• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

saol belinaycimmm, darisi senin basina, ALLAH bütün gurbetcileri kazalardan belalardan korusun.
valla bizde arabayla gidiyoruz, bulgaristan üzeri.
gercekten kolay degil.
gittigimiz yollar, gectigimiz ülkeler hic tekin degil. allah hepimizin yardimcisi olsun

evet canım benim arkadaşlarımdan duymuştum onlarda arabayla gelmek çok zor diyorlardı ama birkaç araba birlikte geliyoruz yolda birşey olmasın diye diyordu.allah yardımcınız olsun canım...

selam kızlar...........nasılsınız ..........sultanım .......hayırlısı olsun balım......
benım temmuz ortası her halde bir aksilik çıkmazsa eger.........
söz olcak gibi........
ankaraya gelin gitcem ........

kızlar bende selçukludayım.........otogar cıvarında.........ne güzel çogalıyoruz......

cocostarla senin ortanızda kalıyorum bende.delikafadulden

kızlar bende Allah nasip ederse pazartesi Akşehire gidiyorum...çok özledim oraları..uzun yıllardır 5_10 temmuz göremiyoruz...bir 5_10 temmuz görelim bakalım...YAŞASIN AKŞEHİRE GİDİYORUM....kaydirigubbakcemile2

Waaay Akşehirlileeer... 5-10 temmuzculaar...
Kİmler katıldı bakayım şenliklere
Ben ilk 2 günü bide son günü Akşehirdeydim
Son günkü G.Özen konserine gittim
Eğlence olsun diye
Amaaa önüme durupta sahneyi kapatan varsa aranızda kaçsın bendenlülülülülülü

5-10 temmuz ne giiizz ??? delikafadulden
bende cumartesi yola cikiyorum, allah izin verirse, ve kaza bela olmassa insallah. bizde sanirim pazar sabahi kapikuleye variriz,
pazar günü aksam veya filanda aksehirde oluruz insallah
ay cok heycanliyimmmm hihoyyyt turkbayragi

SuLtanoFKonYa Yien kaçırdın demek 5-10 Temmuzu
Neyse yolunuz açık olsun Güle güle gelin

duygucumda sözleniyormuş hayırlı olsun canım...allah tamamına erdirsin...

abauuuu öyle mi gizzzzzzzz süpermis ya hayirli olsun
:1hug:
bacilar ben yarin sabah 5 de yola cikiyorum, hepiniz hakkinizi helal edin, insallah görüsmek üzereeeeeee turkbayragi :1rolleyes:

saolun canlarım benım.......teşekkürler.......opuyorumnanaktan

nasılsınız ........herkesler iyidir işallah konyalı hemşolar........

sultan güle git canım saglıkla..........

belineyım öptüm balım..........

diger konyalılar.......sevgiler selamlar.............hihoyyyt

kızlar slm bende konyalıyım aslen konya çumra ilçesindenim ama şuanda eşimin işi nedeniyle konyanın bozkır ilçesinde oturuyoruz bu ay sonu çumraya gidiyorum inşallah

kızlar slm bende konyalıyım aslen konya çumra ilçesindenim ama şuanda eşimin işi nedeniyle konyanın bozkır ilçesinde oturuyoruz bu ay sonu çumraya gidiyorum inşallah

bende çumralıyım canım.yarın bende gidiyorum çumrayakaydirigubbakcemile5

selam kızlar...........nasılsınız ..........sultanım .......hayırlısı olsun balım......
benım temmuz ortası her halde bir aksilik çıkmazsa eger.........
söz olcak gibi........
ankaraya gelin gitcem ........

kızlar bende selçukludayım.........otogar cıvarında.........ne güzel çogalıyoruz......

şööylee bi bakıyım dedim dikaktimi çekti :) niyemi kaderimiz aynıymış bende konyadan ankaraya geldim gelin 7 ay 23 gün önce :) olmuştur sözün herhalde canım mutluluklar hadi bakalım gel sende yamacıma :teytey:

selam konyamın güzel memleketemin güzel insanları ..........
gurbet kuşları........canım hemşolarım............
tek tek mucukluyorum.........

Kızlaaaaaaaaaaaaar naparsınız bakııyımmm
ben suanda konya ereğLıdeyımm
haftaya da merkezdeyım ınsallah
cok mutluyum ızın yapıyom hahaha yahoooooooo :)

Ne güzel ya konyadasınız. Memleketimdesiniz. Bense senelerdir gidemiyorum ki :( Kucak dolusu sevgiler memleketime selamlar sizlerin aracılığı ile...

bende konya bozkırdayım 29 temmuzda çumrada anacımın yanındayım inşallah

iyi geceler hepinize öptüm

bende haziran 21 de gidip temmuz 25 de geldim gelirken konyama ait taze fasulye yerli biberinden ve daha bir sürü şeyler aldım annemlerde konya merkez özalkentte kanal boyunda oturuyor. geldigimde izmir çok sıcaktı bilsem biraz daha kalırdım.

Back
X