Konya///42

Selam gonyali hemsolarimmm
yeni arkadaslarda hosgelmis aramiza, sefalar getirmisleeer

kizlar ben buraya ugriyamadim bayagdir calisiyorum yogun oluyorum, pek firsatim olmuyor, ama sizleri unuttugum anlamina gelmez tabi bu.
hepinizi seviyorum canlarim, iyisinizdir umarim.
beni sorcak olursaniz iyim cok sükür, patronum melege dönüstü :) inanmicaksin ama öyle vallaaaaaaaa..

ah bide su uzun yol ve uykusuzluk olmasa...

herkese merhaba bende konyalıyım iki seneye yakındır gidemedim kısmetse bu yaz gidecegim annemlere onlarda kanal boyunda oturuyorlar .herkesi çok özledim

iyi geceler bacılarım gönül isterki hep yazışalım ama dünya telaşı hiç bitmiyo hergün yeni bir koşturmaca bir telaş içindeyiz insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoa.s aman maaşllah nazar olmasın hemşerilerime de hep beraber olalıma.s.

aa aaa kimleri görüyorum efendim :)

şekercim merhabaaaa

telaşların içine fazla dalma çıkamassın sonra kaydirigubbakcemile

günaydınlaaar konyalı hemşerilerim...
hepinize güzel bir gün diliyorum....

slm arkadaşlar bende konyalıyım ama konyanın bozkır ilçesinde oturuyorum

iyi akşamlar kızlar...bugün çok sevinçliyim annecim geliyor...çok özledim...en son temmuzda konyaya gittiğimde görmüştüm...birkaç saate kadar burda olucak allahın izniyle...

iyi akşamlar kızlar...bugün çok sevinçliyim annecim geliyor...çok özledim...en son temmuzda konyaya gittiğimde görmüştüm...birkaç saate kadar burda olucak allahın izniyle...

canım gözün aydın olsun ......:1hug::1hug:

gözün aydın canım darısıda başıma :çok üzgünüm:

Selam guzel hemsolarim
Bizde bu sene turkiye ye gidemiyoruz, bir sene daha hasret kalacagim Konyamiza, akrabalarimiza
Allah'tan annemler gitmiyorlar izine bu sene yoksa hiç dayanamazdim
gurbete gitmis olan kizlarimiz, Rabbim size bol sabirlar versin
Operim hepinizi

arkadaşlar bende konyadan. konyamı çooook seviyorum.6 ay öncesine kadar işim, eşim evim,ailem,akrabalarım hep beraber konyadaydık ve ben çook memnundum. ben konyamı bırakıp bir yerlere gitmem diyordum.büyük konuşmuşum heralde çok üzgünüm :çok üzgünüm: şimdi eşim Baküde. oğlum ve beni de yanına çağırıyor artık. gitmek çoooooook zor ama burada kalıp annemler ve kayınvalidemler arasında göçebe yaşamak da çoook zor.Oğlum 10 aylık babasını tanımıyor.Ayrıca ben Konyada çalışıyorum ve işimden istifa etmek zorunda kalacağım ailem için.Eşimi çok seviyorum ama konyamı da seviyorum. Çalkantılı günler yaşıyorum, karar aşamasındayım. Çoooooook zooooor:uhm:. Bana dua edin arkadaşlar. Verdiğim kararda pişmanlık duymayım.
Herkeze mutlu, huzurlu günler diliyorum.a.s.

bende konyalıyım arkadaşlar konya yı çok özlüyorum antalyada oturuyorum bütün herşeyim konya da konya da oturanlar konya nın kıymetini bilin çok özledim çok

arkadaşım bende konyalıyım ama antalya ya gelin gittim
bütün herşeyim konya da çok özlüyorum konya gibi varmı kıymetini bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…