• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

cocostar merhaba canım ne güzel hemşolarımı çok seviyim ismim leyla 6 aylık kızım var hemşolarıma hayırlı ramazanlar diliyorum.

Günaydın hanımlar çok geçmiş olsun hepinize ALLAH bi daha yaşatmasın biz Akşehirden hiç hissetmedik ama sizi baya sallamış gelmiş geçmiş olsun

bütün konyama geçmiş olsun,allah beterinden saklasın...bende küçükçekmecede oturuyorum bizim burdada alt katlarda oturan herkesi sel bastı.allahım artık felaket haberi duymak istemiyorum,allahım yardımcımız olsun:Saruboceq:

slm konyalı hanımlar cokcok gecmıs olsun allah bırdaha yasatmasın ben hıssettım ama kımse hıssetmemıs aksehırde oan herkesı aradım kımse duymamıs herkes panık oldu ben soyleyınce.cokcok gecmıs olsun

amin sagol konyalım bende konya ılgında oturuyorum bizde baya sallandık

Arkadaslar hemsolarim topraklarim, hepinie cok büyüüük gecmis olsunnn. Duyunca cok üzüldüm hemde nasil. hemen konyadaki amcamlari aradim, bayagi sallaniyormussunuz hakkatten.
Rabbim bidaha yasatmasin. :1no2:
Istanbuldaki hemsolarimada büyük gecmis olsun, sel oldugunu duymustum ama bukadar feci oldugunu bilmiyordum. Yarinda hemen istanbul gaziosmanpasada ki amcami aricam, bakalim onlar napmis :benneyaptımki
Alanyada da sanirim hortummu ne cikmis. Allahim neler oluyor türkiyede, felaket üstüne felaket. :1no2:Rabbim bizi felaketlerden korusun, aklimizi basimiza getirsin. Tekrar büyük gecmis olsun, allahim bidaha yasatmasin...:Saruboceq:

yildizlarvegece_bayram1.gif

Sabah 1 deprem daha oldu hemen ayağa dikildim tamda rüyamda deprem olduğunu görmüştüm.Ne oluyor bu Konya'ya böyle anlamıyorum :bbo:

bu depremlerin sonu ne olacak merak ediyorum hepimize geçmiş olsun.
bende sabah depremle uyandım şimdi kaç şiddetinde olduğuna bakmak için girdim internete.
sabah üç tane deprem olmuş ama ben sadece sonuncusunu hissettim.
2009.09.24 07:01:40 3.5 -.- -.- KARATAY (KONYA)
2009.09.24 05:35:14 3.2 -.- -.- KARATAY (KONYA)
2009.09.24 04:03:34 2.7 -.- -.- KARATAY (KONYA)

hepimize geçmiş olsun .. :(

sabah 7 de oldu
bende rüyamda deprem olduğunu gördüm
uyandım aradan 2 dk geçmedi gerçekten deprem oldu

iyiden iyiye psikolojim bozuldu :(((

Seriye bağladı depremler artık maşallah yani öncü deprem olmasında bunlar çok kötü şeyler hissediyorum bir an önce bitsede kurtulsak aklımı kaçıracam ben artık.Deprem anında ne kadar çaresiz olduğumu görüyorum da of :gitme:

ve hala olmaya devam ediyo :1ninca:

selam konyalılar........ben geldim...........
nasılsınız...........valla japonyayı gectik sürekli sallanıyoruz..........
allahtan 2. olanları hıssetmıyoruz.........
3 .noktalar sallıyor....korkudan ne evde kalabılıyorum ne gecelerı rahat uyuyorum sürekli gözğm avıze saldımı salmadımı dıye..........
of ya allahım daha kötülerınden korusun..........bızlere acısın valla............
canımız rabbıme teslım.........
bıde konya deprem kusagında denıyo.........kandıllının sıtesıne bı gırsenız konya sureklı sallantı halınde.......
gunlerce evde yanlız kalsam korkmazdım..........şimdi banyoda bıle uzun duramıyorum valla..........
ne huzurlu ne guzel günlerdi.........
rabbım o günlerimizi aratmasın ve felaketlerşnden uzak eylesın herkesi........

hemşolerım geşmiş bayramınızı kutlarım ve yanacıklarınızdan öperım...........
sultanım belınayım özledım sızlerı........
ve dıger konyalılar..........herkese mutlu huzurlu günler canımcıklar...........

kızlar selam
hemşolarım hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun
depremleri bende anlayamadım korkutuyor insanı
Rabb'im tekrar vermesin insan tedirgin oluyor
umarım bir depre daha yaşamayız dua edelim

NE GÜZELDı HAYAT ONUNLA♥ ♥
cahildi ,eğitimsizdi ama iyi insandı Canımcım♥ ♥
Yeni evimizde ilk gecemizdi,dışarısı buz gibiydi♥ ♥ heryerde kar vardı ♥ ♥
kardeşim ve kuzenimle beraber çok eğleniyorduk♥ ♥
bir ara pencereden dışarıyı seyrettik♥ ♥işte o an çıktı karşıma♥ ♥karşı kaldırımda arkadaşlarıyla bisiklete biniyordu♥ ♥karşıdan karşıya bizle işaretleştiler♥ ♥bizde karşılık verdik♥ ♥tel nomu istemişti♥ ♥bende 3.kattan buharlaşan cama yazmıştım♥ ♥ oku okuyabilirsen demiştim dalga geçmiştim ♥ ♥Kuzenim ve kardeşimle gül gül ölmüştük♥ ♥ valla çok güzel bir gece geçirmiştik♥ ♥2.gece kaç kere baktım♥ ♥gelen giden varmı diye♥ ♥gelmemişlerdi♥ ♥
Birkaç gün sonra yoluma çıkmaya başlamıştı♥ ♥hiç umursamamıştım♥ ♥
aylarca devam etti♥ ♥en sonunda tamam dedim♥ ♥çıkalım♥ ♥ilk başta sevmiyordum daha sonra sevmeye başladım♥ ♥akşamları hep odamın penceresinden baktığımda onu karşımda bulurdum♥ ♥okulun duvarına oturur uzaktan uzağa bakışırdık♥ ♥beni izlerdi♥ ♥bende zıplardım hoplardım dans ederdim♥ ♥vakit geç olurdu giderdi♥ ♥sonrada telefonda devam ederdik aşkımıza♥ ♥
Herkes diyordu bu senin gibi kıza yakışmıyor diye kafamı bozuyorlardı ♥ ♥Ama ben onsuz olamıyordum♥ ♥seni çok seviyorum derdi hemen ardından sende beni seviyormusun derdi♥ ♥evet seviyorum derdim♥ ♥biz aşkımızla büyüyecektik♥ ♥onun kollarında büyüyecektim♥ ♥onun öpüşleriyle derin bakışlarıyla büyüyecektim♥ ♥OLMADIIIIIIIIIII♥ ♥
96 da Evlenmiş olsaydık 25 yaşımda doğururdum.:ecrin_bebek: şimdi ise bebişimiz 8 yaşında olurdu.kız olursa bana erkek olursa ona benzemesini isterdim.hamilelikten sonra kilomu korurdum.asla 55in üzerine çıkmazdım eminim buna.
yazık oldu aşkımızaaaa...aşkımızı yarına götüremedikkk

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X