ne mercimekli köfteler kizartmalarmi
hemen geliyörümmmmmmmmm
biletimi ayarlayim
giz bu arada bizde en cok konya merkezde kaliyoruz
karatay da , saracoglunda amcam oturuyor :1rolleyes:
konyanin altini üstüne getiriyorum her sene kizkardesimle
2 turist arap kizlari diye -tatlicadiarzu- :içelim:
Selam arkadaşlar konyali değilim iş gereği 2 yildan beri konyada oturuyoz hiç alişamadik dahada en az 5 yil burdayiz nasil geçer diye düşünüyoz kizmayin ama hiçsevemedim nasil alişirim bi fikriniz varsa yazin lütfen
Selam arkadaşlar konyali değilim iş gereği 2 yildan beri konyada oturuyoz hiç alişamadik dahada en az 5 yil burdayiz nasil geçer diye düşünüyoz kizmayin ama hiçsevemedim nasil alişirim bi fikriniz varsa yazin lütfen
kız sultan saracoglunun neresı yahu ..:1shok:.dedemlerde ordaydı ve annemın genc kızlıgı oralarda gecmış....kımlerdensınız ...neyse ozelden cevap ver barıme....kaydirigubbakcemile5
ha gel valla sohbet eder yer ıcerız kız ıyı olur....bacıcım-tatlicadiarzu-:içelim:
selam canımyanıtladığın için teşekür ederim arkadaşım ama daha hiç senin tarif ettiğin gibi bir konyalıya rastlamadım çalışmıyorumda kafa dengi bi arkadaş komşuda yok zaten ben şehre değilde insanlarına alışamadım ben balıkesirliyim buranın insanları çok farklı geldi bana selçukluda oturuyoruz çarşıya gitmek yarım saat sürüyo yani çok zor alışmak napıcam bilmiyorum
selen ulaşım zor değilde iletişim zor
bende konyalıyım izmire geleli 18 sene oldu babam annem ablam akrabalarım konyadalar yaz tatilinde ancak gidebiliyorum konyanın herşeyini seviyorum insanlarını küflü peynirini gevregini etliekmegini tahinli pidesini çok özledim şu anda oruçluyum çok canım çekti valla
sultan be amma uyuyan kız..kalk uyan...bugun hayırlı gun ...dua et...ahsenım ayakta...sen vurdun kafayı yatıyon be kuzu
gnd kız geldiğinde götürürüm senide sultanım:) mujuxx tursu acımı gızz:)
selen benim şansıma heralde kafadengi bi arkadaş denkgelmedi eşimin iş arkadaşlarından var tabiki bi kaç ama seninde bildiğin gibi büyükşehir burası aramız çok uzak onlarla çocuklarda var herzaman görüşemiyorsunki benim geldiğim yer bir ilçeydi böyle otobüse tramwaya gerek yok heryere yürüyerek gidiyosun ve hergün bi aradaydık arkadaşlarla günler kahve içmeler falan anlayacağın aklım orda oturduğum apatmandada bi iki komşu var ama kafa dengi değil yani nasıl desem aynı şeyleri konuşmuyoruz onlar hep aynı işte örgü dantel havlu kenarı işte böyle yani artık arayışı bıraktım zaten kabuğuma çekildim birde burda şu var aynı çatı altında oturuyosun ama tanımıyosun bir tek ben değil o bahsettiğim komşularda öyle herkes birbirinden uzaklaşmış umarım anlatabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?