Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr....grıbım...donuyorum..ölüyorum....işten ızın alıp geldım evdeyım...vakıtte gecmıyor....offff oooooooooofffffff...
anam of her yerlerım dokuluyor....
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr....grıbım...donuyorum..ölüyorum....işten ızın alıp geldım evdeyım...vakıtte gecmıyor....offff oooooooooofffffff...
anam of her yerlerım dokuluyor....
selam kizlaar ben geldim
kahvekolikcigim ya yerim seni takma güzelimŞeniz, senin kaynananinda akli basina gelicektir elbet, gelmesede biz getiririzkötükedihüso
yaralim kiz sen belcikadami yasiyodun CADIARZU? biletler almis basini gitmis kiz 4 gün icin 800 euro verilirmi ayyyyyyy cok fazlaaaaa.:1shok:
bacim valla degmez 4 gün icin,:1no2:
ama yilbasi ya denk geliyor ya,
veya noel zamanina,
o yüzden öyle pahali:bbo:
kiz ben fransada yasiyorum fransaaaa a.s
yanliz evet ya noel den dolayi, ya yilbasindan dolayi fiyatlara baksana
oy anam oyyyy...
simdi baska yerlere bakicamm
illa gidicem bacim yaa, illa gitmem lazim bir yerlere
giz
para basiyon galiba :jeyyar:
nirelere gidecen :jeyyar:
Yok be annem ne para basicam, çalisiyom sadece
bilmiyorum...esim ispanya diyor
ben turkiye demistim ama çok pahali
fransanin bir yeride olabilir..hiç bir fikrim yok yaa..
sanirim bu gidisle evde durcam :1closedeyes:
ispanyaya gitmeyi bende düsünebilirdim, güzeldir herhalde :1rolleyes:
bosvir almanyaya gel yanima,
misafir ol gel bana, yimirta girayim sana :smiley-cool:
haha:roflol::roflol:
kahve kolik canım bende konyalıyım sana yardımcı oluyim ama...
benim anlamadığım baban karşı değilmiydi size yanlış hatırlamıyosam
hee birde şunu unutma konyalının kaynanasından kork
günaydıııınnn hatunlar...nasılsınız ....duygu kız iyileşemedinmi hala geçmiş olsun...kahvekolik canım sorun hakkında cevap veremicem canım ben konyadan çıkalı 11 sene oldu hayatım herşeyini unuttum istanbul adetlerini anlat dersen anlatırım bak...boşver bohça yapmazlarsa yapmasınlar sen eşinle iyi geçin yeter birde o kaynanayla aynı evde oturmayacaksındır inşallah...
günaydıııınnn hatunlar...nasılsınız ....duygu kız iyileşemedinmi hala geçmiş olsun...kahvekolik canım sorun hakkında cevap veremicem canım ben konyadan çıkalı 11 sene oldu hayatım herşeyini unuttum istanbul adetlerini anlat dersen anlatırım bak...boşver bohça yapmazlarsa yapmasınlar sen eşinle iyi geçin yeter birde o kaynanayla aynı evde oturmayacaksındır inşallah...
Nan sultann evleneli ne kadar oldu sanki beeee
ilk defa geliyor bu kadar kalabalik misafir iste anacim, onceden aldim ama arkadaslar geldiler, en fazla 6 kisi oluyorduk.
simdi 12 ! ! !
hemde ailesi...hiyyy...
yesilim, menude sunlar var bebem :
sebzeli - mercimekli çorba
patlican begendili piliç sote
bulgur pilavi
ispanakli çanak kofte
brovni
muska boregi
bahçivan salatasi
yesil soganli yogurt ezmesi
aci ezmesi