Konya///42

merhabalar hanımlar ben bayadır yoktum ooooooo kımler gelmıs kımler bulusma olursa bende gelırım yenı gelen arkadaslaraımızada hosgeldınız dıyorum

geçen hafta konyadaydım hayran kaldım ama trafiği çok karışık

bEnde kOnyaLiyimmmmmmmmmmmmmmm
hEmde konyanin SuLtaniyim :eek: :tomato: haha

bEnim baba taraf AkSEHIR li. anne tarafimda EREGLI li ama almanyada yasiyoruz :icecream: cok özLedim ahh ah simdi zaferde bi tur atmak vardi senağlama :a015:

inşallah canımm mevlanayada gittim çok güzeldi arkadaşlar binevlerde oturuyordu

merhabalar arkadaslar hem evınde oturp hemde ıs yapmak ısteyenlerınız varsa bıleyım elımde cok guzel bır ıs var

selammmmmmlarrrrr ya ben buraya uğramayı hep unutuyorummmm :eek: :roflol: nasılsınız konyalılar bugun?

elif ablacığım,pamuk şekerim görüşmeyeli keyifleriniz yerindedir inşallah a.s. :1hug:

gunaydın arkadaslar guzellıgıne onem verenler yuzundekı sıvılecelerı ve lekelerı istemeyenler cok guzel cozumler var ben kullanıyorum denemek ısteyenler varsa.Bolgesel kılolarından sıkayetcı olanlar bır satte 15 santım ıncelmek ıstermısınız ben bır kere kullandım ve 17cm ınceldım ogrenmek ıstersenız

selammmmmmlarrrrr ya ben buraya uğramayı hep unutuyorummmm :eek: :roflol: nasılsınız konyalılar bugun?

elif ablacığım,pamuk şekerim görüşmeyeli keyifleriniz yerindedir inşallah a.s. :1hug:

canım merhaba

herkez hayata kaptırmış kendini gidiyor işte :) sen buraya uğramayı unutuyomuşsun yine ben hiç biyere uğrayamıyorum eski tadı kalmadı sanki.. neysme bigün tekrar neşe dolar heryer inşallah hep gülümse emi şekercim a.s.

selam arkadaslar bende konyaliyim ama yurtdisinda yasiyorum
cok ozledim Türkiyemi, 3 hafta sonra geliyorum ins.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.

kevserdar hayırlısıyla gelirsin inşallah arkadaşım

rahat42 cim hadi bakalım iyi ettin a.s.

dünya tatlısım memeleket nerde olsa çekiyo dimi oh miissa.s.

ya ben ne zaman baksam hep aynı arkadaslar hıcmı bırbırınızı merak etmıyorsunuz anlamıyorum bı toplantı denıldı gıdemedım bır daha ses seda yok hadı ama

Arkadaslar bana yardimci olurmusunuz? ben suan yurtdisindayim, ve dugunume 19 gun kala Türkiyede oluyorum, yani kina gecesi icin bi elbise bulmama 19 günüm oluyo.

46645369ak9.th.jpg

böyle birseyi nerde bulabilirim? bi fikri olan varmi?

Arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende Konya'lıyım ama evlenince İzmir'e yerleştim. 2 yıldır burdayım, Konya'ya sık sık gitmeye çalışıyorum nasipse Temmuz'un 19'unda ordayım. Meramda oturuyor ailem ne çok özledim oraları yemyeşil ferahh ahhh Konya ahhh :a015:

ya hanımlar yınemı bulusma oluyor ben yokum memlekete gıdıyorum ınsallah ben gelıncede bı bulusma ayarlanır

selam kızlar bende konyalıyım bütün ailem konyada işimiz gereği 5yıldır uzaktayım.her sene iznimizde konyada oluruz ama bu sene gidemiyoruz.etliekmeği ve meramı çok özledim.şimdi orda olmak vardı yeşillikler içinde serin serin.:çok üzgünüm:

Yuppiiiiii!!.... bu ayın (Temmuz'un) 19'unda Konya'dayım Allah'ın izniyle, bi güzel gezip deşarj olcam inş.

X