- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
-
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
Yorumunuz için teşekkürler :) Güven konusunda tereddütte kalmıstım özellikle...Ben Ankara'da m&m güzellik için alıp cilt bakımına gitmiştim. Bir sıkıntı olmadı fiyat da iyiydi.
Rica ederim. Ben de aynı şekilde tereddüt ettim. En iyisi arayıp yada gidip konuşmakYorumunuz için teşekkürler :) Güven konusunda tereddütte kalmıstım özellikle...
İpek kirpik demiyor yalnızArkadaşlar iyi geceler. Grupanya sitesinde güzellik bölümünde oldukça uygun şeyler var. Normalde pek gidemem kuaföre vs maddi anlamda zorlar çünkü beni... Daha önce kullanan oldumu acaba? Özellikle ankarada? Kusura bakmayın cidden uygun görünüyor fiyatlar o yüzden tereddütte kaldım. İpek kirpik ve komple ağda uygulaması 19.90 tl diyor daha öncesinde internetten kampanya kodu alıp hiç gitmedim.. Biz kirpikleri kendimiz mi alıp götürüyoruz vs fikri olanlar paylaşabilirler mi arkadaşlar...
İpek kirpik demiyor yalnız
Kirpik perması ve keratinli bakım diyor
İkisi farklı şeyler
Aynen bahsettiğim ise şuan resmini attım sizcede fazla uygun değilmi? Peki siz cilt bakımı güzellik ile ilgili birşey yaptırdınız mıGördüm şimdi
Manikür ve pedikür 19,90 mış
Komple ağda 29,90
Kirpik perması 39,90 imiş
Pardon bahsettiğim indirim buGördüm şimdi
Manikür ve pedikür 19,90 mış
Komple ağda 29,90
Kirpik perması 39,90 imiş
Bakın resmi yükledim evet ipek kirpik olayı benide şaşırttı açıkcası...19 liraya ipek kirpik mi, imkansız o ya. Yalnız o cilt bakımlarında çok kaliteli ürünler kullanılmıyor. Seçeceğin merkezi iyi araştır.
Bakın resmi yükledim evet ipek kirpik olayı benide şaşırttı açıkcası...
Ben bir şey yaptırmadımAynen bahsettiğim ise şuan resmini attım sizcede fazla uygun değilmi? Peki siz cilt bakımı güzellik ile ilgili birşey yaptırdınız mı
Oh şuan rahatladım o hemen al butonundaki fiyat detaylarını görünce:)) çok teşekkür ederim düşünceniz mantıklı...Ben bir şey yaptırmadım
Bu uygun fiyatların reklam kampanyası çerçevesinde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yani adam broşür bastırmak yerine o parayı indirim yapmak yoluyla reklamına harcıyor.
Bir de işlem için gittiğinizde size diğer hizmetlerini satarak para kazanmaya çalışabilir.
Yani işin içinde bir sahtekarlık, dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum.
Ama hizmet kalitesi çok yüksek olmayabilir.
Seçeceğiniz işleme göre de bunu göze alırsınız zaten. Mesela 29 tl ye ağda alabilirdim, kaybedecek çok şeyim olmazdı. Denemiş olurdum.