Konya///42

benimde annem konya-çumralı.eşimde konya'lı sayılır her ne kadar Mersin'de doğmuş büyümüş olsada...çok sık gideriz Çumra'ya anne tarafım hep orda kaydirigubbakcemile2

benimde annem konya-çumralı.eşimde konya'lı sayılır her ne kadar Mersin'de doğmuş büyümüş olsada...çok sık gideriz Çumra'ya anne tarafım hep orda kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım aramıza...a.s.bende çumralıyım ama istanbulda oturuyorum...

herkese selam... nasılsınız
bende biraz rahatsızım... pek giremiyorum.... bi de siparişler var hiç elime alamadım...

sağol canısı... sık doğumlarla alakalı..sok günlerde iyice ağrılarım çoğaldı...

bitanecim hoşgeldin canım.. sen konyadamısın başka yerde mi...

iyi pazarlar hemşolarım...
bitanecim hoşgeldin aramıza canım...a.s.
maibeyazcım geçmiş olsun canım...2 bebekle elişi de yapıyorsun galiba...maşallah sana
sultanım şu yeni nickine alışamadım yaa başkasıymışsın gibi geliyorsempatiksalakcinni
hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan

ben de burda takılayım bari hemşolarım
nasılsınız, konyada hava nasıl?
beyşehirli var mı aranızda??

Eveeeeeeeet bende GoNyALiYiMMMMMM ve GoNyALi olmaktan çOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MeNmUnUMMMMMMMMMMMM :lepi:

bende gonyali olmaktan gurur duyuyorummmmmmmmmmm :asigim: :asigim:, herkese nasip olmazzzzzzz :teytey:

niye giiiiiiiiizzz, oda sultandi buda sultan :roflol: :roflol: :1hug:

ben de burda takılayım bari hemşolarım
nasılsınız, konyada hava nasıl?
beyşehirli var mı aranızda??

hosgeldin canimmmmmmmm, yok ben aksehir ve eregliliyim :1rolleyes: ama vardi herhalde burda beysehirliler

hoşbulduk canım
e hadi o zaman beyşehirlileeer nerdesiniz ses verin!!

cnm ben aslen beysehırlıyım anne babadan dlayı ama konya dogma büyüme ayrıca bey.okudumboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…