Konya///42

evet ben de iki senedir evde kapanıyorum bu sene gezeceğim Allah izin verirse...
çocukları parka götürürüm... inşallah kaybolmam.... kaydirigubbakcemile3hiç bilmiyorum konyayı...

ben geldimhihoyyythihoyyyt.......gonyalılar nasılsınız bakıyım.....konyalı olupta gonyada olmayanlar nasılsınız...kaydirigubbakcemile3

sultan.......belinay ...özledim sizleri....Şeniz...bu yıl gelicekmisiniz konyaya...unutmayın aylar öncesi sözünüz vardı bana bizim balkonda kısır yapıp yiyecektin hani unuttunuzmu bakıyım....kaydirigubbakcemile

belinayım ogluşun büyümüş maşallah...:lepi::emir_bebek:...sultanım konyada kış hiç olmadı ancak kuru soguk.....eyvahedigeldismile
kar bilem yagmadı.

benim temmuzda dügünüm var biliniz mi...yerimseniben

özelmle öpüyoum kuşlarım benim.........diger konyali hemşolarıda tabikineŞenizŞeniz

ben geldimhihoyyythihoyyyt.......gonyalılar nasılsınız bakıyım.....konyalı olupta gonyada olmayanlar nasılsınız...kaydirigubbakcemile3

sultan.......belinay ...özledim sizleri....Şeniz...bu yıl gelicekmisiniz konyaya...unutmayın aylar öncesi sözünüz vardı bana bizim balkonda kısır yapıp yiyecektin hani unuttunuzmu bakıyım....kaydirigubbakcemile

belinayım ogluşun büyümüş maşallah...:lepi::emir_bebek:...sultanım konyada kış hiç olmadı ancak kuru soguk.....eyvahedigeldismile
kar bilem yagmadı.

özelmle öpüyoum kuşlarım benim.........diger konyali hemşolarıda tabikineŞenizŞeniz

bizde seni çok özledik nerelerdesin hayırsız:eek:lmaz:tam aklımdan geçiyordun profiline yazacaktım baktım ki buraya yazmışsın...ben bu sene gelmeyi düşünmüyorum çünkü oğlum küçük iki çocukla yollarda mahfolurum diyemafoldumbenama annem gelip alırsa gelebilirim...hayırsız geçen yaz sultan da bende geldim evine davet ettinmiki gelelim kısır yemeyealsanaalsanasmile

kar bilem yagmadı.

duygucummmmmmmmm :1hug: özledim bende kiz seniii nerelerdesin bakim :eek:klava:
valla ben geliyorum allahin izniyle, 6 ci ayin 23ünden - 7 ci ayin 18 ine kadar konyadayim insallah :dance: delikafadulden :asigim:
bakalim insallah görüsrz giii :1hug:

mrb bende konyadayım yeni gördüm yazayım dedim...
adım selcan

hosgeldin caniiiiiiim :1hug: konyanin neresinden?

otogar civarında oturuyorum.evliyim 22 aylık bir oğlum var.çalışmıyorum.

merhaba konyalı arkadaşlar nasılsınız bende 3yıldır konyadayım aslen nevşehirliyim

herkese günaydınn... yarın günüm var çok işiim var çoookk bakalım 2 çocukla nasıl yetişeceğiz...
hiç de anlamam bu gün işlerini.. kuradada ilk ben ç.ıktım...
neler yapılır fikir verir misiniz bana..

bakın menümü şöyle ayarladım..
kremalı ay çöreği
ağlayan pasta
kısır
zeytinli kurabiye gibi bişey
ıspanaklı börek

sizce nasıl olmş şunu da ekle konyalılar sever dediğiniz bişey var mı....

otogar civarında oturuyorum.evliyim 22 aylık bir oğlum var.çalışmıyorum.

günaydın cnm bende otogar civarıdayımmkaydirigubbakcemile3

merhaba konyalı arkadaşlar nasılsınız bende 3yıldır konyadayım aslen nevşehirliyim
h.g cnm sende
herkese günaydınn... yarın günüm var çok işiim var çoookk bakalım 2 çocukla nasıl yetişeceğiz...
hiç de anlamam bu gün işlerini.. kuradada ilk ben ç.ıktım...
neler yapılır fikir verir misiniz bana..

bakın menümü şöyle ayarladım..
kremalı ay çöreği
ağlayan pasta
kısır
zeytinli kurabiye gibi bişey
ıspanaklı börek

sizce nasıl olmş şunu da ekle konyalılar sever dediğiniz bişey var mı....

vallahı menü süperr yaa benımde gelesım geldı sımdibayanssulusmile

buyur gel canım konyadasın nasıl olsa.. cumartesi günü çık gel işte...

maibeyazcim bencede menün gayet güzel, ah gonyada olsamda bende gelsem bayanssulusmile

off acayip yoruldum yaa... çocuklarla iş yapmak ne kadar zor...
ben jet hızıyla topluyorum o arkamdan ışık hızıyla dağıtıyo...
bi de bana bağırıyo dağıttım diye... :roflol:
neyse pili bitti de uyudu ben de işlerimi hallettim...
şimdi yemek yapmaya gidiyorum görüşürüz...

off acayip yoruldum yaa... çocuklarla iş yapmak ne kadar zor...
ben jet hızıyla topluyorum o arkamdan ışık hızıyla dağıtıyo...
bi de bana bağırıyo dağıttım diye... :roflol:
neyse pili bitti de uyudu ben de işlerimi hallettim...
şimdi yemek yapmaya gidiyorum görüşürüz...

AY CNM COK GÜLDUM YAAA SANA BAGIRIYO HA BİDE:roflol::roflol:

X