• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

Saol canim. yarin 27 olacagim allahin izniyle :dilcikar:
yaslanmisim beee :delphin:

yok anam ne yaşlanması bende 26 yım daha genciz yavvhihoyyyt yalnız elini çabuk tut bence bir bebiş olsun bak benim nerdeyse boyum kadar kızım varkaydirigubbakcemile2

ders028atiyedz11nh4.gif

gunaydın kızlar..hepınızı opuyorum...
yaralım...dogum gunun kutlu olsun canım...
sultan karayda degılız canım..ınankı bır suru dedıgın gıbı once parasını verıp sonradan taksıtle odenen o kadar cok kooparatıf varkı...
benım bıldıgım ..mesnevı konutları var...
yenı baslıyacak...konutlar var...
mesnevıye akrabalardan uye olanlar oldu ama baska..detayını bılmıyorum canım...
bız selcukludayız burdan alın kuzum be...komsu oluruz kız..ıyı olur...
belınayım optum canım senıde...ve dıger kızlar...
opuyorum hepiciginizi

yok anam ne yaşlanması bende 26 yım daha genciz yavvhihoyyyt yalnız elini çabuk tut bence bir bebiş olsun bak benim nerdeyse boyum kadar kızım varkaydirigubbakcemile2

belinay'cim...ben bebis istemiyorum
en azindan bir iki sene...evliligim rayina oturmali, 2 senedir beraberiz ama evlilik farkli birsey
ustelik, biz nisanlilik devrinde fazla gorusemedik..hasretiz...biraz zaman veriyoruz birbirimize..;
aslinda bende biliyorum, yasim geçiyor, bebegim bile yok :çok üzgünüm:
ama olur bir gun insallah. rabbim tum isteyenlere versin, hayirli evlatlar versin :Saruboceq:

yaralim hayatim dogum günün kutlu olsun bidenem, rabbim uzun saglikli hayirli ömürler versin :)

belinaycim iyisin insallah öpüyom seni

duygucum cok saol canim ama selcukluda uzak giz :D
amcam karatayda oturuyor ya ondan dedik karatay olsun diye ama kesin degil tabi bakiniriz yine..

yaralim hayatim dogum günün kutlu olsun bidenem, rabbim uzun saglikli hayirli ömürler versin :)

belinaycim iyisin insallah öpüyom seni

duygucum cok saol canim ama selcukluda uzak giz :D
amcam karatayda oturuyor ya ondan dedik karatay olsun diye ama kesin degil tabi bakiniriz yine..

selçuklu karatay uzak deel taammıaa?
3 sene her sabah çarşı-kampüs yaptım ben:1closedeyes:

Hu huuu kızlar neden kimse uğramıyor buraya...uykucu ve duygucu bakanlar çok yoğunsunuz herhalde hiç gelmez oldunuz...:roflol:

gunaydin1.gif

kızlar hepınızı cok ozledım..opuyorum ve hayırlı haftalar dılıyorum...canımcıklarım..

Ben geldim ama evet ya kimsecikler yok :-((
gerçi belinay'cim burdasin sen duygucum da gelmis
kizlar ben iyiyim koçisim cucel surprizler yapmis bana dogum gunume youppiiiii
hediyesi de dolce gustonun kahve makinesi
simdi ona alistim, kahvesi cappucinosu harika olunca isyerindeki kahveyi begenmiyorum :delphin:

ee sizler nasilsiniz bakalim ? kim neler yapiyor ?
bu arada hemserimiz pamuk seker evlendi bu haftasonu gitti konyamizdan
iste boyle...
aksam arkadaslar yemege çagirdilar, esi ise turk hava yollarinda çalisiyor biletçide
aksam konusacagiz, bakalim yilbasi için bize bi bilet ayarlayabilir mi
turkiyemi çok ozledim, insallah turkiye ye geliriz yaaa

Kız nerelerdesin sen kaç gündür?sultan da yok ortalarda:oklava:

canım ya sorma ızınlıyım ..işten sozde dınlenıcem...aramızda kalsın..annem yok temızlık yok alısverıs sagolsum...bır dakka popomun uzerıne oturtmuyor....
bugunde alısverıse gıttım...oldum valla ama kendıme etek aldım...bayramcalık..yastıgımın altına kayup uyuyacagım...kaydirigubbakcemile3

sen ne yaptın canım ıyımısın..Şeniz.sultan acaba uyududa kaldımı...kuzum ya....
yoksa fırarmı ettı gurbete dayanamadıda...yırım oniiiiiŞeniz

canım ya sorma ızınlıyım ..işten sozde dınlenıcem...aramızda kalsın..annem yok temızlık yok alısverıs sagolsum...bır dakka popomun uzerıne oturtmuyor....
bugunde alısverıse gıttım...oldum valla ama kendıme etek aldım...bayramcalık..yastıgımın altına kayup uyuyacagım...kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım ne olsun aynen bende temizlikti alışverişti koşturuyorum.kimse buraya uğramayınca merak ettim.sultan uyuyo günlerdür galiba sesi soluğu çıkmıyor:1closedeyes:

selçuklu karatay uzak deel taammıaa?
3 sene her sabah çarşı-kampüs yaptım ben:1closedeyes:

uzak nan:1shok:, nasil yapmisin oni kaydirigubbakcemile3

bugunde alısverıse gıttım...oldum valla ama kendıme etek aldım...bayramcalık..yastıgımın altına kayup uyuyacagım...

iyiyim canım ne olsun aynen bende temizlikti alışverişti koşturuyorum.kimse buraya uğramayınca merak ettim.sultan uyuyo günlerdür galiba sesi soluğu çıkmıyor

kaydirigubbakcemile3hihi kizlar yok uyumadim yirim sizi bende , seviom sizi Şeniz
kizlar cok yogundum ya,
ise basladim biliyormusunuz bugun:sm_cool:
psIkyatri de
ruh ve sinir hastaliklari kliniginde:1shok:
cok enteresan cok hosuma gitti, :1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3hihi kizlar yok uyumadim yirim sizi bende , seviom sizi Şeniz
kizlar cok yogundum ya,
psIkyatri de
[/QUOTE]

Hayırlı olsun canım benim ne iş yapıyosunki orada?bir ara bana da bakıver bu aralar biraz ruh sağlığım bozuk da-tatlicadiarzu-

Sultan'cim hayirli ugurlu olsun yen isin...tama olarak gorevin nedir orda ?

belinay ve duygu, sizlere de gunaydin, operim ikinizi

kizlar cok yogundum ya,
psIkyatri de
[/QUOTE]

sultanım cok sevındım..hayırlı olsun canım...ısallah senın için guzel ve hayırlı olur..Şeniz

Hayırlı olsun canım benim ne iş yapıyosunki orada?bir ara bana da bakıver bu aralar biraz ruh sağlığım bozuk da-tatlicadiarzu-

estagfirullah canim sırnaşık şey

Sultan'cim hayirli ugurlu olsun yen isin...tama olarak gorevin nedir orda ?

belinay ve duygu, sizlere de gunaydin, operim ikinizi

canlarim görevim nedir demissiniz,
hemsirelere yardim ediyorum iste,
su dagitiyorum hastalara mesela, odalarina birakiyorum, fisfisfis
onlar yemek alirken, dikkat ediyorum, kendilerine göre secilmis olarak yemekleri dogru aliyolarmi.
sonra form dolduruyorum kagit filan,:1rolleyes:
laboratuara gidip geliyorum bol bol, kan götürüyorum, tahlilleri getiriyorum falan.fisfisfis
ilaclari getiriyorum asagida eczane var,
öyle isler yapiyorum iste, staj oldugu icin ögretiyolar bana az cok, gösteriyolar herseyi.
cok rahat ama, istedigim zaman gidip kahvemi iciyorum :1rolleyes:

sultanım cok sevındım..hayırlı olsun canım...ısallah senın için guzel ve hayırlı olur..Şeniz

saol hayatim bidenemmmm Şeniz
allah razi olsun hepinizden
seviyom giz sizleri :1hug:

Back