bizde seni çok özledik nerelerdesin hayırsızlmaz:tam aklımdan geçiyordun profiline yazacaktım baktım ki buraya yazmışsın...ben bu sene gelmeyi düşünmüyorum çünkü oğlum küçük iki çocukla yollarda mahfolurum diyemafoldumbenama annem gelip alırsa gelebilirim...hayırsız geçen yaz sultan da bende geldim evine davet ettinmiki gelelim kısır yemeyealsanaalsanasmile
duygucummmmmmmmm :1hug: özledim bende kiz seniii nerelerdesin bakimklava:
valla ben geliyorum allahin izniyle, 6 ci ayin 23ünden - 7 ci ayin 18 ine kadar konyadayim insallah :dance: delikafadulden :asigim:
bakalim insallah görüsrz giii :1hug:
hosgeldin caniiiiiiim :1hug: konyanin neresinden?
ama ama ama siz geldik dediniz de benmi çagırmadım aşk olsun..mafoldumben.hem sultan izin az demedimi..
konya ya ugramaya biliriz dedi sanırım hatrımda öyle kaldı..CADIARZU.yirim senin bebeklerini..Şeniz. eger gelirsen haber et canım..
hem hayırsız ben degilim ki bir daha aşk olsun...ben yinede bir ugruyayıp soruyorum ben ugramasam siz bu duygu nerde ne yapar hiç sormaycaksınız...:mymeka:
sitem ediyorum işte...senağlamasenağlama
ne güzel kızdırmışım seniaklinialirimsmileşaka yapıyorum çek cumhuriyetli hatunum benimsempatiksalakcinniinşallah bu sene gelirsem haberleşiriz canım...öpüyorum bende seni...allah sana da nasip etsin benimkiler gibi bebekler
ama ama ama siz geldik dediniz de benmi çagırmadım aşk olsun..mafoldumben.hem sultan izin az demedimi..
konya ya ugramaya biliriz dedi sanırım hatrımda öyle kaldı..CADIARZU.yirim senin bebeklerini..Şeniz. eger gelirsen haber et canım..
hem hayırsız ben degilim ki bir daha aşk olsun...ben yinede bir ugruyayıp soruyorum ben ugramasam siz bu duygu nerde ne yapar hiç sormaycaksınız...:mymeka:
sitem ediyorum işte...senağlamasenağlama
sultan degiştinmi gıııakannehirakannehir.hayırlı olsun bakalım.
gel anam gel...inşallah görüşürüz...ŞenizŞeniz
anam özledim be genelde kk oluyor her yere laf yetiştiriyorum ama sizleri ancak burda görüyorum...ŞenizŞenizŞenizŞeniz
konyalılar eskiye göre sanki daha bir çogaldık kk da....
görüyorumda ....bir ben vardı konyalı gerisi konya ama her biri konyadan uzaktaydı......
gurbet kuşlarıydı....
şimdi yaşıayanda çok konyada.....
herkese tek tek selam hemşolarım....vereliniortakvereliniortak
ayse h.g cnm sende merkezmı??
sultan merkezde cok soguktuu dün yaaaa