gelırım herkeslere ıyı aksamlar

Tekrar buluşuruz canım inş gelirsin :)

özellikle dirşah,sizinle tanışmak isterim.meslektaş we hemşehri olarak....

canım elif ablacım; içimden az önce sana şiir yazmak geldi, bu şiiri SANA YAZDIM.Şeniz yazmam tam 1dk sürdü:) bazen böyle içimden şiir yazmak gelir bende yazarımyerimseniben

"E"n içten, taa yüreğimden,
"L"alemi desem yoksa gülmü?
"İ"smini sen koy artık,
"F"ısıldıyorum kulağına bak SENİ SEVİYORUM ELİF ABLAM..

THA END :1hug:

canlar gunaydın ben oncede soylemıstım hafta ıcı gelebılırım dıye benım yanımda bır ufaklıgım var bu arada nerde oturuyorsunuz ben aydınlıkta.

özellikle dirşah,sizinle tanışmak isterim.meslektaş we hemşehri olarak....

teşekkür ederim canım,biz buluştuk ve çok eğlendik,birdahaki sefere senide aramızda görmek beni çok mutlu eder. tanışmak üzere hoşçakal..:teytey:bu arada ELİF ABLA-SARIMELEK-SILA sizlride çok öpüyorum,herşey gönlünüzce olsun,hoşçakalın..a.s.

slm herkese ben mersinliyim ama bu güzel şehire 2 yıl önce gelin geldim.Konyalı hissediyorum artık kendimi,burada olmak çok güzel ve tabiki kadınlar kulübündede olmak çok güzel.Görüşmek dileğiyle...

teşekkür ederim canım,biz buluştuk ve çok eğlendik,birdahaki sefere senide aramızda görmek beni çok mutlu eder. tanışmak üzere hoşçakal..:teytey:bu arada ELİF ABLA-SARIMELEK-SILA sizlride çok öpüyorum,herşey gönlünüzce olsun,hoşçakalın..a.s.

canım elif ablacım; içimden az önce sana şiir yazmak geldi, bu şiiri SANA YAZDIM.Şeniz yazmam tam 1dk sürdü:) bazen böyle içimden şiir yazmak gelir bende yazarımyerimseniben

"E"n içten, taa yüreğimden,
"L"alemi desem yoksa gülmü?
"İ"smini sen koy artık,
"F"ısıldıyorum kulağına bak SENİ SEVİYORUM ELİF ABLAM..

THA END :1hug:

Allah iyiliğinizi versin kızlar bende sizleri çok seviyorum
Laie_23.gif
sırayla salliyim sizi bir:)

merhaba arkadaşlar muğla - bodrum da ikamet etsemde konyalıyım ilk - orta - lise - üniversite... evlenene kadar konyada kocaman bir hayat yaşadım. arkadaşlarım akrabalarım hatıralarım orda ... memleketimi çok özledim : (

ya burda kımseler neden yok gunlerce bakmıyorum bırsey kaybetmıs olmuyorum neden boyle burası anlayamadım arkadaslar

X