Su yazdiginiz su an bana ilham kaynagi oldu diyebilirim. Oglum 26 aylikken yuvada tuvalete gitmeye baslayinca gaza geldim ve bezini cikarttim. Geceleri kuru kalkiyordu ancak evde asla klozete ya da lazimliga oturtamiyordum. Boylece savas basladi aramizda..
1 ayim onu ikna etmeye calisarak gecti. Yeri geldi kizdim, yeri geldi yalvardim, yeri geldi guzel guzel anlattim. Aslina bakarsaniz bu sureci yonetirken baya baya sinifta kaldim :) neyse oyle veya boyle cise alisti. Ama kakasini katiyen haber vermedi bana. 3 yasina kadar.. tam 1 sene kakasini kuloduna yapti. 1 sene.. 1 sene ben kakali kulot, popo temizledim. Tabi banyo, klozet temizlemelerimi saymiyorim artik, malum kaka bulasici
Cok sukur simdi bitti. 3bucuk yasinda, kaka cis oturdu. Geceleri bir kez cise kaldiririz, yapar ve uyur.
Simdi kizim 17 aylik. 1 haftadir klozete gidip cis diyor, bezini acip oturtuyoruz. Cisini yapmiyor. Ama tekrar bezlenmek de istemiyor. Yarin kulot bez alacagim tekrar rahat bezlemek icin. Acaba bu bi sinyal mi diye dusunurken yaziniza denk geldim ve resmen aydinlanma yasadim
Oglumda yasadigim savasi yasamak istemiyorum tekrar ama istekli bir cocuga nasil yaklasmam gerektigini de bilmiyordum. Cevabi siz verdiniz. En basit olani yapmak: cocuga soracagim :)