• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konut kredisi ödeyenler/ çekecekler???

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
arkadaşlar 2/3 hafta içinde k.k. çekebiliriz. oranlar 1 in üzerinde..

konut kredilerini çekerken bu oranları biraz iyileştirebildiniz mi.yani size özel bir oran yapılabiliyor muu??
150-000 e 50-000 den fazla faiz alıyorlar ya :KK57::KK57::KK57::KK57:

Oranı nerden öğrendiniz?
En uygun gibi bir sitedense biz çektiğimiz zaman beş-on puan fark ediyordu aşağı yukarı.

kredi çektiğinizde daha sonra kredi oranı düştüğünde bikaç taksit birden ödemeyi teklif edip yeniden yapılandıranilirsiniz.
ç50ye 50 çok bi faiz değil 120 ay ise vade nekadar?

1 ustu faız yuksek bır faız oranı. 3 sene once 0.78den cektık bız, yerınızde olsam bıraz daha beklerım

konut kredilerini çekerken bu oranları biraz iyileştirebildiniz mi.yani size özel bir oran yapılabiliyor muu??
Temmuz ayinda 160bin cektik konut kredisi. Krediye basvurdugumuzda oran 0.95ti. Kredi onaylanana kadar 1hafta gecti ve 0.96dan aldık krediyi cuma gunuydu. Eger pazartesine onaylansaydi 0.98den olacakti. 160 bin cektik 120 ay oduyecez ve 110bin faiz geldi, siz kac aylık cekeceksiniz

1 sene önce 0,89 dan 50 bin çektik biz. Değişiyor bankacı bize kişiye göre bile değişiyor dedi.daha önceki evimi vade farksiz taksitle aldım inşaat şirketi taksıtlendirdi 5 yıl vade ile.tabii böyle bileyde aman güvenilir şirket olsun bir dairemi aşdım diğerini kücük bir şirketten aldık senetler bitti ev hala bitmedi

Temmuz ayinda 160bin cektik konut kredisi. Krediye basvurdugumuzda oran 0.95ti. Kredi onaylanana kadar 1hafta gecti ve 0.96dan aldık krediyi cuma gunuydu. Eger pazartesine onaylansaydi 0.98den olacakti. 160 bin cektik 120 ay oduyecez ve 110bin faiz geldi, siz kac aylık cekeceksiniz

110bin faiz mi? :KK57:
Aman Allahim su paraya bak. ?

Kredi çekmeden önce biz de çok araştırdık en uygun krediyi maaş müşterisi olduğumuz banka verdi. Maaş müşterisi olduğunuz banka ile konuşmanızı tavsiye ederim

110bin faiz mi? :KK57:
Aman Allahim su paraya bak. ?
Seni ev sahibi yaparken
Kendileri de bi ev parası kazanıyor mübarek..

ben çekmedim kasıp biriktiriyorum şampuan bile almıyorum evimde olanları kullanıyorum. faizler çok yüksek ekonominin de ne olacağı belli değil açıkçası... ama belki ileride çekmek durumunda kalabilirim şu etapta mümkün mertebe çok faiz ödeme tarftarı değilim

Ben de kiraya vermektense evime yerleşir, faiz öderim diyenlerdenim. 200 çektik biz de yine 100 bin civarı faizi olacak ama 800 liradan on senelik kirayı hesaplayın. Yine o parayı buluyor. Üstelik evler her geçen gün artıyor. Aynı apartmanda benim evimden çok daha donanimsiz evler 290, 300 binden gidiyor. Yine olsa hiç ikilemde kalmadan kredi çekip evimi alırdım.

40.000 kredi çekmiştim. 9.000 faiz ödüyorum ama 4 yıllık çektiğim için ffaizi az geldi. vadesi ne kadar uzunsa faiz o kadar yüksek oluyor. yapabiliyorsanız vadesini 10 yıl değil daha kısa yapmaya çalışın

bız yenı cektık 1,05 den sıfır ev aldık , muteahhıt fırmanın anlaşmalı oldugu banka subesınden bu oranda cektık. 120.000 9 yıl vadelı gerı odemesı 201.000 toplam odemenın az olmasının tek caresı vadeyı kısa tutup-faızı dusurtmek, o da banka ıle anlaşmanıza kalmıs..

resindence türü yerlerin bankalarla anlaşması oluyor ben 4 ay önce 0,80den falan çektim...evet bankalar öyle kazanıyor adam 240 daire için anlaşma yapıyor mesela...ona toplu indirim uyguluyorlar birde vadeyi az tutun

Oranlar çok yüksek biraz beklemek lazım. Biz de beklemedeyiz.
Gerçi düşer mi daha da mı artar bilemeyiz.Kiradaysanız ve uygun ev bulduysanız çekin,daha sonra yeniden yapılandırırsınız

Back