Konya///42

hımmm baya uzaktaymışsın... ben aslen ıspartalıyım ama artık eşim sayesinde konyalı olduk...

iyi akşamlar hemşolarım...
maibeyazcım hoşgeldin aramıza canım...seninle daha önce başka topikte karşılaştık sanırım ama nerede olduğunu hatırlamıyorumfisfisfis

hoşbulduk canım... olabillir eskiden baya aktiftim şimdi bebişlerden fırsat bulamıyorum...
biri 9 biri 19 iki bebeğim var...

hoşbulduk canım... olabillir eskiden baya aktiftim şimdi bebişlerden fırsat bulamıyorum...
biri 9 biri 19 iki bebeğim var...

allah bağışlasın canım...işin çok zor...o zaman gebelik bölümünde karşılaşmış olabiliriz benimde 5 aylık bir oğlum ve 8 yaşında kızım var...:ecrin_bebek:

allah bağışlasın canım...işin çok zor...o zaman gebelik bölümünde karşılaşmış olabiliriz benimde 5 aylık bir oğlum ve 8 yaşında kızım var...:ecrin_bebek:

seninkilere de maşallah canım.. evet şimdilik zor oluyo ama ikisi beraber büyüyünce kolay olacak sonra...
yani öyle ümit ediyorum...kaydirigubbakcemile3

gonyali hemserilerim nasillarmis bakalimmm, bahar geldiiiiiiiiiiii :asigim:

iyiyiz yani ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın...öyle canım evde bebek bakmakla geçen kocaaa bir kışın ardından nihayet bahar geldi...artıkın gezebilicem:lepi:

seninkilere de maşallah canım.. evet şimdilik zor oluyo ama ikisi beraber büyüyünce kolay olacak sonra...
yani öyle ümit ediyorum...kaydirigubbakcemile3

öyle olacak canım ikisi birden büyüyünce rahat edersin bencede ben arayı çok açtım tam rahata alışmışken çok zorlandım ikincide...bu arada benim sürekli yazdığım melek kız çocuğu anneleri topiğinde yakaladım seni demekki orada karşılaşmışız...bayanssulusmile

iyiyiz yani ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın...öyle canım evde bebek bakmakla geçen kocaaa bir kışın ardından nihayet bahar geldi...artıkın gezebilicem:lepi:

bende iyim belinaycimmmmm :1hug:

haklisin artik hepimiz gezebilcezzzz :dance:
bu ki$ cok fena gecti, resmen hep kar hep soguk, benneyaptımki
artik güzel hava görünce costum cok mutluyum :teytey: delikafadulden

X