- 18 Haziran 2017
- 142
- 33
- 98
- 28
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Terapi almayı düşündünüz mü belki iyi gelir. Bende böyle bir durum yaşadım benim ilişkimde yaklaşık 5 ay kadar sürdü ve aşırı bağlanmıştım ona ama olmadı o da bana istemiyorum olmaz dedi hata bi kaç kez ayrılıp barıştık ilgisi yoktu eski kız arkadaşını unutamamıştı sinirlendiğinde kızdığı bağırdı kişi oluyordum hata buraya da konu açmıştım sonuç ne oldu diye sorarsanız bitirdim bitirmesem akıl sağlığımı kaybedecektim. Size tavsiyem kendinize biraz zaman verin içinizde o yas dönemini yaşayıp bitirin. Hayat birinin bizi sevmesini beklemek için çok kısa. Umarım her şey gönlünüzce olurKonuyu tekrar tekrar size anlatıp size de sıkmak istemiyorum kısaca Haziranda sevgide olduk Aralık ayında ayrıldık ve bu süreden sonra tekrardan bir kere sevgili olduğumuzda bana seni seviyorum deyip akşamına hiçbir şey hissedemiyorum deyip ayrıldı daha sonra tekrar yazdı ama barışmak için değil bir bahane buldu Annem daha numarasını silmemi istedi falan Ayrılık sürecimizde hep dost kalalım dedi bana dost olursan varım istemiyorsan da sen bilirsin dedi seni engelleyeceğim dediği zaman da engellememesi için çok yalvardım hep Story paylaşıyorum hikayelerime bakıyor bazen de hiç bakmıyor Ben hala benimle ilgilenmesini istiyorum Bana dönmesine pişman olmasını Benim üzüldüğüm kadar üzülmesini istiyorum Kafam karmakarışık durumda hikayelerime Baktığı zaman ilginç bir şekilde mutlu oluyorum bu Bir de bana yetiyor ama hikayelerime bakmazsa değdiriyorum çıldırıyorum O hikayelerime baksın diye sürekli bir şeyler paylaşıyorum sürekli bir etkileşim halinde olmak istiyorum Bana defalarca istemiyorum bu ilişkiyi dedi Eskisi gibi değilim eskisi gibi seni sevmiyorum demesine rağmen ben onu istiyorum ama amacım ilişki değil sanki pişman olması gibi bir durum bu şekilde bir şeyler yaşadınız mı hiç
Bitmişşse irdelemeye gerek yok ayrıldığın yola sürekli bakarsan tökezlersin.Konuyu tekrar tekrar size anlatıp size de sıkmak istemiyorum kısaca Haziranda sevgide olduk Aralık ayında ayrıldık ve bu süreden sonra tekrardan bir kere sevgili olduğumuzda bana seni seviyorum deyip akşamına hiçbir şey hissedemiyorum deyip ayrıldı daha sonra tekrar yazdı ama barışmak için değil bir bahane buldu Annem daha numarasını silmemi istedi falan Ayrılık sürecimizde hep dost kalalım dedi bana dost olursan varım istemiyorsan da sen bilirsin dedi seni engelleyeceğim dediği zaman da engellememesi için çok yalvardım hep Story paylaşıyorum hikayelerime bakıyor bazen de hiç bakmıyor Ben hala benimle ilgilenmesini istiyorum Bana dönmesine pişman olmasını Benim üzüldüğüm kadar üzülmesini istiyorum Kafam karmakarışık durumda hikayelerime Baktığı zaman ilginç bir şekilde mutlu oluyorum bu Bir de bana yetiyor ama hikayelerime bakmazsa değdiriyorum çıldırıyorum O hikayelerime baksın diye sürekli bir şeyler paylaşıyorum sürekli bir etkileşim halinde olmak istiyorum Bana defalarca istemiyorum bu ilişkiyi dedi Eskisi gibi değilim eskisi gibi seni sevmiyorum demesine rağmen ben onu istiyorum ama amacım ilişki değil sanki pişman olması gibi bir durum bu şekilde bir şeyler yaşadınız mı hiç
Sert yorumların Beni üzmesi gerekiyor öyle değil mi Aslında bana nedense güç veriyor sizin yazdıklarınız Çünkü Yanlış yolda olduğumu ve toparlanmam gerektiğini bu şekilde Anlıyorum Eğer anlayışlı gelseydiniz Belki de kafam değişmeyecekti teşekkür ederimBir önceki konuna yazılan şeylerle aynı cevaplar yazılacak. Konuyu herkes anladı tekrar tekrar anlatmana gerek yok. Biraz gurur ya. Bu bir takıntı ve hem kendin hem de karşı taraf için tehlikeli olmaya başlayacaksın bir süre sonra. Profesyonel yardım almalisin. Ayrıca 25 yaşında oldugunu söylüyorsun ama liseli davranışları bunlar. Bir an önce silkelenip kendine gelmen ve hayatına devam etmen gerekiyor. Yolunu,amacını belirle,hayatını düzene koy. İşte o zaman illa ki karşına doğru kişi çıkacak.
Hem ilk hem ikinci sevgilimde aynı gurursuzlugu yaptım. Sorun çok sevmen değil sorun güvenli bağlanma problemin var. Travman olabilir. Bunlar psikolojik sorunlar asmalısın. Sevilmiyorsun anlamalısınSert yorumların Beni üzmesi gerekiyor öyle değil mi Aslında bana nedense güç veriyor sizin yazdıklarınız Çünkü Yanlış yolda olduğumu ve toparlanmam gerektiğini bu şekilde Anlıyorum Eğer anlayışlı gelseydiniz Belki de kafam değişmeyecekti teşekkür ederim
Evet biraz da kendine gel diye yapılıyor bu sert yorumlar. Emin ol kimse üzül diye yazmıyor.Kimse sana sen kötü ol diye yorum yapmıyor. Silkelenip kendine gelmen için yazılıyor bu yorumlar. Bu takıntın hem sana hem karşı tarafa zarar verecek zamanla, en çok yarayı da sen alacaksın. Kendi değerini bilip hayatına bir yön cizersen zaten sırayla her şey düzene girer,bütün kapilar açılır ve karşılıklı bir şekilde gerçekten sevip sevilecegin biri çıkar karşına. Eğer ise yariyorsa yorumlarım ne mutlu.Sert yorumların Beni üzmesi gerekiyor öyle değil mi Aslında bana nedense güç veriyor sizin yazdıklarınız Çünkü Yanlış yolda olduğumu ve toparlanmam gerektiğini bu şekilde Anlıyorum Eğer anlayışlı gelseydiniz Belki de kafam değişmeyecekti teşekkür ederim
Bittiğini kabullenip önünüze bakın. Kimse peşimden koşuyor bari karşılık vereyim demez. Tam tersi irite edici oluyor. Siz onu yok sayınca gizem yapınca daha çok ilgi çeker hee döner dönmez onu bilememKonuyu tekrar tekrar size anlatıp size de sıkmak istemiyorum kısaca Haziranda sevgide olduk Aralık ayında ayrıldık ve bu süreden sonra tekrardan bir kere sevgili olduğumuzda bana seni seviyorum deyip akşamına hiçbir şey hissedemiyorum deyip ayrıldı daha sonra tekrar yazdı ama barışmak için değil bir bahane buldu Annem daha numarasını silmemi istedi falan Ayrılık sürecimizde hep dost kalalım dedi bana dost olursan varım istemiyorsan da sen bilirsin dedi seni engelleyeceğim dediği zaman da engellememesi için çok yalvardım hep Story paylaşıyorum hikayelerime bakıyor bazen de hiç bakmıyor Ben hala benimle ilgilenmesini istiyorum Bana dönmesine pişman olmasını Benim üzüldüğüm kadar üzülmesini istiyorum Kafam karmakarışık durumda hikayelerime Baktığı zaman ilginç bir şekilde mutlu oluyorum bu Bir de bana yetiyor ama hikayelerime bakmazsa değdiriyorum çıldırıyorum O hikayelerime baksın diye sürekli bir şeyler paylaşıyorum sürekli bir etkileşim halinde olmak istiyorum Bana defalarca istemiyorum bu ilişkiyi dedi Eskisi gibi değilim eskisi gibi seni sevmiyorum demesine rağmen ben onu istiyorum ama amacım ilişki değil sanki pişman olması gibi bir durum bu şekilde bir şeyler yaşadınız mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?