Konya///42

evet gerçekten konya güzel şehir ama ben merkezde oturmuyorum konyanın seydişehir ilçesinde oturuyırum konyadan 1sene oldu taaşınalı ama gidip geliyorum ve çok seviyorum

selam arkadaşlar ben aslen artvinliyim ama 1 yıldır konyalı olduk. eşimin görevi gereği buraya taşındık ve konyayı çok sevdik. konyayı daha çok tanımak ve arkadaşlar edinmek istiyorum.

selam arkadaşlar bende 1 yıldır konyalı oldum ve burasını çok sevdim. sizlerle tanışmak isterim.konyayı pek tanımıyorum zaman zaman sizden yardım isterim

slm cnm aramıza hoşgeldin konyamız güzeldir güle güle otur

cnm eşinin yanında olmak en doğrusu tabi uzakta olacaksın orası zor ama senin eşine eşininde sana ihtiyacı vardır eminim

aa aaa kimleri görüyorum efendim :)

şekercim merhabaaaa

telaşların içine fazla dalma çıkamassın sonra kaydirigubbakcemile

AMAN DA AMAN PAMUKUM DA GELİRMİŞ SANA DA MERHABALAR SENİ ARMIZDA GÖRMEK NE HOŞ ANKARA NIN GÜZEL GELİNİ ÖPSÜN SENİ KIRMIZIGULUN ENİŞTEME DE SELAM SENA DA ÖPÜYO HALASINI:sm_cool:a.s.

başlık temizlendi 2006 dan kalmaydı devam edelim en son buluşacakdık taze taze devama.s.

selam hemserim.konyalı gorunce sevindim valla.ne yalan solıyım.gurbet elde cekilmiyor buralar.Konya beysehirdenim bende..ama konyada kaldım 15 sene.hihoyyyt

oooooooooooooooooo oh oh ne guzek konyalılar cogalıyor...

gulkokusu...mutlumesut..kırmızıgulum...ve dıger arkadaslar hosgeldınız.....sevgıler....

ve benım oncekı arkadaslarım nerdesınız yaaaaaaaaaaaaaaaa....

opuyorum sızlerı sevgıler mucukssssssssslar.....

kahvem sultanım...belınayım yaralım...melekler....hu hu ıyımısınız....hayattamısınız....

nerdesınızzzzzzzzzzzz....

merhaba kızlar bende konyalıyım aranıza benide alırmısınız acaba:1hug:

selam canım.hosgeldin ..bende konyalıyım ama suan antalyada oturuyorum.esim buralı.annemi babamı cok ozledim.

gurbetlik zor.konyamızın degerini de ii bil.ben beysehirden pinar.

mutlu ol herzaman hihoyyyt

arkadaşlar bende Konyalıyım ama maalesefki gurbetteyim istanbulda yaşıyorum konyamı çooook özlüyorum ben siteye yen üye oldum benide arnıza alırmısınız.

selamlar kızlar...duygucum hayattayım canım...mutlumesut,kaanmm hoşgeldiniz aramıza...öpüyorum hepinizi...

merhaba arkadaşlar istanbulda yaşıyorum ama bende konyalıyım
her sene mutlaka gelirim konyaya..cumartesi günüde geliyorum kuzenimin nişanı için
konyalı arkadaşlar bu kadarcıkmıı:)

Herkese günaydınlar...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
duygu,sultan nerelerdesiniz,unuttunuz burayı galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…