• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

Godmorgen%20(5).gif

merhaba arkadaşlar ben kirmizigulum çook eskilerden nasılsınız burası çok şenlenmiş yeni yeni hemşeriler gelmiş hepiniz hoş geldiniz uzun zaman oldu gelmeyeli çok özlemişim herkezi çok öptüma.s.:1hug:

merhaba arkadaşlar ben kirmizigulum çook eskilerden nasılsınız burası çok şenlenmiş yeni yeni hemşeriler gelmiş hepiniz hoş geldiniz uzun zaman oldu gelmeyeli çok özlemişim herkezi çok öptüma.s.:1hug:

sanada merhabalar canım...evet biz birkaç kişi şenlendirmeye çalışıyoruz konyamızı topiğini ama az kişiyiz...koca sitede bu kadar kişi değildir herhalde konyalı olan sizde yeniden gelin aramıza... yanlız bırakmıyalım konyamızı...

merhaba konyalılar.ben konyada okudugum için ayrı bi yeri vardır konyanın bende.çok severim .apayrı bi kokusu vardır oranın.keşke fırsatım olsada oraları bi görserm.şimdi kar varmı orda.bizim akrabalar vardı hava lojmanlarının orda.ben okurken çok yardımları olmuştu.zafer meydanını, rampalı çarşıyı çok severim.saygılı insanları insanlıgın hala ölmediğinin de bi göstergesiydi.

kızlar kızlar naparsınız?
konyaya gelin gelecektim ya ama kaynanadan uzak olmak istediğimi biliyosunuz.
nişanlım istanbuldan başka iş buldu, burda oturcaz, kaynana krizlerde şu anda.
Allah'ım çok büyüksün çok şükür:lepi:

ya eskıden ne cok gelırdık konya topıkkıne...
Sımdı cok gelmıyoruz...

Ozledım hepınızı....nasılsınız canlarım...opuyorum hepınızı ..ayrı ayrı...

Kendınıze ıyı bakın...

DELİİİ KAHVE ALLAH IYILIGINI VERSIN..BENI GULDURDUN BE...kaydirigubbakcemile3
HADI HAYIRLISI ....ALLAH MUTLU BAHTIYAR ETSIN...a.s.

BELINAYCIGIM..OPTUM.SENIDE..Şeniz

YA SULTAN NERELERDE...CADIARZU

VE DIGER ARKADASLAR...SAGLIK MUTLULUK...yerimsenibena.s.

la kurtuldum laa.
oooh oh sefam olsun oohh ohkaydirigubbakcemile2

nasılsın duygucum...evet sultan unuttu iyice bizi nerelerde bilmem...öpüyorum bende seni...Şeniz

Hadi gözün aydın canım...uzaklık her zaman için daha iyidir misafir gibi gider gelirsin...öpüyorum şeker...

herkese ıyı pazarlar....herkeslerı opuyorum...

yenı gelen arkadaslar hosgeldıler....hamarat33 ...canım bız aylardır muhabbet ettıgımız ıcın bırbırımızı tanıyoruz..o yuzden bırbırımızın hatrını soruyoruz...

ve ben her yazımın altına yenı gelen arkadaslarda hos geldıler dıye yazıyorum...
herkesı selamlıyorum...
ve ıyı dıleklerımı sunuyorum....işallah sende bu sohbetlerımıze katılırsın ve senıde yakından tanırız tatlım...oyle selam verdımde alınmadı deme sakın..oldumu...hadı optum senıde...

YENI GELEN VE TANIDIGIM TUM DOSTLARIM ..HEPINIZI SEVIYORUM BEEEEEEE.VE SIZE CICEK BAHCELERINI SUNUYORUM...

cicek_bahcesi.jpg

www.yeniresim.com_-_Lale_Resimleri_-_Rengarenk_Laleler.jpg

Gonyalı değilim ama gonyada oturuyorum bendende sevgiler slmlar gonyalı bayanlaraaaaa.sa.sa.s:teytey::teytey:

Back