Saol canim. yarin 27 olacagim allahin izniyle :dilcikar:
yaslanmisim beee
yok anam ne yaşlanması bende 26 yım daha genciz yavvhihoyyyt yalnız elini çabuk tut bence bir bebiş olsun bak benim nerdeyse boyum kadar kızım varkaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canim. yarin 27 olacagim allahin izniyle :dilcikar:
yaslanmisim beee
yok anam ne yaşlanması bende 26 yım daha genciz yavvhihoyyyt yalnız elini çabuk tut bence bir bebiş olsun bak benim nerdeyse boyum kadar kızım varkaydirigubbakcemile2
yaralim hayatim dogum günün kutlu olsun bidenem, rabbim uzun saglikli hayirli ömürler versin :)
belinaycim iyisin insallah öpüyom seni
duygucum cok saol canim ama selcukluda uzak giz
amcam karatayda oturuyor ya ondan dedik karatay olsun diye ama kesin degil tabi bakiniriz yine..
kızlar hepınızı cok ozledım..opuyorum ve hayırlı haftalar dılıyorum...canımcıklarım..
Kız nerelerdesin sen kaç gündür?sultan da yok ortalardaklava:
canım ya sorma ızınlıyım ..işten sozde dınlenıcem...aramızda kalsın..annem yok temızlık yok alısverıs sagolsum...bır dakka popomun uzerıne oturtmuyor....
bugunde alısverıse gıttım...oldum valla ama kendıme etek aldım...bayramcalık..yastıgımın altına kayup uyuyacagım...kaydirigubbakcemile3
sen ne yaptın canım ıyımısın..Şeniz.sultan acaba uyududa kaldımı...kuzum ya....
yoksa fırarmı ettı gurbete dayanamadıda...yırım oniiiiiŞeniz
selçuklu karatay uzak deel taammıaa?
3 sene her sabah çarşı-kampüs yaptım ben:1closedeyes:
canım ya sorma ızınlıyım ..işten sozde dınlenıcem...aramızda kalsın..annem yok temızlık yok alısverıs sagolsum...bır dakka popomun uzerıne oturtmuyor....
bugunde alısverıse gıttım...oldum valla ama kendıme etek aldım...bayramcalık..yastıgımın altına kayup uyuyacagım...
sen ne yaptın canım ıyımısın..Şeniz.sultan acaba uyududa kaldımı...kuzum ya....
yoksa fırarmı ettı gurbete dayanamadıda...yırım oniiiiiŞeniz
iyiyim canım ne olsun aynen bende temizlikti alışverişti koşturuyorum.kimse buraya uğramayınca merak ettim.sultan uyuyo günlerdür galiba sesi soluğu çıkmıyor
Hayırlı olsun canım benim ne iş yapıyosunki orada?bir ara bana da bakıver bu aralar biraz ruh sağlığım bozuk da-tatlicadiarzu-
Sultan'cim hayirli ugurlu olsun yen isin...tama olarak gorevin nedir orda ?
belinay ve duygu, sizlere de gunaydin, operim ikinizi
sultanım cok sevındım..hayırlı olsun canım...ısallah senın için guzel ve hayırlı olur..Şeniz