Açıklamıyormusun böyle böyle diye ne kadar saçma yaa 3-4 dakikadan ne olacakki:1shok:gerçekten de gıcık -tatlicadiarzu-
Allah allah o zaman özel araba göndersin sana sende işe geç kalma.bence burda idare et bu arada evine yakın bir yerlerde iş ara bir yandan...zaten 1,5 saat yol çok zaten canım...
haklisin belinay napicagimi bilmiyorum, pazartesi nasil ise gidecegimi bilmiyorum
ya bacim kisaca anlatiyim
benim isyerim evime 1 bucuk saat uzaklikta
ve ki$ günü oldugu icin trenler filan gecikiyor hep,
sabahci oldugum zaman, bi önceki trene binemiyom cünkü zaten ilk trenle gidiom,
zaten cok erken kalkiyorum
ve yinede gecikiyorum bikac dakika 3-4 dakika falan,
onada bizim patron kadin kiziyo, mikrop.
böyle gitmez falan diyor,
napicagimi bilemiyorum
Boyle gitmez mi...alaman dimi bu kadin kötükedihüso
Her yer buz, kar, yagis hiç bitmiyor, yerler kayiyor, çogu tren çalismiyor, bunu bilmiyormu kadin yaa ? :uhm:
Ne zalimmis bende her sabah 5 dk geç kaliyorum sagolsun patronum hiç birsey demiyor vallahi
ama bi fark var ki ben isyerime 10dklik yerde oturuyorum ama benim kanimda var geç kalmak
her gun yarim saat once rahatlikla gelen kocamda yoldan çikti oda geç kaliyor artik :sm_confused:
konus kadinla o zaman, ne isi yapiyorsun sultanim sen ?
evine çok uzakmis bitanem
baska bi is bulsan acilen çok iiiii olacak
Kızlar merhaba.
Ben de Konyalı' yım. İstanbul' da yaşıyorum. Topiği bugün gördüm. Hemşerilerimle konuşmak büyük zevk olacak.
Kızlar merhaba.
Ben de Konyalı' yım. İstanbul' da yaşıyorum. Topiği bugün gördüm. Hemşerilerimle konuşmak büyük zevk olacak.
Roscitak, belinay, yaralım hoşbulduk kızlar.
Bir kaç gündür girmemiştim. Ama fazla ilerlememiş sayfalar.
Nasılsınız hemşerilerim?
Sultan, Alman' lar öyle işte. Allah kolaylık versin sana. İnşaallah evine yakın başka bir iş bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?