merhaba kızlar bende Konya/Akşehirliyim...eşraflarındanız...büyüklerimz minicikken Selanikten göç edip akşehire yerleşmişler...14 yaşıma kadar Akşehirde yaşardım...ne güzel günlerimiz vardı...bir uyuz başıma bela oldu...onun yüzünden hayatım değişti...benimle evlenmek için geberiyordu...ama istediği olmadı...ondan uzaklaşmak için memleket değiştirdik....klava: klava: klava:
mrb canım eğitim amaçlımı Almanyada bulunuyorsun...yoksa ailecekmi ordasınız???Akşehirin neresindensin???kökenin ne???kaydirigubbakcemile5
HoŞgElDiN aRaMıZa...İyİ vAkİt GeÇiRmEn DiLeĞiYlE hEmŞeRiM...opuyorumnanaktan
yok canim biz ailecek burdayiz, kökümüz valla aksehir bacim baska kökümüz yok bizim türküz biz turkbayragi -tatlicadiarzu-
aksehirin ortaca köyündeniz biz, reise yakin hani, siz nerden ?kaydirigubbakcemile5
herkese selamlar ben de foruma yeni üye oldum gerçi uzun zamandır takip ediyordum ama ilk mesajım hemşehrilerime oldu :) ben meramda öğretmenim ancak Konya Ereğliliyim hepinize sevgiler...
Abauuwwwww :lepi:
bura nere:lepi:
nıye benım haberım yokkkk:lepi:
Akşehirli kaynıyo burasııııı :1shok:
1 kişilik yerınız varmıııı zemuszemus
Bak soz sıze göldeki yogurttan yollayacammm :lepi:
kızlar bende akşehirliyim ama eskişehirdeyim şimdi memleketı ozledım bee
kızlar ay ya cok uzun zaman oldu eskıden ne cok yazısırdık burdA........
ugramaz oldum valla...........
herkesler ıyımı.............
sultan...........
canım belınay.
kahvem........
özledım sızleri...........nasılsınız işallah iyisinizdir..............
aramıza ne cok konyalı katılmış............hoş gelmişler..............
herkesi öpüyorum..canımcıklar...............
ee o kadar akşehirli çıktı .hani meramlılar meramda oturanlar nerde???
ee o kadar akşehirli çıktı .hani meramlılar meramda oturanlar nerde???
aman da aman kimler gelmiş duygum gelmiş...bizler iyiyiz canım bende biraz değişiklik var 4 buçuk aylık hamişim canım,sen nerelerdesin unuttun bizi :umursamaz:bende seni çok özledim bırakma bizi bir dahaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?